Let the sunshine in!

Det har vart en riktigt härlig dag. Har varit på Östrabo och kollat på musikesteternas musikal Hair. Den var ganska bra. Ramnerödskolan var väl kanske inte den bästa publiken precis, och jag hade några bakom mig som tyckte att det var så kul att retas genom att sitta och sparka på mitt säte :(
Efter musikalen gick jag, Julia, Hanna och Maria till Pingvin och käka kebabtallrik :P Sen gick vi runt på stan ett tag. Jag och Julia satte oss sen på Espresso House. Drack ChaiLatte, det är så jädrans gott!!
Sen gick jag och Julia till Decorate också, jag bara älskar den affären! Kollade på sånna där Vodoodockor, vill ha en sån :/ Och tuggumi som det står "It's not PMS, it's you" , haha!

Lotta och Johanna (som typ är dom ända jag känner, förutom Niklas Arkbro då) var jätteduktiga i musikalen iallafall, och jag ska få se den igen på lördag :) Förhoppningsvis utan några irriterande personer som sitter bakom en och sparkar på ens säte...


Jag ♥ Vodoo-dockor

Inga lektioner imorron, bara musikal

Ohja, imorron behöver jag inte ens gå till skolan, för vi ska på Hair-musikalen och har fått alla lektioner inställda :D Härligt härligt!
Sitter och kollar på Tonårsliv SVT. Kom hem ifrån drillen för drygt en halvtimma sen. Mina ben värker! x) Haha!

Men jag orkar fakiskt inte skriva mer nu, inte för att jag ändå har något mer att skriva :) Puss!

Borde jobba, orkar inte

Ja, sitter och kollar på Gossip Girl, och tänkte att nu när det var reklam så skulle jag skriva lite till på mitt SO-arbete. Men jag kommer aldrig riktigt igång. Jag hittar alltid på andra saker att göra, och jag stör mig på mig själv!
Varenda gång som jag har något arbete som ska lämnas in, så gör jag alltid färdigt det hemma, kvällen innan det ska in. Jag blir så trött på mig själv ibland. Skärpning, Ellen, skärpning!

Data, data, data

Hej, hopp, hur är läget där ute i stugorna? :)

Själv är de fint. Lite sådär slapp idag (som om jag inte är det alla andra dagar också >.< ) Har ställt fram klockan och allt, och då känner man sig helt plötsligt ännu slappare på något vis. Ja, klockan blev ju lixom ännu mer då, så istället för att jag gick ur sängen halv 11, så gick jag ur den halv 12...!

Denna söndagen blir iallafall inget mer än slapp (kan man verkligen säga slapp??). Det blir data, data och ännu lite mer data. Sånt är härligt. I förrgår pimpade jag min iPod, den blev superfin :D Haha! Tja, kanske inte superfin, men finare än den tråkigt vita den var innan :D
Nä, nu får jag allt dra igång ordentligt med mitt datorsittande, jag har ju inte hela dagen på mig (eller, jo, det har jag ju...) ;D

Earth hour om drygt en halvtimma!

Hejsan hoppasan!

Hur har eran lördag varit då? :) Min har varit helt okej :) Gick inte ur sängen förens typ halv 12, och då gick jag in i duschen. Sedan ringde Julia, och efter drygt en timma var jag hemma hos henne :$ Sen har jag varit där hela dagen. Vi har kollat lite mer på det där med skoltröjorna, eftersom att klassen bestämmde igår vilket mönster vi skulle ha: "Vi säger inte att vi är bäst, men vi vet fan inga bättre!" Perfekt, passar SÅÅ på min klass! ;D

Har funderat hela dagen på om jag ska lägga till en ny liten kategori här på min blogg : "Ellen pratar av sig"... Hmmm, skulle nog behöva en sån kategori, där jag kan skriva massa saker (bara för att jag själv ska känna en liten lättnad inombords) som ingen egentligen behöver läsa. Ska nog fixa det nu.. :)

Ni har väl inte glömt Earth Hour om en halvtimma? Släck alla onödiga ljus (ja, man får fortfarande ha på tv:n), och ett tips: Om ni ändå ska släcka, kan ni lika gärna anmäla er också på WWF's hemsida. Annars är det änna lite onödigt ;)

Bloggvärde

Hej!
Ni har väl lagt märke till min lilla nya ikon här i sidomenyn ---->
Japp, just nu är värdet på min blogg 897 kr :) Vet ej hur dom har räknat ut att den är värd just så mycket, men det är ändå kul att se :D Ni som har blogg kan jag rekomendera att ni tar en titt inne på bloggvarde.se, och får reda på hur mycket eran blogg är värd :)

Yes, its FREEEEYYDDAAAUUG!!!!

