JAG HAR LOOOOOV!

Hej, jag har inte uppdaterat bloggen på några dagar, så nu kommer kanske en hel del :) Mitt internet funkar knappt, därför den dåliga uppdateringen. Internetet krånglar hela tiden och går saktare än en snigel som slingrar baklänges!

Lite saker som hänt i veckan: Jag var den enda i min klass som fick alla rätt på datakunskaps-provet *stolt*! Läraren sa tillochmed att han inte ens kunde klarat det lika bra som jag. Hör jag ett MVG eller? Kan det vara ett MVG som närmar sig? Jag tror bannemig att det är ett MVG!
Annars har det väl inte hänt så mycket mer, det mesta som händer är ju skola liksom... Inget intressant där precis...

Idag var det däremot roligt i skolan! Eftersom att det är halloween nästa vecka, men vi är lediga, så skulle man klä ut sig idag! Riktigt roligt att gå runt i korridorerna och kolla på alla utklädda medieelever och esteter. Jag var ju självklart också utklädd. Jag var pirat, yaarrrrrh! Kapten tillochmed, och Mimmi var min matros.


--Här hade jag tänkt att lägga upp bilder på mina fina tatueringar som jag och Mimmi köpte idag, men det här jä*la internetet ville visst inte att jag skulle göra det. Tyvärr.--

Tjejkväll över!

Nu har Frida precis gått här ifrån, det har varit riktigt mysigt! Vi har lagat tacos och ätit den, proppat i oss godis och snackat. Målat naglarna också, och bara slappat ;)

Nu har jag lust att spela sims ^^ Vet att det är lite sent, men jag är inte riktigt trött, och jag har inga föräldrar hemma som kan säga till mig  att jag måste sova, haha!

Lördag

God eftermiddag!
Vad händer för er idag då?
Själv ska man vara här hemma och så kommer Frida över så det blir en liten tjejkväll ;) Tror jag, vi har liksom inte planerat något så... xD

Snön är iallafall borta idag, men det ser riktigt höstligt ut ute. Kollar ut genom fönstret och ser bara blå himmel och gula löv. Vackert... :)

Det snöar!

Sitter och äter frukost, och det SNÖAR!!!!!! :O

En SÅÅÅÅ jobbig dag

Jag ska väl inte klaga. Skulle egentligen börjat halv 1 idag, men första lektionen (engelskan) var inställd, så jag började inte förens 2. Bara det att jag fick reda på det när jag redan åkt ner till stan halv 12. Så jag och Emma gick runt, jag köpte vita öronmuffar (JÄTTESÖTA!) sen mötte vi upp Mimmi och satte oss på Espresso House.

Vid 1 gick vi upp till frisörskolan, för jag och Mimmi ska vara hårmodeller :D Det ska bli jättekul, men det är inte förens i mars nästa år. Men iallafall, dom ska ha filmtema. Det kommer nog bli asfräckt. Vet inte ännu vilket film jag ska gestalta, men en som dom redan bestämmt för skulle bli Rose i Titanic. Vi får väl se vad dom vill göra med min kallufs...

Hade ändå en lektion idag: Datakunskap. Och vi hade prov också. Trodde det skulle vara lättare än vad det var, men jag tror ändå att det gick bra :)

Home sweet home!

Hellow hellow hellow!
Nu är jag hemma ifrån skolan. Jag har iochförsej varit hemma ett tag, för jag slutade lite tidigare pga inställd engelska. Gick med Emma och Annah till agnebergs bibliotek för att låna en engelsk bok.

Efter detta tråksnack, kommer lite roligare saker:Jag kommer inte på något roligt.


Home sweet home!

Hellow hellow hellow!
Nu är jag hemma ifrån skolan. Jag har iochförsej varit hemma ett tag, för jag slutade lite tidigare pga inställd engelska. Gick med Emma och Annah till agnebergs bibliotek för att låna en engelsk bok.

Efter detta tråksnack, kommer lite roligare saker:Jag kommer inte på något roligt.


Muffins-mössan är färdig!

Middagen i eftermiddags var trevlig, riktig resturang-mat, fint upplägg och sånt alltså.
Sen jag kom hem har jag gjort färdigt min mössa :D Fin blev den. Lite för stor och lite för liten på samma gång, men det gör inte så mycket. För den blev söt.
Tyvärr har jag inte inkopplat min webcam så jag får helt enkelt ta kort på mössan med min vanliga kamera (när jag väl orkar ladda batterierna på den), så snart kommer bilder på min muffins-mössa! :D

God natt!

Goder morgon!

Nu har jag precis gått upp ur sängen. Om 2 timmar ska vi på middag på riverside. Så jag skiter i frukost ^^

Ska duscha nu, bye!

