Gör mig glad



Denna låten gör mig så himla glad, vet ej varför :)

Teddybears STHLM - Hey boy

Mitt huvud sprängs!

Halloj!
Jag är grymt trött i huvudet just nu, men jag ska inte klaga... Jo, det ska jag! GAAAH, MITT HUVUD!!! Så :)

Hur har dagen varit?
Min har varit helt OK. Lite virrigt imorse när man inte var helt säker på var man skulle gå, och när man väl gick till rätt ställe hitta visst inte läraren. Men sen har allt flytit på.

Om cirkus en och en halv timme så har jag drillträning, och innan dess ska jag renskriva min engelskaläxa. :)


Vill ha sol och värme, så det så!

Vill vara som Rory

Helgmornar betyder "ligga i sängen och kolla på vad som helst som går på tv". Det bra är att nu på helgerna så går 'Gilmore Girls' på tv, vilket är en av mina favoritserier.
Och jag har kommit på att jag skulle vilja vara Rory Gilmore! Jobba som journalist och göra bra ifrån sig hela tiden, och dessutom ha hur snygga pojkvänner som helst, HELA TIDEN! När den ena snygga killen gör slut med henne för att den andra snygga killen är kär i henne, går hon och blir ihop med en tredje snygg kille som också fallit för henne. Alla tre lika kära i henne!
Livet är ibland rätt så orättvist...


Ellen Hasslöw? Nä, katsiken! Det är ju Rory Gilmore ju...!

Bloggtorka

Nä, alltså jag är så opepp (?) på att blogga alltså. Ingen lust alls... Bara så ni vet...


Fortfarande rejält förkyld.

.

Trött. Irriterad. Förkyld.

Tävling hos Foki!

Foki har just nu en tävling där man kan vinna vad man vill ifrån Gadgetgirl.se! jSjälvklart är jag med och tävlar! ;D
Jag skulle vinna söta små nyckelpige-hörlurar. Alldeles underbart söta! Nyckelpigan hette ju min dagisavdelning också när jag var liten, passar det inte perfekt? ^^

Alla som har en blogg kan tävla, gå bara in på Foki's blogg! :)


(klicka på bilden för att komma till produkten)

För att komma direkt till inlägget om tävlingen på Foki's sida, klicka här!

Bloggeliblogg

Skolan har börjat enligt schemat nu, och jag börjar faktiskt hitta på sinclair! Helt otroligt!
Massa har hänt i skolan, jag gick till fel spanka, mitt konto verkar inte funka m.m. Men förhoppningsvis kommer allting bli finemang i slutändan :)

Nu ska vi snart äta, Puss!

Bio igen

Nu ska jag göra mig iordning för jag och Julia ska ner på även denna kvällens utomhusbio, fast ikväll blir det ju "Yesman" då och inte Mamma mia.
Puss!

Bild


Vi bunkra upp oss så vi inte skulle dö av svält under filmens gång...

Ungefär lika stor som min tv hemma.

Mamma mia! :O

Toppen! :D

Självklart ska man sjunga med i alla Abba-låtar! Btw, när vi låg och kolla på stjärnorna, såg vi ett stjärnfall! Ascoolt, har aldrig sett det förut! :D Självklart önskade man sig en liten önskan ;)

Bio är mys!

Igår var jag som sagt på utomhusbion i stan, jättemycket folk där. Filmen har man ju sett ett x antal gånger, men det blir ju annorlunda utomhus när man sitter med massa filtar och sjärnklar himmel över sig ;)

Nu ska jag göra lite kort, bilder från igår kommer snart!

Nu drar jag

Nu drar jag till bussen för att mysa med massa folk i museeparken framför "Mamma Mia!".

Bye! :D

Creamy

 
Det är säkert ingen annan än jag och Julia som kommer ihåg dom här, men det är iallafall Creamy. Jag kommer ihåg att jag älskade dom när jag var liten, och jag har faktiskt deras skiva, som jag verkligen lyssnade på som en galning i 6 - 7-årsåldern. Så jädrans underbara! Låter över var med i filmen "Hjälp jag är en fisk!". Jag har för mig att den hette så iallafall. Enjoy!