Nej. Nej. Nej. Nej. NEJ! Inte snö. Nej! Sol. Ja! Snö. Nej!
Det var nästan så att man inte hade lust att gå ur sängen när mamma kom in i morse och sa att det var "snöstorm". Eller, ärligt talat så trodde jag att hon skämta först, men näe. Det har kommit jättemycket snö! Och jag är sur för det!

Det är iallafall skönt att det är fredag. Äntligen helg! Och sen är det bara en vecka till, sen PÅSKLOV!!! :D Och nästa vecka ska jag gå och se musikesteternas musikal Hair på Östrabo, två gånger! :D Först ska vi se den med skolan på tisdag (då vi även får alla lektioner inställda), och sen ska jag gå på den nästa lördag med Julia och Linnea. Hoppas den är bra, men det brukar dom ju vara.


Och bara så ni vet är jag neger. Hela tiden! Jävla 2:or....

Mmmm, passionsfrukt...

Just nu är jag såååå sugen på lite passioinsfrukt. Har ett par stycken en trappa ner, funderar på om jag faktiskt ska resa min soffpotatisrumpa ur datastolen för att knalla mig ner och hämta en... Hmmm...

Mamma och pappa har inte kommit hem ännu. Pappa ringde och sa att han skulle jobba över för dom höll på med något på rödön eller något, och mamma är hos frissan. Så jag har käkat en skål med Kellogs, mjölk och hallonsylt. Mmmm :) Iallafall, så har jag kollat på Legally Blond. Åh, den är superduperbra! Jag älskar den verkligen! Och så gillar jag att hon faktiskt har nästan samma namn som jag: Elle.
Jag kanske borde satsa på en karriär som advokat? Hur svårt kan det vara? Haha, nej jag bara skoja! Ni kan vara lugna, alla ni kriminella där ute som behöver en advokat, jag kommer inte att bli advokat! ;D


Elle. Ellen. Ser ni likheterna? ;)

Tralalala laaa....TORSDAG!

Vem kan klaga på en skoldag med sovmorgon och bara två lektioner? Inte jag iallafall! ;D Torsdagar är för härliga alltså! Jag börjar 10.20 varannan torsdag (som det är idag) med en timmas spanska. Sen lunch, som är lite jobbigt när man ätit frukost en timma innan. Men som tur var så är det äcklig mat typ varje torsdag, som idag var det "Gyllene grönsakssoppa med bacon". FYYY.....wait for it......FAAAAAN!
Efter lunch hade jag en timme bild, fast jag, Julia och Tk planerade med klasströjor och lite sånt. Vi får se hur det går med det... :)

Utgången sorbet

Sitter och kollar lite sådär halvt på Roomservice Kanal5. Gillar inte direkt han där kocken (heter han Melker?), så jag funderar på om jag ska zappa runt på mina andra 5 kanaler: SVT1, SVT2, TV3, TV4 och SVTB.
Hittade en Kaktus/Citron sorbet i frysen, tog upp den och kollade på utgångsdatumet: 2 december 2008. Men kan sorbet verkligen bli dålig? Äh, jag äter den ändå, den smakar helt okej! ;)

It is ... onsdag

Yes yes! Today är det onsdag! Och we have had the nationella proven i engelska idag. Skrivdelen. Det gick nog ganska bra :)

Annars har det vart en riktig härlig onsdag. Slutade kl 2, som vi gör varje onsdag. Träffade Maria Hiding på bussen hem, riktigt trevligt :) Jättelänge sen jag var med henne! 

Haha, alltså, idag på skoltidningen så kollade jag runt lite på aftonbladet.se, och läste att en i project runway hade misshandlat sin pojkvän genom att kasta en katt på honom! Det lite tråkiga var att aftonbladet skrev att hon var en av finalisterna, det var ju inte så roligt att få reda på det när man följer programmet... Iallafall, när jag höll på att läsa artikeln kunde jag inte sluta tänka på vad hon och hennes pojkvän hette. Hon hette Kenley Collins och hennes pojkvän hette Zak Penley. Dom var förlovade (men hade ju självklart gjort slut nu), och tänk om hon skulle ta hans efternamn: Kenley Penley! HAHAHA! Alltså, jag kunde inte koncentrera mig resten av lektionen. Kenley Penley, haha.... xD
Ni kan läsa artikeln här.

