Japp

Hår = Jätteblont, inte fläckigt
Nu = Middag.

Okej...

Sitter just nu med hårfärg i håret. Varför måste det finnas utväxter? Varför kan man inte bara färga håret, och så växer det nya håret ut i samma färgg som man färgat? Det hade varit SÅ mycket lättare!
Föresten så kommer mitt hår att bli fläckigt, för jag färgar det själv. Och jag är inte bra på det... Men, fläckiga hår får man helt enkelt leva med!

Halv 1 ska jag iväg på släktmiddag för min mormor har fyllt 75 och morfar fyller 80 imorgon. Och mamma och hennes tvillingbror fyller 54 år idag. Grattis till dom!


Julia fick leka modell i fredags, för jag behövde utomhuskort till fotot i skolan. Och så behövde jag öva på att fota...

En jobbig kväll

Hallå!
Idag är det måndag, inte direkt en glädjens dag. Skolan har varit glad blandat med trötthet. Hade foto idag, och vi fotade i studio. Det var superkul! 

 
Annah och jag idag i fotostudion. Trevligt, trevligt!(Ursäkta om bilden är dålig, snodde den ifrån Annahs bdb)

Om en timma åker jag till drillen, och idag ska jag berätta för dom att jag tänker sluta. Och jag är jättenervös inför det, hur ska jag säga det lixom? Ska jag bara gå fram till dem och säga "Halli hallå, nu slutar jag. Det var trevligt att lära känna er, bye bye!"?! Det kan man ju inte säga till några man drillat med i 8 år!
Men jag ska ju inte gå i drillning om jag inte tycker det är roligt längre... Vi får se hur de går

Eh...?


Alltså, när jag började kolla på den så tyckte jag att denna videon var jätterolig. En liten kille som stod och mimade till en låt. Men ju mer jag tittade, ju mer tänkte jag: Men han ser ju ut som en liten gubbe i ansiktet! Och kolla hans händer! Det är inga barnhänder precis... Och i vissa lägen tycker jag nästan att han ser lite skäggig ut.

Så detta kan inte vara ett litet barn. Det här måste väl ändå vara en väldigt kortväxt, vuxen man?!


Lööööördag

God förmiddag!

Idag kommer Emma Härle hit, och vi ska ha så trevligt, så trevligt. Vet inte riktigt när hon kommer ännu, och jag har ingen aning om vad vi ska göra (Jag har inte så jätteroliga saker att göra här hemma...), men vi hittar säkert på något.

Imorgon tror jag att jag ska vara med Julia, har inte träffat henne på över 3 veckor! Det är helt otroligt var tiden går fort. Får väl hoppas att hon är frisk bara, hon har varit sjuk hela veckan, den stackaren <3


Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade värmen. Snälla snö försvinn, sommar kom!


David and Goliath Hoddie


VILL HA! VILL HA! VILL HA!


Skullcandy Paul Frank


VILL HA! VILL HA! VILL HA!

Hurghada-bilder


Så här blek var jag precis när vi kommit fram till Hurghada. Så här blek är jag INTE längre :)


Jag fick mig lite smink i en påse på flygplanet


Utsikten ifrån våran balkong




Våran städare "över-städade" verkligen rummet varje dag. Han ställde iordning våra saker i badrummet så att allt stod på en rad, han vek våra kläder(!) och la blommor på våra sängar några dagar. Sjukt obehagligt!

Han ställde även iordning mina skor på en rad, dom som jag så fint varje dag bara slängde av mig lite varsomhelst i rummet. Och just det, jag  hade det värsta lyxigt, jag fick mig ett eget litet rum. Dock med en väldigt obekväm säng...


En bartender gjorde en jättefin pappersblomma och gav till mig, och en som putsa borden ville inte vara sämre så han sprang ut och plockade en riktig blomma till mig. :)

Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder, jag ska sova! God natt!


Från sol till snö

I'M BACK!
Tillbaka till kylan och snön. Fy katsiken, vid sådana här tillfällen hatar jag verkligen Sverige! Men jag har min kopp med te och min gossiga stickade tröja, så jag överlever nog. Förhoppningsvis.

Ska börja föra över bilderna från systemisen, så bilder kommer snart :D


Nästa hållplats: VÄRME!

Nu är det nära!
Om cirka 14 timmar lämnar vi fast mark här i Sverige och beger oss till varma Egypten. Åh, vad jag längtar! Men nu ska jag fortsätta packa väskorna och sen ska jag se om jag hinner vaxa benen lite till, tihi.

Ses nästa onsdag! :D

Fotokurs

Idag har jag varit i Göte-la-borg och suttit och lyssnat på en 2½ timmes kurs om min kamera. Det var faktiskt väldigt lärorikt, och jag ska verkligen ta tag i det här med fotograferingen har jag tänkt. Jag SKA bli bra på det!

Nu vet jag ju iallafall vad alla knappar betyder...


Smakprov på när jag fotat innan :)

Sytt

Idag har jag och mamma städat bort julen. Nu allt som vanligt igen.
Jag har varit ännu mer produktiv än med bara städningen idag, jag har sytt en del. Fållat gardiner, sytt upp en kjol och gjorde en väska av en kjol och ett bälte. Är man kreativ så är man ;)

Kaos på Sinclair

Första skoldagen avklarad!
Och jag är helt slut i huvudet, för hela dagen har kännts så himla krånglig! Börjar med att vi skulle ha Markus i MDK, så jag och Emma skulle gå och fråga han vilken sal vi skulle vara i. Då fick vi reda på att han var ledig idag! Då sa jag till läraren vi prata med:

"Men vi ska ha Markus nu..."
Läraren: "Vadå? Nu? Vilken tid?"
Jag: "Halv 10. (Då var klockan kvart över nio)"
Läraren: "Är du säker?"