Detta var "I do I do I do". Jag och Julia dansade till den på fritids inför alla andra där kommer jag ihåg. Vi hoppade på ett och samma ställe genom hela låten, och hade alltid jätteont i magen efteråt. Men jag kommer även ihåg att våra fritidsfröknar var riktigt stolta över oss. We were born to be stars, lixom! ;D


Och så denna underbara låt, med den oerhört underhållande texten. Känns så jädrans 90-tal, tycker inte ni?

"What if I was on TV
Would you give your love to me?"

BÄST!

Utomhusbio.

Nu har jag ätit och duschat, och väntar på att håret ska torka ordentligt, för då ska jag platta det. Sen bär det av mot staden, för Uddevalla har fixat utomhusbio i muséeparken ikväll. Dundermysigt! Så jag och Julia packar ner filtar och varma kläder, går till Willy:s och köper chips&dricka m.m och bänkar oss på första bästa lediga gräsplätt. Sen drar sjungandet igång, för det är nämligen "Mamma Mia!" som visas, och jag slår vad om att jag och Julia kommer att sjunga halsarna av oss! Hoppas bara vädret håller sig, så att det inte börjar regna mitt upp i allt!


Jag är ju då expert på ABBA-låtar efter att jag sjungit "SingStar Abba" uppe i Mora... Eller inte...

Övningskörnigning som gäller här näst

Idag har jag och pappa varit på Falcks körskola och varit på en handledarkurs. Mellan 9 och halv 1 ungefär, blev väl tillochmed lite längre.
Men jag tyckte faktiskt att det var roligt. Han som höll kursen var riktigt underhållande må jag säga! :D Så nu är jag nästan redo att sätta mig framför ratten och köra.  Fast inte riktigt än, för vi har inte betalat ännu. Jag ska göra det nån gång när jag har håltimma eftersom att körskolan ligger på andra våningen i mitt skolhus. Sen måste man prova synen också, så det får jag göra någon gång nu i veckan.

Men som sagt var, annars är jag redo för ett liv bakom ratten. Men är världen redo för mig? ;)

Är det inte underbart?


Coca Cola+dödskallar+dator= Makes my night!

Nu blir det sängen, imorron ska jag upp tidigt för jag och pappa ska på handledarkurs för bilkörning. God natt!

Äntligen fredag!

Alltså, jag har gått i skolan i 3 dagar, och är redan trött! Vi har ju ens inte gjort något i skolan!
Fast inatt har jag inte sovit så bra, så det kan ju ha något med det att göra.

Idag har fick vi äntligen gå runt och se på dom olika inriktningarna på mediaproggramet. Jag är helt osäker på vad jag ska välja för två inriktningar i 2:an. Ingen aning!
Efter lunch hade vi ett såkallat "mingel" (efter den jättelånga rasten då såklart, då jag och Emma satt och inte gjorde något), då alla som går på media skulle "leka". Vi var med i början, men så övergav min och Emmas grupp oss, så vi var inte med på resten.
Fast sen var det lottning av några ballonger vi fick igår, och då vann jag och Emma biobiljetter, haha! Lite gulligt det som stog på dom också...


Eh, okej. God jul och gott nytt år på er också... :)


Natti natti!

Sitter här utan mina glasögon på mig, ser inte ett piss, så om jag skriver fel kan jag tyvärr inte se det ^^
Men jag tänkte bara säga god natt!

Har varit trött sen cirkus 14.00 idag, så jag borde lagt mig tidigare, men det har bara inte blivit så... Men nu ska jag sluta skriva och hoppa i säng :) Okej, jag ska inte hoppa i sängen för då går den sönder, men ja, ni fattar väl? Hoppas jag. Annars är ni korkade :)


Asfaltsgubbe kanske?