Tokig tisdag

Riktigt härligt att det börjar bli vår nu :) Jag gick faktiskt hem ifrån skolan idag. Jag valde mellan att stå vid busshållsplatsen i en kvart och sen stå på bussen ca 10 minuter, eller ta en härlig promenad på 25 minuter, och sedan känna mig duktig resten av kvällen :) Ni kanske fattar varför jag valde promenaden ;)

Var väldigt trött idag. Kanske för att nått sånt där jädrans knäppt telefonnummer ringde ungefär 5 gånger inatt kl 3 -.- Dom ringde igår också, när jag var ensam hemma. Först när jag svarade så var det bara en signal som lät. Bara några sekunder efter att jag lagt på så ringde dom igen. Då svarade jag som vanligt "Hej det är Ellen". Så brusade det i luren, och så hörde man ett "hello" och lite brus. Jag sa då "ja, hallå?" så kom ett prick likadant "hello" och lite brus, som att det lixom var något inspelat. Asläskigt! Sen ville/vågade jag inte svara något mer, och då ringde dom ungefär 10-15 gånger till! Med bara några få sekunder emella!. Riktigt lebbigt var det!

D-dagen

Hej hopp i galoshen (?) !

Idag är det en härlig studiedag. Jag älskar studiedagar! Speciellt när de hamnar på fredagar eller måndagar, för då blir det lixom en förlängd helg! :D
Idag blir det iallafall en D-dag. Jag ska förklara ;) Igår bad pappa mig att jag skulle diska idag. Sen måste jag duscha. Sen blir det säkert att sitta vid datan och framför tv:n. Sen ikväll är det träning :):

- Diska
- Duscha
Data
- Dega framför tv:n
- Drillträning
- Dega lite mer...

Riktigt härlig dag alltså ;D


Förrgår/gårdagens köp


Skor ifrån EuroSko

Byxdress ifrån Lindex

Kjol ifrån Indiska


Klänning ifrån GinaTricot

Slappar-söndag

På denna härliga söndagen händer inte mycket. Det får bli en härlig slappar dag. Känner mig lite risig i halsen och så, den här jädrans förkylningen vägrar försvinna >.<
Mamma kommer hem i eftermiddag ifrån Dublin :) Då får jag visa henne mina fina köp som jag gjorde igår ;) Kan väl kanske lägga in bilder på det jag köpte.. Hmmmm, typ som i en modeblogg ;) Ska bara hämta kameran då, och ta kort på allt medans jag lyssnar på härliga Gnarls Barkley :) Puss!


Lyckliga lördag

Idag har jag varit på torp med Julia. Hon fick allt med mig ut dit för att kolla på EMD, haha! Fast jag åkte ju inte ut dit för att se på dom, utan för att shoppa! Och visst blev det shopping. Vi anlände med bussen lite innan 12, och gick sen runt och shoppa till kl 3. Fast vi åt ju faktiskt där emellan, på Briggen. Mmmh, grekisk sallad... :P
Kl 3 stanna vi upp med att shoppa lite grann eftersom att det var då EMD uppträdde. Men efter att dom uppträtt och Julia fått trängas med småtjejerna för att få någon bra bild, så fortsatte vi att gå runt i affärer lite grann.
Och visst gjorde jag slut på en del pengar :S Köpte en jättesöt klänningGina Trickot, som såg ut att vara ett röd/vitt randigt linne med svart skärp och vit kjol. Supergullig! :D Passar jätebra till skorna jag köpte igår :)
Köpte också vita leggins, bh och byxdressLindex. Byxdressen var assnygg. Tycker att sånna är jättefräcka, och leta efter en förra året kommer jag ihåg, men det hade inte riktigt slått igenom riktigt då. Men i år så! :D Nu finns dom typ överallt! Fast jag köpte en svart, med långa typ harlembyxor, och halterneck. Superfint! :D
Köpte även en grå, hög midjekjol Indiska. :)

Provad Kenza-jackan som jag kollade på igår, och den var faktiskt mycket snyggare på, än på galgen. Så den är alltså inte helt otänkbar längre ;) Hitta också ett par skor Bianco som jag blivit helt förälskad i! Jag tror att det är någon ny sjukdom jag har: Jag blir kär i massa skor! Hela tiden! Det är faktiskt lite jobbigt, efter som att alla skor jag blir "förälskad" i är högklackade, och för det första så orkar jag inte alls gå runt länge i så höga klackar. Och för det andra så blir jag så jädrans lång! Jag är lixom redan längre än många andra, och så när jag sätter på mig klackskor så blir jag ännu längre (ja, det är helt logiskt)! Åh, jag är olyckligt förälskad... :(

Fethärliga fredag

Äntligen fredag!
Efter skolan kom pappa och hämta mig och så åkte vi till torp för att shoppa :) Jag köpte nya skor från märket ROOTS inne på EuroSko. Kollade även på en skinnjacka inne på Dixon, den jackan som Kenza designat, fast den var inte lika snygg i verkligheten som på bild. Tyvärr. Hade verkligen velat haft en sån :/
Fast jag ska till torp imorron igen tror jag, med Julia. Hon ville dit eftersom att Starpilots, BWO och EMD kommer dit... :) Och snäll som jag är så hänger jag med, och samtidigt får jag slösa mamma och pappas pengar ;)
Men nu har jag iallafall härligt, vita vår/sommarskor som jag lovar att jag ska använda flitigt!