På tal om "Känner mig sårad"

Skrev ett inlägg i härom dagen om hur dåligt jag mådde av att vissa personer älskar att trycka ner andra och håna folk.
Någon anonym skrev en lång kommentar till det inlägget om hur jag skulle stå på mig och trycka ner dom som trycker ner mig. Jag ska vara ärlig, jag har försökt vara snabb och vara "elak" tillbaka, men dom har ofta så fullt upp med att skratta, eller så bara dom skiter i att lyssna. Eller vänder på det jag sa, och får det till att jag sa något om mig själv. Ex:

Dom håller på att driva med mig, skrattar och jag känner mig låg och deppig. Jag säger "Aaa men du fes ju förut" Då kollar dom på mig och skriker "FES DU? AHAHAHAHAHAHA!!!!". Alltså får mina elaka kommentarer vända emot mig. (Jag vet att "Aaa men du fes ju förut" var ett dåligt exempel, men ni fattar vinken)

Det tråkiga är att det faktiskt mest är en person som är sån här, men drar med sig alla andra. Jag har kompisar som inte alls är så när det bara är vi, men när denna personen är med så skrattar dom liksom med henne och hänger på henne liksom.

Men jag ska försöka stå på mig. Stå på mig så gott jag kan, och få ett slut på detta. Det är bara så jäkla svårt...

sov-taaaaajm!

Nu ska jag hoppa i säg, för jag är banimej trött! Men det är kanske inte så konstigt efter en lång skoldag och mycket stickande här hemma.
Jag har föresten kommit riktigt långt på min muffins-mössa, jag tror att den kan bli riktigt söt :) Mitt mål är att ha färdigt den innan jag åker till Stockholm (13 november), så jag har god tid på mig. Eller vänta, jag ska nog uppgradera mitt mål lite: Jag ska vara färdig med mössan och ha börjat på min pippitröja så att jag har något att göra på tåget fram och tillbaka :) Så ska det bli!


Muffins-mössa

Jag får ursäkta för det långa inlägget igår, jag kände mig lite sådär, var irriterad och trött och jag vet inte vad... Men ibland måste man bara skriva av sig sånt, få ut all sin ilska. Även fast det var långt ifrån all ilska jag har i min maffiga kropp ;)

Idag har ajg också mått lite sådär. Har känt mig RIKTIGT pms-ig! Har vart småsur och butter hela dagen, och inte alls öppen för skämt och stoj (?). Men jag kunde helt enkelt inte hjälpa det, en tjej måste helt enkelt få ha sånna här dagar.

Idag hade vi matteprov. Det gick bra. Det var lätt. Jag var typ den enda som tyckte så. Jag och Mimmi.


Nu ska jag sticka (inte gå någonstan utan faktiskt sticka med stickor och garn). Håller på med en mössa som ska se ut som en cupcake typ, mumsfillibabba. Kommer rapa hårbollar ett bra tag sen ;D


Känner mig sårad

Nu hade jag skrivit ett jättelångt inlägg om hur jag känner mig ledsen och massa sånt, och så tryckte jag på publicera. Upp kommer "Sidan kan inte visas", och så är hela inlägget borta. Det är inte roligt! Fan vad arg jag känner mig just nu. Först retade ju inlägget jag skrev innan upp mig, triggade mig själv lixom. Sen hände dettan. Fan fan FAN!

Kan ju skriva lite om vad jag skrev i inlägget som försvann:
Jag berättade att jag blir retad i skolan. Och nej, mobbing är ingenting att skämta om, och när jag skriver retad är ju allt på skoj. Vi är egentligen jättesnälla mot varandra i klassen, och alla är så himla härliga och go'a mot varandra!
Men jag tycker lite att det verkar som att dom har hakat upp sig lite på att reta mig. Visst alla retar alla, men nu har dom fastnat för att reta mig för att jag har en liten mun och näsa. Mest munnen. Och visst, jag tar det med en nypa salt och blir inte upprörd av deras tjat. Men ibland kan det bli lite mycket. Lite för tjatigt liksom. Speciellt när dom pratar om min "lilla" mun med varandra istället för till mig. Så kollar dom på mig och skrattar. DET tycker inte jag är schysst.
Eller andra saker, som när jag försöker berätta något viktigt eller något jag tycker är lite känsligt att prata om, så bara dom kan skratta och börja driva med mig. Jag vill snart inte berätta om sådana saker med dom längre, och det gör mig ju till en helt annan person! Jag kan börja ljuga och andra saker, bara för att dom inte ska driva med mig!
Jag är inte van vid att folk skrattar åt mig när jag försöker berätta något, och jag tycker att det är riktigt lågt! Jag skulle aldrig kunna göra något sånt mot någon! Jag försöker så gott jag kan att visa med kroppspråket att jag inte gillar att dom skrattar och driver med mig, men dom verkar inte fatta det. Jag är för feg för att säga "Hallå, jag tycker inte att det är så schysst att ni skrattar åt det, jag menar faktiskt allvar. Det är inget roligt!", för jag vet att dom bara kommer driva ännu mer med mig då...