Massa gubbar håller på att asfaltera på min gata. Det stinker asfalt på hela övervåningen. Och medans jag låg i mammas och pappas säng (försökte sova, är grymt trött) och kollade på gubbarna som jobbade, så tänkte jag: Kanske man ska bli asfalterare? Gubbarna ser iallafall ut att ha kul, hur jobbigt kan det vara liksom? Dom kör ju tillochmed lastbil utan att sitta framför ratten, kan det bli något annat än roligt?
På tal om det, jag blev livrädd när jag kom hem ifrån skolan och skulle gå hem till mig ifrån min busshållplats, och runt hörnet möts jag av en stor brummande lastbil som kom körande emot mig. Det läskiga i detta då var ju att ingen satt framför ratten heller, och jag såg inga människor eftersom att dom stod bakom lastbilen.

Det är något man inte upplever varje dag: spök-lastbilar.

Idag var iallafall min andra dag på Sinclair. Klassen börjar bli mer och mer vana vid varandra och vi börjar prata mer och mer. Själv har jag tillbringat dagen med en som heter Emma. Blir ju lite klurigt när Emma.A kommer tillbaka från sin sjukdom och jag har två Emma att vara med. Båda är ju blonda också. Men det löser sig ;)
Har träffat på flera personer idag också, Maria Hiding tillexempelt :D Hoppas att jag får träffa henne mycket mer dom här tre åren, men det är väl inte helt osannolikt när vi går på samma skola.
Sen har jag hejat på Frida, Malin Andersson, Johanna Haapala, Linda El Nagar m.m.

Nu ska jag sova... -.-


Tänkte lägga upp en bild för att "piffa upp" inlägget. Jag i Mora, när det helt plötsligt började spöregna. Jag fick en stor droppe rakt i örat, det gjorde ONT! :D


Första skoldagen

Nu är jag hemma ifrån min första skoldag. Okej, jag har varit hemma ett tag, men ändå.
Klassen verkar väl helt okej, några är väl lite mysko, men det brukar man väl alltid tycka? Jag har iallafall Pär och Christina som mentorer, och jag tycker att dom verkar jättebra. Dom är ju lärare för de två ämnena som jag är mest intreserade av just nu också, foto och journalistik, vilken är bra.

Julia är här nu, mötte upp henne på stan efteråt och nu ska vi spela sims tror jag. Är det ett beroende eller vad? ;O

Mitt nya liv börjar om 103 minuter

Okej, om 1 timma och 43 minuter så är mitt sommarlov slut. Om 1 timma och 43 minuter är jag gymnasieelev. Om 1 timma och 43 minuter börjar första dagen på resten av mitt liv. Eller hur det nu är man säger.
Okej, det kanske inte är så stort, men vad annars ska jag skriva, haha!
Nu ska jag kolla färdigt på SYTYCD, sedan blir det sängen. Jag har ju faktiskt skola imorgon. Sommarlovet är slut, och allvaret börjar.
Vad har jag gjort under mitt sommarlov då? Jo, ingenting! Haha! Men det är det sommarlov är till för, så det så!

Mätt i magen

Nu har jag ätit, gott med pastagratäng! :P
Tänkte att jag skulle lägga upp Mora-bilderna, men orkar inte.. Haha! Lägger iställer upp lite bilder ifrån Göteborg. Nu blir det sims! ;D


Sarah Dawn Finer <3

Melody Club, underbara var dom! :D

Agnes. Ja, bilden är tagen på storbildsskärmen, för alla bilder jag tog på henne på scenen blev suddiga.

Alcazar. Och det lät så himla "playback" det dom sjöng, men dom var duktiga på att dansa/hoppa.

Detta var då den enda hyffsiga bild jag fick på EMD. Alla andra var mycket mer suddiga. Men jädrar vad alla tjejer (och många killar också) i publiken skrek så fort någon sa EMD. Och där stod jag och Julia, mitt i allt det, och höll för öronen x)

Japp!