Småsår på tungan och i halsen

Alltså, vissa personer på min skola är jädrigt korkade ibland! Idag var det en som kastade ett glas på en som satt och åt. Glaset splittrades i miljoner bitar, och flög åt alla håll! Och jag och några till satt på ett bord bredvid som glasbitarna flög ju bort mot oss. Först var vi lite osäkra på om vi skulle fortsätta äta (det kunde ju ligga glasbitar i maten) , men vi fortsatte ändå. Då fick Naimo (som satt mitt emot mig) en storglasbit i munnen och massa småglas också, så vi hade visst fått glas i maten! Självklart tappa man ju direkt matlusten! Åh, jag blir så irriterad på sånna personer som gör sånna saker utan att tänka på konsekvenserna! Varför slänga ett glas rakt på en person?! Ha?!
När jag kom ut ifrån matsalen (efter att ändå ha ätit lite till på min tallrik, och druckit upp min mjölk) kände jag hur jag hade massa småsårtungan och i halsen. Först trodde jag att jag bara inbilla mig, men jag har forfarande lite ont! >:O Åh, alltså, jävla idiot som slängde glaset!

Ellen rekomenderar:

Gillar du också att höra eller läsa om dumma/knäppa/fjortisaktika saker andra folk har sagt eller gjort? Och gillar du att se bilder på särskrivningar och andra sånna knäppa saker? Då borde du gå in på tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se! Två av mina favorit sidor! Det är så roligt att läsa om vad andra har gjort för misstag! xD


Oslagbara onsdag

Onsdagar är väl för härliga? Speciellt när man har sista lektionen inställt och slutar 12.55 ;) Och så blir man så himla glad och lycklig pga av det vackra vårvädret som äntligen har hittat hit till Uddevalla.

Fast jag känner lite magont nu faktiskt, kan det bero på att det var grymt äcklig mat i skolan idag? Det var en kycklingsoppa med makaroner i och den lukta och smaka pepparkaksdeg. Pepparkaksdeg, kycklig och morötter går inte riktigt ihop, det tycker iallafall mina smaklökar...

Vårkänslor!

Äntligen har den soliga våren kommit! Vad jag har längtat! Jag, Julia och Hanna satt ut i 40 minuter idag på rasten. Maria var med först, men hon klaga så på att hon frös så hon gick tillslut in. Jag åt tillochmed glass utomhus! Fatta vad härligt! :D Igår såg jag även krokusar (?) och hela dagen idag var det klarblå himmel. Åh, vad jag hoppas att det inte kommer snöa igen fören i typ november...

Det har alltså varit en riktigt härlig tisdag, den värmande solen och de kvittrande fåglarna var bara grädden på moset. Det börja med en riktigt härlig svenskalektion där jag och Julia nästan somnade i en soffa. Sen hade vi idrott, där vi spelade innebandy. Jag gjorde ett as-snyggt självmål... :) Målvakten stirrade lite surt på mig och sen börja alla killarna på skrika "Aah, snyggt självmål Ellen!!" Haha, jag bara: "Woho!! :D" Haha! Jag gjorde iallafall ett mål ;)
Sen då på rasten så satt vi ute och gotta oss i solen. Och jag har hittat min nya favoritglass: Hula-Hula. O...M...G...! MUMS!

Efter att ha vart ute i solen gick vi in till engelskan. Jag, Julia, Marcus och Tural hade det muntliga nationella provet. Vi var dom första i våran klass som fick göra det. Men jag tyckte allt det gick bra. I början kändes det lite spänt och så, att man inte riktigt vågade prata, men sen när vi väl fått igång en diskussion så gick det finfint! :)
Sen på SO:n så blev jag utvald av resten i klassen att vara något av en projektledare för klimatprojektet vi håller på med nu. Jag och fyra till.

Jag stör mig på att jag inte klarar av att skriva korta inlägg! Jag kan bara inte. Om det ens är någon som har orkat läsa enda hit ner... Om det är det, så säger jag "tack, tack, TACK!" till dig, för att du troligtvis gillar min blogg och mitt inlägg. Men jag ska inte tråka ut dig något mer.


