Ännu ett år har gått

Hej hopp gummianka!
Idag är det sista året på 2010. Jisses, vad åren går fort när man har långtråkigt! Vad har jag gjort 2010? Året började med Egypten-resa, sen så gick det ett tag, jag var i skolan osv. På sommarlovet jobbade jag på näridrottsplatsen i 2½ vecka och sen for jag till Gotland med Julia. När jag kom hem därifrån fyllde jag 17, och lite senare åkte jag till Genarp och hälsade på Simone och träffa Madeleine.
Sen började skolan igen osv osv. Och nu är det 31 december. Och dagen ska först spenderas på Torp (hoppas hoppas hoppas att det inte är knökat med folk!) för jag ska få linser och köpa lite mat till ikväll. Sen ska jag hem, ner till stan och möta Annah för att se på fyrverkerierna och sen hem till mig och äta gott och trycka i oss godis och kolla på tv, haha! :D

Nä, nu måste jag göra mig iordning, bussen går snart... <3


Juldagsfirande


Förbereder mig för att fira jul med tjocka släkten hos mormor och morfar. Mitt fina, nya läppstift som jag fick igår är också med :D (Det är inte samma färg som på bilden, eftersom att jag ändrat färgerna på bilden)

Julafton
Blir att sitta hela jullovet och kolla på Mad Men då (y)

Kan man annat än älska Sia's musikvideos?

Ah, "Soon We'll be found" är ju genialisk!


Åh, Sia är helt enkelt grym!!!

Piss piss piss piss piss piss piss piss piss piss piss piss piss.

Sitter i min ensamhet i skolan, har haft historiaprov. Det gick.... JÄÄÄÄÄÄTTEBRAAAAA. Nja. Gillar inte hur min historialärare lägger upp sina prov. Bara massa frågor där man måste tänka. Jag gillar inte att tänka på prov. Det är jobbigt.
Känns som att allting går emot mig just nu. Igår, när jag skulle öva till provet idag, så hade jag renskrivit alla mina anteckningar ifrån lektionen (9 A4 sidor!!!!) och så tar bläcket slut i skrivaren när jag skulle skriva ut -.- WOHO!! kände jag då. Men jag skrev ut ändå, det var knappt läsligt men det funka. Så skulle jag stryka under det viktigaste med överstrykningspenna. Självklart är överstrykningspennan skitkass så det inte heller funkar! Bajs!

Iallafall, och nu när jag kom till skolan tänkte jag gå till datateknikern eftersom att jag vill att han fixar så att jag kan använda internet på min datorn när jag är hemma. men då hittar jag själkvklart inte honom heller... Letade efter honom i onsdags också men fann han ej, och på torsdagar är han ledig tror jag.

Och, som grädden på moset, så har jag fortfarande ont i nacken sen i lördags. Börjar bli riktigt trött på livet. Vill ha jullov. Tack.

Baka baka kaka, vem ska kakan smaka...

Det är julbak på gång på Silvermyntsgränd! Har tänkt mig göra lite knäck, lite kola (både vanlig och med pepparkakssmak) och bananfudge! Har aldrig testat att göra bananfudge tidigare så jag hoppas det går bra :)

Puss och hej, leverpastej!

huvud. värk.

Sitter i skolan och har text-lektion men har sån jääääävla (ursäkta att jag svär, men det är faktiskt nödvändigt just för tillfället) huvudvärk. Har haft det hela dagen, och tror att jag håller på att avlida. Bara ena halvan av huvudet som värker också, så jag börjar spekulera i att det är som mamma föreslog en gång att det kanske är migrän jag fått. För det är inte första gången jag får detta...
ÅH, vill bara hem och lägga mig!! Orkar inte med detta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(nej, jag överdoserar inte utropstecken..)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0