God morgon!
Läget? Jag börjar skolan imorgon!! GAAAH! Vad roligt det kommer bli! Hoppas jag iallafall.. Hoppas jag inte blir besviken...

Idag ska jag "vila upp mig" inför morgondagen. Haha, som om jag inte typ vilat hela sommarlovet!

Nytt nagellack


Mitt nya nagellack (bilden gick inte att vända)


Sims och Julia hela dagen

Jag har varit med Julia större delen av dagen. Vi åkte ner till stan en sväng och köpte små kalendrar att ha nu när skolan börjar. Jag köpte såklart en som var orange, med söta giraffer på :)
Sen har vi suttit här hemma hos mig och spelat sims 3, trevligt trevligt! Nu kollar jag på Thomas Järvhedens show på kanal5. Han är alldeles underbar ju! Rolig humor, och en röst som vilken världsartist som helst! Underbart att han är blond också ;) Go blonde!


Jag och Johanna på Dalhalla :)

Nu ska jag lägga mig, god natt!

Rubriker är så jobbiga!

God morgon! :D
Själv har man varit vaken sen halv 10, men... :)

Igår var jag och Julia i Göteborg på Rix FM-festivalen och kulturalaset. Det var jättekul att träffa Julia igen och riktigt trevligt i Göteborg.
Och jag fick köpt mig ett blått nagellack, det som jag längtat länge efter att få köpa. Märket är China Glaze, och jag har testat det nu på morgonen och resultatet är jättebra! :D

Idag ska jag vara med Julia igen tror jag. Mamma pratar i telefonen nu, men när hon har lagt på ska jag ringa henne. Pappa jobbar första dagen efter semestern idag, så det är bara jag och mamma hemma.

Puss!

God natt!

Nu ska jag lägga mig och läsa, imorron blir det upp 9 för att göra mig iordning. Men det är väl i och för sig bra att jag börjar gå upp tidigare och tidigare, eftersom att skolan faktiskt börjar på onsdag. GAAh, typ tusen fjärilar i min mage börjar fladdra runt så fort jag tänker på att skolan snart börjar, det kommer att bli SÅ KUL!

God natt!

Mörkret smöger sig på

Klockan är inte ens 10, och det är redan kolsvart ute! Kan det här vara möjligt? Skulle nog ha njutit mer av ljuset när jag hade chansen.
Ännu mer deprimerande är ju att västtrafik byter till "vintertidstabellen" på måndag. Varför måste dom just kalla den för vintertid, varför inte hösttid eller något liknande?

Nästa hållplats: Duschen!

Nu ska jag hoppa in i duschen, den ska jag knalla mig ner för trapporna och trycka i mig massa godis. Livet är underbart, inte sant? :)

Pratade med Julia förut, vi åker till Göteborg imorgon kl. 11 typ, hoppas jag kommer upp ur sängen. Måste ju hinna platta håret också. Fast om det regnar är det ju faktiskt lite onödigt.... Det vill säga: Plattat hår + fukt = KRULL!!! Men sånt är livet, inget att göra åt det.

Nä, duschen ropar så otåligt, måste dra. Puss!

God morgon! :D

God morgon allihopa!

Eller, tja... God eftermiddag kanske?
Jag är känner mig iallafall fortfarande lite nyvaken, även fast jag vaknade halv 11. Men jag gick inte ur sängen förens runt halv 1. Sen har jag inte gjort någonting. Har haft en jädrigt irriterande halsbränna enda sedan jag vakna, men har inte orkat göra något åt det. När jag sa det till mina föräldrar visade det sig att pappa också haft halsbränna hela natten och morgonen. Måste varit Thai-maten vi åt igår. Mysko...