Sleepy sunday

NU har jag precis kommit ut ur duschen, eller tja, precis och precis... Det tar ju ett tag efter att man kommit ut ur duschen tills man kommer ut ur badrummet, om ni förstår. Men nu sitter jag iallafall här framför min kära dator igen :)

Idag kommer morbror Tomas och hans fru, och mormor, morfar och Banjo på söndagsmiddag. Det blir typ det som händer idag. Förutom ikväll då, för då kommer ju WIPEOUUUUUUT (!!!!!) på tv! YIPPIE! :D Grymt kul är det! Om ni missade det förra veckan, rekomenderar jag starkt att kolla på det ikväll kl 20 på Kanal5. Och om man inte har Kanal5 så tror jag faktiskt att programmet ligger på deras hemsida, så där kan man ju alltid gå in och kika.

Va tycker ni om Melodifestivalen igår då? Det gör mig faktiskt ingenting att hon där operasångerskan vann, jag tycker bara det var bra att inte Caroline af Ugglas tog hem vinsten. Jag tål henne bara inte...

Nä nu ska jag gå in i badrummet igen och sminka mig, och kanske måla naglarna också, hmmm...



Har jag visat hur snyggt mitt magnetnaglack är eller?

Lyckliga lördag

Äntligen lördag! För nu har det faktiskt varit så att jag sedan i torsdags har vaknat varje morgon och trott att det vart lördag, men jag hade fel fel fel! För det är ju idag det är lördag! :D Och det ska jag fira med att vandra runt i pjamasbyxor och håret på sne hela dagen! :D Livet är för härligt ibland.. :)

Dagens visa

Nu är pizzan uppäten, och jag sitter på mitt rum och trär resår i min klänning. Kollar på tv, men det går inget speciellt så jag bestämmde mig för att kolla på gamla hedliga Bolibompa! Så blev jag så glad när "Dagens visa" kom upp. De programmet hade jag helt glömt bort! Haha, det måste ha funnits förevigt eller?
Iallafall, det började med att en liten gullig 5-årig tjej  sjöng "vem kan segla förutan vind", sen en annan liten tjej som sjöng "var bor du lilla råtta?", jättegulliga båda två. Sen kommer en liten kille i 5-årsåldern som sjunger "Pärlor åt svin" av Magnus Uggla! Sen när blev Magnus Ugglas sånger barnvisor?! x)
Rätt gulligt var det iallafall när han började "sjunga", hellre än bra: "Du, du är, du är fin..." Haha!

Härliga barndomsminnen som kommer framkrypande med det programmet! :D

Hejsan hoppsan lilleskutt!

Hur är läget dör ute i dom snöbelagda stugona? Självär det lite... obekvämt... Ja, alltså, jag sitter i en jädrigt obekväm ställning med fötterna uppe på en hylla och med tangentbordet på magen. Haha, gud vad jag låter korkad helt plötsligt! Men jag skyller på håret ;D

Idag är det fredag den 13:e. Någon som ska fira det kanske? Inte? Okej då. Min fredag den trettonde var ju JÄTTErolig... not! Började med nationella provet i engelska, hörförståelse, i ungefär en timma. Sen hade vi 20 minuters rast, och sen hade vi nationella prov i engelska, läsförståelse, i ungefär en timma också. Mitt huvud kändes alldeles sprängt när jag väl var färdig!
Sen hade vi svenska, där vi inte gjorde mycket, och So, där vi inte heller gjorde mycket. I SO:n håller vi ju på med klimat-projekt som jag nog skrev om här om dagen. Idag läste jag några papper vi hade skrivit ut om hur man ska bli mer miljövänlig. Ett av papprena handlade om hur man blir mer miljövänlig i tvättstugan, och där stog det en lista med hur man får bort olika fläckar ifrån kläder. Visste ni att man kunde få bort hur mycket fläckar som helst med mjölk?! Det är sant! Och man kunde även få bort en slags fläck, jag tror det var läppstift, med kall grädde!
Som sagt var, ni har väl inte missat att även besöka min och Julia's miljö-blogg: gogreenuddevalla.blogg.se?


Mjölk - räddaren i nöden?


Ikväll/I eftermiddag blir det nog att läsa ut min bok, som jag starkt kan rekomendera till alla tjejiga tjejer där ute. Babbeldrottningen heter den, håll utskik! Sen blir det pizza och Let's dance. Puss, puss! :)

Tuesday evening ?