Jag vet inte vad jag ska göra... :(

Little miss sunshine

Nu har jag skrivit en recension på engelska om filmen "Little miss sunshine". Stannade hemma från drillträningen idag för att skriva den, eftersom att den ska vara inne imorgon, och jag inte ens hade börjat på den. Smarthuvud som jag är så glömde jag engelskaboken i skolan, där det står punkter om vad som ska vara med i en recension. Bra Ellen, bra! Men jag gjorde så gott jag kunde.

Det enda jag kom ihåg ifrån punkterna var att inte mer än 25% av texten fick handla om handlingen (det var till och med utropstecken efter den punkten), och mer än halva min text gör det. Det får bli att skriva som tusan den halva lektionen vi får på oss att skriva imorgon, GAAH!


En väldigt bra film för den som inte sett den! MEN se den ett par gånger, man tycker bara att den är jättekonstig dom två första gångerna man ser den, den tredje gången är den alldeles underbar! Lovar!

Inställt? Eller?

Vilken jävla dag! 2 lektioner av 4 har vi suttit utanför lektionsalen och väntat på läraren i 30 minuter. Första var svenskan:

Vi: -Är Ulf Kalling här idag?
Lärare i hans arbetsrum: -Nä, Ulf är sjuk.
Vi: -Jaha, då har vi inställt då, för vi skulle börjat lektionen för en halvtimma sen och hela klassen sitter utanför och väntar.
Lärare: -Jaha, men ni ska ju gå och kolla på intern-tv:arna då!
Vi: -Jo, men dom funkar inte idag. Dom står bara still på förra veckans matsedel.
Läraren: - Ja, men då ska ni fråga i receptionen!
Vi: -Den är stängd.
Läraren: -Eh... jaha... Men, bara tjejer... Att ni kom och fråga...

Andra lektionen satt vi utanför expo-salen i 30 minuter. Gick och fråga i receptionen, gick till kines-salen, sprang runt över hela skolan efter någon som kunde hjälpa oss. Tillslut hittade vi våran mentor Per, och då fick vi reda på att vi egentligen skulle ha Graf. Klassen kommer springande till Graf-salen, men självklart var det ingen där, vi var ju för fasiken 40 minuter försenade hela drösen.
Då börjades jagandet efter graf-läraren istället. Jag hittade honom *glädjerop*!

Naket naket...

Kvällen igår var väl sådär. Det var jättetråkigt i början, men sen kom Frida vid 9, och då blev allt mycket roligare! :D
Drack inte mycket, smakade runt lite här och där, men annars inget. Vissa andra var ju lite mer fulla (tänker på tjejen som visa sitt bröst för alla, och killen som sprang runt i lägenheten naken och sjöng "Oh Mandy"). Men det var alltså riktigt trevligt efter klockan 9.

Fest

Nu ska jag snart gå och ta på mig skorna och gå till bussen. Det blir fest för mig iallafall. Har kännt mig riktigt PMS-ig hela dagen, men jag får helt enkelt skärpa mig och försöka ha kul! Ska möta Mimmi (och erik kanske?) vid musikskolan lite efter 7, eftersom min buss kommer till stan 18.56...

Bye bye, ha en trevlig lördagkväll!


Fick nyss sms från Julia:"SKA AMY DIAMOND VA ME I KÖRSLAGET???!!!*sur gubbe*" Haha! Håller med henne ;)

Parteeeey?

God morgon! Eller kanske god förmiddag?

Idag är jag sådär härligt halvvaken, benen värker efter idrotten igår. Vädret är tråkigt för det regnar och är grått ute.
Ikväll skulle jag antagligen på någon fest tror jag. Sa till Erik i klassen att jag skulle komma. Och till Frida också. Jag får väl se. Vet ju liksom inte ens vart den är eller när den är, haha! Lyckat!
Erik sa att han skulle supa ner mig. Vi får väl se om han lyckas med det. Om jag nu ska gå såklart...

Rosa, svart och lila.

Denna underbara kväll har jag varit hemma hos Emma Andersson med Emma Härle. Vi har färgat deras hår. Andersson fick gjorde rosa/svart-randigt (as-fräckt blev det!) och Härle fick lila under hår (jättesnyggt!). Så de har vart trevligt :)
Nu ska jag lägga mig, är trött som bara den, det har vart en lång dag.


Trötter

FATTA HUR TRÖTT JAG ÄR?! Snark!
Skolan har varit ovanligt seg idag tycker jag, med mycket rullande datorstolar. Det är oerhört kul att rulla med sånna stolar. Jag och Emma rullar runt genom hela klassrummet och leker tåg ^^
Nu ska jag sätta mig och zappa på tv:n, kanske sova en stund. God natt!


RSS 2.0