Idag händer inget vad jag vet, halva dagen har ju liksom redan gått. Blir väl sims för min del antar jag, kul! :D
Imorgon ska jag till Götet med Julia. Hoppas vädret är bättre än idag, för nu regnar det :(

Nu ska jag starta Sims och sätta på mig min stora rosa mys-kofta. Bye!


En bild jag hittade i min mobil, jag för typ prick ett år sedan. Är jag lik mig? ;)

Fredag

Idag har jag varit hos Karin Höglund med Anna och Maria. Vi har planerat lite inför drillsäsongen. Det var riktigt trevligt, med tacos och allt. Och Höglunds gosiga hund Ella, så mysig!

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, men nu ska joag iallafall käka godis. Bye bye! :)

Pärlar och pysslar

Sitter och pärlar lite grann, jag tycker att det är så himla mysigt. Har spelat sims, men orkar inte mer just nu. Har huvudvärk och känner mig allmänt seg och deppig :( Sånna här dagar är inte kul. Iochförsej så kan det bero på att jag är trött, mamma och pappa gick ju upp kl 7 idag. Och jag sov nere i vardagsrummet i mammas säng eftersom att pappa målat föntrena i mitt rum och jag tyckte att det luktade målarfärg igår. Så jag vaknade ju när dom kom ner. Sen kom mormor med Banjo kl 8, för pappa skulle köra henne och morfar till NÄL. Så kl 8 i morse var jag hundvakt åt mammas "lillebror", haha!

Så min huvudvbärk och seghet kan faktiskt bero på trötthet...

Hemma

Nu är jag hemma igen!
Mora har varit roligt, jättetrevligt att träffa Madde och Johanna igen. Vi bodde i Johannas farmor & farfars stuga i Gesunda, precis vid vattnet (siljan).
Vi har umgåtts, varit på Dalhalla och sett på "trollflöjten", vilket var jättebra! Sen var vi i Nusnäs och jag fick målat mig en egen dalahäst :D
Och för er som känner mig kommer säkert tappa hakorna nu, men jag har cyklat! För er som inte känner mig så bra så kan jag berätta för er att jag hatar att cykla! Verkligen hatar! Och visst var det härligt att det gick fortare än att gå, men jag föredrar fortfarande att gå...

Har även fått med mig ett 20-tal myggbett hem, men jag klagar inte! Okej, jag klagar väl lite då, eftersom att dom kliar som tusan!

Orkar inte lägga upp bilder nu, gör det när jag orkar lägga in dom ifrån kameran. Nu ska jag läsa igenom alla inlägg på bloglovin (vilket är runt 200 nu) och sedan spela lite sims :D

Nu drar jag!

Nu har jag packat, inte allt, men det allra sista tar jag till morran. Alla kläder är iallafall nerpackade och jag har sprutat "anti-lukt-sprej" i mina kära tygskor. Jag är beredd för äventyr.
Även fast  jag planerat vad det är jag ska ha med mig så känns det som att det är något jag glömt... Jag har underkläder så det räcker, kläder så det räcker alla dagar, pjamasen packar jag imorron, smink imorron, plattång imorron... Handdukar och bikini är med. Någon som kommer på något? :S

Nu bänkar jag mig i soffan och ska smörja in mina nyrakkade ben, och sedan måla naglarna. Tror inte att jag hinner gå in och skriva något imorgon, så jag får helt enkelt säga hej då här och nu!

Kommer hem på onsdag, så jag skriver kanske på torsdag! Bye bye!

Ps. ni som har mitt mobilnummer: Jag har gratis sms till alla, så ni kan mer än gärna bomba mig med sms imorgon och på onsdag, för jag ska åka tåg i typ 8½ timme... Puss!

Ny dag, nya löjligheter

God morgon!

Idag ska jag packa inför den kommande Mora-resan som äger rum imorgon. Tar min stora oranga resväska. :D Nä, varför sitta här och skriva om ingenting när jag kan ställa mig framför min väska och stirra på den?
Hej svej!

Idag lyssnar jag på


Hot chocolate - You sexy thing

Min påse bara försvann!