Hallej halloj!
Hur är läget där ute i stugorna? Jag är grymt trött just nu, och inget roligt på tv är det ju heller. Ska nog ta och läsa en bok :) Håller på med två böcker (iallafall vad jag kommer ihåg) samtidigt: Babbeldrottningen av Meg Cabot och Sanningen om diamanterna av Nicole Richie. Får väl se vilken jag ska läsa. Blir nog Babbeldrottningen, eftersom jag faktiskt läst längst i den. Den är jätterolig och bra! Handlar om en amerikansk tjej som åker till London för att hälsa på sin pojkvän. Fast när hon kommer dit kommer är han inte alls den kille hon trodde han var. Så då åker hon till sina kompisar som bor på ett slott i Frankrike. Verkligen en bok jag rekommenderar. Speciellt om ni har läst En prinsessas dagbok-serien eller Saknad-serien då det är av samma författare.

Nä, nu ska jag begrava näsan i Babbeldrottningen. Puss! :D

Tisdag

Japp, idag är det tisdag. Tisdag. Tisdag. Tisdag. Vaknade imorse och trodde det var torsdag. Sånt ät inte kul.Sen har jag gått hela dagen och trott att det vart onsdag. Men det är tisdag. Tisdag. Tisdag. TISDAG!

Annars idag: ... Vi fick kolla när våran biologilärare skärde igenom och desikera ett kalv-öga. Jag trodde att det skulle vara äckligare än vad det var. Faktiskt! Det var inte så äckligt!
Och min biologilärare är så jäkla skön: En i min klass fråga: "Staffan, har du tejp?" Och han bah: "Nej, du. Har du snus?" Och vi bara kollade på honom. Och hon som fråga bah: "Eh, nä, jag snusar inte." Och Staffan: "Inte jag heller." Och sen fortsatte han bara lektionen. Haha xD Åh, han är sjuk han :D

Nu ska jag läsa Amelia som brevbäraren lämnat i våran kära brevlåda idag. Puss.

Klimatsmarta jag

Bestämde mig igår tillslut för att kolla på Wipeout, och fy fasiken va kul det var! Alltså, jag skratta så att jag höll på att kissa ner mig (som tur var hade jag gått på toa innan)! Lätt ett av mina nya favoritprogram! Och till er som inte såg det; missa det inte nästa vecka!

Idag var det skola som vanligt. På SOn har vi börjat med ett nytt projekt: Klimatet. Jag och Julia jobbar ihop och ska skriva om vad man kan göra för att vara mer klimatsmart :) Vi har även startat en blogg för detta :D http://gogreenuddevalla.blogg.se/, gå gärna in och kolla! :D
Jag och Julia har iallafall massa ideer för att folk ska bli mer klimatsmarta, och det är så roligt också! :D Jag har faktiskt bestämmt att jag ska tänga av min dator helt och hållet nu när jag stänger av den, alltså till och med stänga av den på den lilla orangea knappen :D Hur svårt kan det vara lixom att komma in i?!

Nu ska jag nog käka någonting, sen blir det drillträning :) Idag ska vi nog dansa lite discodans (to be continued...) ;D

Tv+kladdkaka= Min söndagkväll

Sitter här på mitt kära rum och kollar på Gossip Girl, en av de bästa programen i världen!  Har precis duschat, mm! :)
Sen blir det ju lite problem (problem och problem men...), för jag vill gärna kolla på det nya programmet "Wipeout" på kanal5. Samtidigt vill man ju se Parlamentet, OCH ett program på tv6 (kommer inte ihåg vad det hette just nu). Problemet är ju att alla går samtidigt. Men det löser sig ;)
Sen blir det även kladdkaka. Mums filibaba! :D

Slappar-söndag

Ännu en dag där schemat är fullt av slappande :) Vem orkar lixom göra något på en söndag?! Man ska ju för fasiken till skolan imorgon, man måste vara uppvilad!
Och så snöar det också... Alltså, jag är trött på vintern, så det är inte sant! Vill ha sommar, NU! Komma hem varje dag med pissevåta skor och röd näsa, det är inte kul! Och den här jädrans förkylningen nu också! Den verkar aldrig gå över! Jag är tät i näsan (eller som jag säger: Däd i däsan) hela tiden, och jag hostar och snuvar och snyter! Snälla, varma sommar, kom nu!


Slappar-lördag

Det är så skönt med lördagar! Idag har det inte hänt mycket, vandrar fortfarande runt i mina pjamasbyxor :P Mina härliga, chockrosa, egensydda mjukisbyxor med ett "E" mitt på baken :D Det är grejer de du! ;D
Annars idag har jag bara kollat på film, "Jorden runt på 80 dagar". Det var superlänge sen jag såg den senast, och den var lika bra som alltid :)
När jag vaknade imorse hade jag lust att sy om mina Cheap Monday-jeans (eftersom att dom har ett stort hål mellan benen :S). Jag har tänkt att sy om dom till en jeanskjol istället, för jag vill inte slänga dom, det är ju mina favoritjeans! Men jag tappa lixom lusten innan jag hann gå upp ur sängen, så jag hoppas att jag känner för det imorgon istället.
Broderade lite idag iallafall. Har hållt på med en korsstygnstavla i typ en månad, och nu är den äntligen färdig! :D Den föreställer 3 röda fiskebåtar, och blev riktigt vacker faktiskt!