Alltså, jag blir så grymt trött ibland på att ingen vuxen på hela skolan har koll på någonting!

Jag: "Ja, jag är säker. Jag skrev ut det nya schemat igår innan jag la mig"
Läraren: "Jaha... Ehm, jag får se på erat schema så att det verkligen stämmer?"

Hallå, varför skulle jag ljuga om en sån sak???!!!

Läraren: "Jaha, jag får väl ringa Markus då.."

Läraren ringde Markus, som var hemma, och bla bla bla. Det slutade iallafall med att vi hade Gustav (läraren jag pratade med) i MDK istället eftersom att Markus inte hann komma till skolan på 10 minuter.

Sen skulle vi vara i en sal som vi inte kunde komma åt eftersom att dom borrar i golvet. Vi frågade en av byggarbetarna om det var färdigt, men han sa att det var färdigt i slutet av februari. Medans lärarna visst hade fått mejl igår om att det var färdigt nu och att man kunde gå där.
KOMMUNIKATION, PEOPLE! KOMMUNIKATION!!!!!

Gaah! Lite andra småsaker idag var att vi var tvugna att äta på Agneberg och att vi hade en gammal gubbe ca 70 år i idrott. Tipp topp!


(Ursäkta det långa inlägget, kunde inte hjälpa det, haha!) Trots allt detta kaos, så har jag varit väldigt glad hela dagen. Har varit på toppenhumör helt enkelt! ;D

Elaka partyfår!

Igår kväll/natt kunde jag verkligen inte somna. Jag vet inte varför! Låg och stirra upp i taket (hur pigg som helst) enda till efter 3 någon gång. Det jobbiga var att så fort jag tände lampan så blev jag jääääääääättetrött! Släckte lampan igen, låg och tänkte på massa saker. Bestämde mig för att jag ska börja gå fram och tillbaka till skolan så fort våren kommer. Jag saknar att vara ute och gå i vårväder, som jag gick när jag gick fram och tillbaka till Ramnerödskolan.

Dom här elaka fåren (så underbart vackert illustrerade av mig) låg jag och tänkte på inatt när jag skulle börja "räkna får". Det gick verkligen inte att koncentrera mig på att somna!


(Varför vred sig bilden?! :O )

Läsa, läsa, läsa...

...Läsa, läsa, läsa, läsa. Boken är GRYMT bra nu. Kan inte slita mig :D

The Gum Thief

Tjenixen!

Idag har jag läst och läst och läst. I min engelskabok såklart. Jag börjar tycka att den är ganska bra nu, men den är ganska konstig. Och konstiga böcker är svåra och förstå på svenska, tänk då hur den är på engelska! Men om man läser många sidor i taget så går det mycket lättare. "The gum thief" heter boken, någon som har läst den?



Våra grannar kommer på middag klockan 4, jag längtar mest till efterrätten: KLADDKAKA!! Mums! :D

Och på tal om ingenting, jag har grym lust att fota. Med någon, inte bara natur alltså. Jag har lust att fota någon person, spexa till det ordentligt! Någon som vill hjälpa mig? ^^

TÄVLING!

Go kväll!
Tog mig en sista titt inne på bloglovin innan läggdags, och märkte att Linda Blom hade lagt upp en tävling där man kunde vinna ett slags filter till systemkamera. Och vad hade inte passat bättre än lite tillbehör till min nya älskade lilla fotografering-manick, nu när jag ändå håller på och ska lära mig den (ska på "lär känna din kamera"-kurs på söndag :D)?



Tävlingen finns hittar man här. Om man vill köpa en sådan här lins, så finns det på tvspelsweb.se.
Det här filtret funkar ungefär som ett förstoringsglas, så man kan ta vackra närbilder. Om jag inte vinner tror jag bannimej att jag ska införskaffa ett sådant iallafall, verkar himla praktiskt!
Wish me luck! :D



Märkte nu att dom inte hade rätt storlek på det filtret... Typiskt! Men jag kanske kan vinna ett som inte är upp till 10 i close-up, utan lite sämre, vem vet ;D Jag har iallafall storlek 67mm på mitt objektiv :)

Plugga? Inte plugga?

Idag har jag diskat, för mamma bad mig göra det. Nu sitter jag och målar naglarna med mitt "star magnet"-naglack. Har inte använt det på jättelänge!
Hur jag ska spendera resten av dagen vet jag inte ännu. Jag kom på att jag tog med en del skolböcker hem som borde jobbas lite i, funderar på att sätta på "Two and a half men"-dvdn och plugga lite. Men det är ju så grymt tråkigt! Matten måste jag jobba i för annars kommer jag hamna så mycket efter nu när jag åker till Egypten. Sen måste jag läsa ut engelskaboken. Har lite mindre än 200 sidor kvar... Sen har jag mediekommunikationen som jag också måste göra färdigt, eftersom att jag missar massa av det när jag är borta.
Känner mig så grymt opepp på att komma tillbaka till skolan. Usch!


Promenad

Idag har jag och mamma varit ute och promenerat. Jag hade med mig kameran för att testa mina färdigheter, haha!












Öga, öga, näsa, mun.



Nej, dom här bilderna är INTE ETT DUGG redigerade...

2010

2010!!

Japp, nytt år nu! Det känns inte men...
Igår kväll kom jag hem ifrån Lilla Edet, var grymt trött. Men det har varit trevligt. Var på en chilensk fest. Det är itne varje dag man är det... ;)

Idag sitter jag bara och gör ingenting, bra sätt att starta det nya året.


RSS 2.0