Nu är jag hemma ifrån torp. Eller, jag kom hem för typ en timma sedan, men jag var tvungen att häänga upp tvätt innan mamma och pappa kom hem. Rolig historia där va, imorse så satte pappa på en maskin med tvätt innan dom åkte till Lysekil, och så sa han och mamma till mig att hänga upp dom kläderna när maskinen var färdig och tvätta så många tvättar jag hann.
Så gick maskinen, och gick och gick, tills klockan var 13.00 och den fortfarande höll på. Självklart blev jag stressad eftersom att jag skulle ta bussen 13.12! Fem över ett blev maskinen färdig, och jag slängde ut kläderna och slängde in nästa hög med kläder i maskinen och startade den. Men självklart så hann jag inte hänga upp alla dom kläderna som var färdigtvättade eftersom att bussen skulle om 5 minuter! Så jag la bara de våta kläderna i en bajla, och hoppades på att det inte skulle börja mögla eller lukta dåligt innan jag eller mina föräldrar kom hem.
Men mamma och pappa hade ju inte kommit hem då när jag kom hem för en timma sedan, så jag fick ju springa ut på baksidan och hänga upp dom, ta ut kläderna ur maskinen och hänga upp dom också, och slänga in ännu mer kläder i maskinen. Puh! Men nu är iallafall allt på sin plats! :D

Torp var iallafall roligt, alltid lika kul att träffa Victoria! :D Och det var typ inga folk alls där, kan bero på det underbara vädret som helt plötsligt har kommit... Fast det var ovanligt många snygga killar där ute, som jag och Victoria fick spionerat på ;)
Vad jag köpte då: Två "hinkar" med pärlor och pärlplattor. Jag har fått massa ideer om hur jag kan göra typ smycken och sånt, så vi får väl se hur det går med det.
Sen köpte jag även en orange "gummiarbandklocka". Eller vad man nu ska kalla det. Fin var den iallafall, fast lite stor :/ Sen var det ju så oturligt att jag köpte ett lila nagellack och en vit eyeliner på H&M, men helt plötsligt var påsen borta! Jag måste ha tappat den eller lagt den någonstans. Eller så har någon tagit den, men sånt känner man väl? Och vem skulle ta ett litet nagellack och en eyeliner? Den är borta iallafall, och jag slösa 80 kr på ingenting :(


Victoria lämnar ett märke efter sig inne på Panduro.

Ett par skor på DinSko som jag jättejättejättegärna vill ha, hade lite beslutsångest där om jag skulle köpa dom eller ej, men när skulle jag använda dom lixom? Väldiggt snygga var dom iallafall, men kanske inte 600:- för något man använder typ 2 gånger...

Jag och Victoria. Bilden gick visst inte att vända.. :/ Visst är vi snygga? ;)


Nu ska jag installera Sims 3 på min dator, och spela hela natten. Måste äta något också, mamma ringde precis, och som om hon kände på sig att jag inte ätit på hela dagen, så sa hon till mig att äta något. Funderar på att gå ner och woka lite grönsaker, är sugen på det.
Puss!

Torp nästa

Nu har jag bestämmt tid med Victoria, ska åka om lite mindre än en timma. Har därför plattat håret n, och tatt på mig kläder. Kör på shots idag, känns som jag nästan inte använt det någonting i sommar! men nu är dom på! :D

God morgon!

Tro det eller ej, men jag är uppe! Pappa brukar väcka mig kl 10 varje morgon, men jag går sällan upp före 11. Men jag är uppe. Och hungrig! Jag är aldrig hungrig på morgonen... Läskigt :S
Jag får väl hoppa ner för trapporna och ta mig en skål med yogurt och müli. Mums!

Efter frukost blir det att installera massa program tror jag. Eller så börjar jag med Simset, så får programen vänta, haha! Jag får väl se hur jag gör. :)

Nu måste jag ladda ner Msn till denna datan eftersom att jag skulle snnacka med Victoria där kl 11 typ. Puss puss!