Nu ska jag spela lite The sims tror jag, och lyssna på Lily Allen's nya album. ÄLSKA! :D


Coola Lily Allen! :D

Nya saker på bloggen!

Ni som är inne och läser ofta kanske märker att jag har ändrat lite... Få se om jag kommer ihåg allt nu, har suttit ett tag och grejat med koder hit och koder dit, tills jag blev nöjd. Jag har tillexempelt fixat lite runt "Om mig" här bredvid. Skrivit in en liten text som man kan läsa direkt på sidan, istället för att klicka sig vidare genom bilden (fast man kan fortfarande klicka på min profilbild och få fram info) .
Har blivit medlem på bloglovin, där ni på något sätt kan prenumerera på min blogg. De tycker jag att ni ska göra! ;D
Så har jag också kommit på hur man ska göra för att få en text som avslut utan att behöva skriva det själv varenda gång. Kommer nog ta ett tag innan jag slutar skriva "Puss, hej / ellen :)", men jag ska försöka komma ihåg det.

Hoppas ni gillar min nya design, det gör iallafall jag! :D Tack tack  tack till bloggen designadinblogg.se, utan den hade jag aldrig kommit på hur man skulle göra!

Äntligen fredag!

Det är så skönt att det äntligen är fredag. På ett sätt känns det som att veckan har gått väldigt fort, men när jag tänker på när vi var i ishallen, så känns det som evigheter sen! :O
Skolan idag var lika trist  som alla andra fredagar, och alla andra skoldagar över huvudtaget!  Fick tillbaka matteproven, VG+. Har väl fått bättre på matteprov, men jag blev så himla stressad när vi hade provet, för det var ganska långt, typ 30 frågor, och när det var 15 minuter kvar (av 60) så var jag typ på fråga 17 eller något. Så jag blev jättestressad och kunde inte koncentrera mig ordentligt på de sista frågorna. Efteråt säger våran mattelärare att han inte räknade med att någon skulle klara 30 frågor på 60 minuter. Men DAAAH!! Varför göra så många frågor om han inte visste att ingen skull ehinna göra dom sista?! Men, men VG+ är inget att klaga över ;)

Just nu är jag väldigt glad :) Pappa har fixat min väska idag. Jag  vet inte om jag berättat så mycket om den, men jag köpte en väska med inbyggde högtalare på Camden Market i London. Det var bara det att den funka ungefär 1 minut, sen började sladdarna glappa. Men nu har pappa lödat ihop sladdarna och den funkar jättebra! :D Såg att Julia kommenterat att jag skulle lägga upp en bild på väskan, så det kan jag väl göra, måste bara hämta kameran och sladden...

-springer upp för trappan och hämtar kameran och sladden-






Så, där är min fina väska. La även upp bild på mina skor som jag köpte i London. Underbara! :D

Puss, hej
/ ellen :)

Ny header!

Nå, vad tycks om den nya headern? ;D


Puss, hej
/ ellen :)

Ännu en gång är det onsdag

Hej alla barn nu är det barnprogram! Eller, tja, inte barnprogram kanske, mer "nytt inlägg på Ellen's blogg" :D

Hur mår alla? :D Jag mår ganska bra, har lite ont i höften och är lite tät i näsan, men annars är det bara bra! :D

Idag har det inte hänt mycket! Skolan var tråkigt som vanligt. Vi hade aulasamling istället för engelska. Där delades det ut utmärkelser igen, så nu kommer dom nog ta ner min ifrån väggen i trappupgången :( Aja, grattis till dom som fick idag iallafall :)
På aulasamlingen sjöng även kören (eller rättare sagt, bara Helena sjöng, men skitfint som vanligt) för Christer (musikläraren) och alla andra som dött och så. Jättevackert!
På SOn sen och svenskan kollade vi färdigt på filmen "The day after tommorow (?)". Den är så bra! Gillar den STARKT! Och det var så roligt att sitta och kolla på Tk när hon såg den, för hon var riktigt skraj emellan åt alltså xD

Sitter nu även och funderar på om jag ska försöka mig på att göra någon ny design till min blogg. Inte för att jag redan har snygg ;) Men det hade vart kul att förnya sig lite. Jag har ju ändå inga läxor som behöver göras ;)

Puss, hej
/ ellen :)

Tips för långtråkighet!