Några av programmen jag ska ladda ner:
MSN
Spotify
Color Cop
Itunes
VLC


Jag vill ha tillbaka min photoshop också :(

Datan är inne och igång!

Nu är den nya datorn på plats och funkar som smort (?). Säger man verkligen så; "som smort"? Jaja...
Datan har i och för sig (är det ett ord eller flera?) varit på plats sen typ klockan 8, men så var man tvungen att bränna ner några saker på skivor, och det tog ungefär 3 timmar (!). Men nu är det brännt, och imorgon ska jag sätta igång och ladda ner alla program som jag hade på den gamla datorn, och självklart installera the sims 3.
Sen ska jag nog till torp med Victoria imorgonbitti också. Och så ska jag börja packa inför Mora, och tvätta kläder. Fullt upp imorgon alltså, tror inte jag hinner med allt. Iochförsej (nå, ett eller flera ord?) så kan ju datan vänta några dagar med att få sina program installerade. Jag tror allt att den klarar det ;)

Nu blir det sängen för min del. Håller ju fortfarande på med min tegelsten till bok, bara halva kvar. Måste jobba på! Puss, och god natt!

Ny data

Idag åkte jag och pappa runt i olika elektronik-affärer och letade efter "den perfekta" datorn till mig. Vi hittade en på siba, och köpte den. Vet ej om den är perfekt, men den verkar allt bra :)
Känner mig sådär deppig idag, det känns som om allt går emot mig. Sånna dagar är inte roliga!

Nu ska jag fortsätta att skriva ner alla program jag har på datorn, och lägga över allt jag vill ha med till den nya datorn på en hårddisk. Bye bye!


En sån här dator blev det :)

Allsång är tråkigt!

Ännu en sims-dag, så härligt! Ska fortsätta spela lite nu, då det inte går något roligt på tv. Speciellt inte "Lotta på Liseberg". Jag verkligen HATAR Lotta Engberg! Usch och fy för henne!


.

Kollar på "sjunde himmlen" nu, underbar serie! Idag har dom någon fransk kille hemma hos sig, och han bryter så himla löjligt på franska, haha!
Mamma och pappa ska till vårdcentralen sedan, så då tar jag nog laptopen och spelar lite sims då :) Har lust att se på film också, så jag sätter nog på någon film samtidigt och lägger mig i sängen och spelar. Det är det som är så bra med sommardagar med dåligt väder, man får inte dåligt samvete för att man inte är ute! :)


Ibland är det bra med regn.

Dödstest

Haha, rolig sida jag hittade: deathtest.webb.se
Där får man nämligen reda på hur gammal man blir och vad man kommer att dö av. Och jag fick något som passar mig väldigt bra! Haha, lite läskigt kanske med tanke på att jag snart ska börja media och kommer att fota en hel del...



Haha, sant?

Hemma från varberg

Jag har varit i Varberg sedan i fredags, men nu är jag hemma!
I fredags hände inte så mycket, åkte som sagt till Varberg, och träffa Frida, Sara, Emil, Isak och Matilda. Och alla vuxna såklart! Vi bara tog det lungt och slappa.
Lördagen, igår, åkte vi in till Falkenberg som vi gör varje år. Det blev Vallarnas och "Virus i Bataljonen". Och just den föreställningen vi var på blev tv-filmad! :D Så det var tv-kameror överallt, så vi får väl se om vi syns på tv4 när den visas där nästa år!

Sen blev det hem till familjen Johansson igen, för mat och kuligheter. Vi "barn" spelade "Med andra ord". Det vär minst sagt underhållande. Sen när jag och Sara skulle sova var det lite problem med att få upp Karl-Inge ifrån golvet. Gud vad vi skratta!

Nu är jag iallafall hemma igen, och ska börja planera inför fredagen, då jag faktiskt åker till Mora! :D


RSS 2.0