Jag är nog inte den ända som haft lite tråkigt ibland. Men jag har kommit på en sak som jag tyckte var riktigt trevligt och... pyssligt (?). Så om ni gillar att sitta och bara pyssla ihop saker, så tycker jag att ni ska fortsätta läsa ;)

Man behöver tejp, färgade papper och en sax. Så tar man en bit av tejpen och lägger den med klistret uppåt. Så klipper man isär papprena till små bitar, tex trekanter eller ränder. Sen bara man lägger dom små pappersbitarna på klistret i något mönster (eller inte), typ som mosaik.



När du är färdig så tar man bara en till bit tejp, och lägger den så att de båda klistrade bitarna ligger emot varandra. Så att man lixom plastat in pappersbitarna :D




Sen kan man även göra hål i ändarna, stoppa i lite tråd och göra ett armband! :D Smart va?! Åh, jag är väl för klok eller? ;)



Puss, hej
/ ellen :)


Alla dör verkligen!

Jag tror att det ligger en förbannelse över Ramnerödskolan de senaste veckorna. Jag skrev ju för några dagar sedan att min bildlärares man hade dött och att min musiklärare dörr. Nu har en till lärares man dött! Och alla andra lärare är värsta deppiga och helt borta typ för att alla bara dör till höger och vänster! :O



Till lite trevligare saker då. Igår hade vi sovmorgon eftersom att vi skulle till ishallen. Så vi började dagen uppe i ishallen klockan 10, och som tur för mig så bor jag ca 5 minuter (om det inte är halkigt!!) ifrån ishallen :) Det jobbiga var bara att det snöa när jag gick dit, och då såg man inte isen som låg under all snö. Så jag halkade typ 3-5 (höll inte räkningen) gånger! Och sista gången jag ramla, precis vid bommen nedanför ishallen, så ramlade jag rakt på höften och har jätteont där nu :'( Och när jag kom in i ishallen märkte jag att jag troligtvis tappat min mobil... jättekul! Jag gick iallafall tillbaka till "brottsplatsen"  (alltså där jag ramla), men där låg den inte. Så då hoppades jag att den skulle ligga hemma. Men det gjorde den inte heller -.-
Iallafall, efter ishallen gick vi till skolan och åt, sen hade vi syslöjd och sen slutade vi :D Härlig dag va? Förutom det där då med att jag halkade och fick ont, tappa min mobil och att vi var i supertrista ishallen...

Så, till det jag vill komma till: När jag var på drillträningen igår, så hade det kommit en och plingat på dörren. En som hade hittat min mobil! Han hade typ gått ifrån ishallen när jag kom, och halkat på samma ställe som jag, och sätt min mobil! Så hade han kollat bilderna eller något och kännt igen mig och kommit och lämnat den. Asgulligt! TACK TACK TACK TACK TACK TILL DIG! :D
Så nu har jag min mobil, och behöver inte byta nummer eller köpa ny telefon! :D Jag är glad.


Idag var vi också i ishallen -.- Fast vi började med svenska i skolan. Efter det hade vi 2½ timmes rast innan vi skulle vara i ishallen. SEGT!!! Fast i satt och spela kort :) Fredrik sög verkligen på både "bingo" och "hej kneckt"! xD
Sen var vi då i ishallen, och jag åkte faktiskt! Åkte alltså inte igår, för jag HATAR, och då menar jag HATAR att åka skridskor! Men jag "åkte" idag. Med åkte menar jag alltså att jag hade på mig skridskor och hjälm, och stog och höll mig i sarjen på lilla banan.
Fast jag tog faktiskt en sån där trekantig-åk-sak som barn egentligen ska ha, och åkte runt lite...tills jag ramla ... och fick ont i knäna.... -.-

Efter ishallen fick halva klassen sluta (andra halvan skulle ha biologi), så nu sitter jag här hemma och myser! :D

Puss, hej
/ ellen :)


Skyller allt på håret



Jag hann alltså färga håret innan vi gick till Jansons igår. Denna gången blev jag riktigt nöjd! :D Nu är jag helblond (är det ett riktigt ord?)! Och det känns... bra! Det är så skönt att kunna skylla alla knasiga saker man gör på hårfärgen :D Inte för att jag håller med om att man är dummare om man är blondin: Jag var minst lika dum som brunett! ;)
Men lixom som igår då, jag och Frida råkade skalla varandra (skitkul var det! :D), och då var det så lätt att skylla på att vi båda är blonda! Då får man göra så knassiga saker som att råka skalla varandra och sen gå och skratta ihjäl sig åt DrMugg! :D

Blondes have more fun!

Puss, hej
/ ellen :)

RSS 2.0