Jobba

Nu drar jag till jobbet igen. Bara idag och imorgon kvar borta på idrottsplatsen, sen på fredag ska vi "hitta på något roligt tillsammans". Kul... Nä, fy katsiken vad negativ jag är! Det är inte bra! Men jag skyller på att det var så varmt igår så att man knappt kunde tänka och att det är stora gråa moln på himlen idag. Todeloo!

Sommarmust

JAG FICK MUST IGÅR!
Det hette däremot inte midsommarmust, utan bara sommarmust, men lycklig blev jag ändå!

Idag ska jag visst till Lysekil, och jag känner av pollen rejält mycket nu, så jag känner mig inte som världens fräshaste och piggaste flicka...

Glad midsommar!

Idag är det midsommarafton, och jag ska med mina förädrar till min farbror och faster i Bokenäs. Trevligt. Tänkte precis: "Åh, hoppas dom har påskmust för jag är grymt sugen på det." Men så kom jag snabbt på att det ju inte var påsk, och att man inte har must på midsommar.

Kanske man borde uppfinna Midsommarmust/ byta ut ettiketen på gamla påskmust-flaskor?

Dagen efter dagen B

Igår var det lyckans dag för hela svenska folket, då våran kronprinsessa Viktoria äntligen fick sin Daniel. Eller, prins Daniel, som han heter nu. Själv firade man ju detta hemma hos mormor och morfar med morbrödrer och mostrar. Det var mys.

Idag har jag inte gjort mycket, hade bara lust att ta det lungt och det är vad jag gjort också. Fast jag börjar bli hungrig, då jag även tatt det lungt med ätandet och bara ätit ett äpple sen jag vaknade 10.30. Men som tur var står mamma nu och grillar oxfile, MUMS! :D

Regn, Rain, Lluvia, Sade eller varför inte дождь?

Det spöregnar ute, och innan två måste jag vara borta på Hovhult hos min mormor och morfar, för då är det mat ^^ Mamma och Pappa är redan där för dom grejar med deras hus eller något sånt. Jag föredrog att sova istället för att dra dit. Men klockan 2 måste jag vara där, för äta bör man annars dör man. I och för sig så, äta gör man ändå dör man... Men det hör inte till saken just nu.

Snälla vädergud, om du nu finns, låt regnet få ett uppehåll på ungefär 20 minuter så jag kan ta mig torr bort till mormor! SNÄÄÄÄÄÄLLA!!!


I torsdags var vi och kollade på våran lägenhet (som inte finns eftersom att dem inte börjat bygga på våran våning ännu). Bilden är tagen från fjärde våningen, vilket är våningen under oss, från samma vinkel som våran lägenhet kommer ligga i. Åh, det ska bli så roligt att flytta! :D

Work, hard work

Idag jobbade jag! :D Jag vet, helt otroligt. Jag, Ellen Hasslöw, en av de slappaste personerna jag känner, jobbade. Och inte nog med det, jobbet går ut på att idrotta hela dagen. Japp, där satt den! Som handen i handsken! Jag har spelat basket, fotboll, beachvolley, burit fotbollsmål m.m.
Jag säger bara en sak: MINA FÖTTER VÄRKER!!!!

Men det har ändå vart kul, trevliga medarbetare har jag ju :)

Igår var jag iväg med Maria och Annah (och några fler) och grillade, det var mys! :) Fast kallt...:


Photo

Har tagit kort på min frisyr nu och sitter och redigerar bilder, och har precis upptäckt hur fint och kraftfullt det blir när man ökar kontrasterna och gör bilden svart/vit (okej, jag vet att jag typ är LIIIITE efter med att komma på detta, men jag har inte varit så stort fan av svart/vita bilder tidigare) !



Ringde föresten till min handledare på sommarjobbet förut, och jag ska bort till Dalaberg och prata med honom imorgon kl 10. Vet inte om jag ska börja jobba imorgon eller om vi bara ska prata om vad jag ska göra och sånt och börja på måndag istället. Det får jag helt enkelt se imorgon ;)
Om några timmar ska jag och mina föräldrar till Östberget (dit vi ska flytta till våren) och kolla runt lite och träffa våra blivande grannar. Får väl se om det blir en trevlig upplevelse eller inte...


Jag har fått sommarjobb!

Japp, igår fick jag hem ett brev där det stog att jag hade fått ett praktikjobb på Dalabergs Näridrottsplats. Och att jag skulle börja jobba den 14 juni. Igår var det 16 juni. Så jag har helt enkelt blivit av med en vecka, av 3. En tredjedel mindre än vad jag skulle. Det svider lite, men jag är överlycklig över att faktiskt ha fått ett jobb, då har jag något att göra fram till 2 juli, och 5 juli åker jag till gotland med Julia, kommer hem 12 juli. 13 juli fyller jag år, sen blir det lungt fram till 23 juli då det är Pink-konser och sen efter den blir det till Falkenberg/Varberg. Äntligen drar sommarlovet igång lite, börjar bli väldigt uttråkad! ;)


Smäller till med en bild på mig själv också, man blir ju så lycklig då!

Föresten, var ju och klippte mig igår (bilden är från studenten, så då hade jag inte klippt mig. Se det som en "före"-bild i en "före/efter"-serie), det blev kortare än jag hade tänkt, men jag är nöjd. Var så himla skönt att få klippa ur det lite!

Trååååååkigt!

Jag har kommit till det stadiet på sommarlovet då jag har ganska så långtråkigt. Vad ska jag göra idag lixom? Jo, jag ska ner till frisören och klippa mig om en halvtimme, sen kanske vandra runt på stan i all min ensamhet. Sedan troligtvis hem och sitta här i all min ensamhet. Sen ska jag nog vara ensam igen. Och vem vet, kanske jag får vara lite ensam idag också!

Någon som vill leka? :)

Sommaren är äntligen kommen!

Jag ÄLSKAR solen!
Mums med solbränna! :D

Nattens dröm

Hej hopp i sommar-Sverige!
Första dagen på sommarlovet idag och vad har jag gjort? Inte ett piss! Men det är ju det lov går ut på, att vila upp sig inför ett helt nytt år av pluggande. Just nu känns det inte särskilt lockande, ETT HELT ÅR liksom. Men när sommaren är slut lovar jag att jag längtar tillbaka till Sinclair och MP09A :)

Haha, måste bara berätta min konstiga dröm som jag hade inatt. Det var så här att det var någon grej på skolan, som skulle hjälpa alla elever att hitta en pojk/flickvän. Så typ alla sprang runt och gav ut lappar till folk man gillade och på lapparna stog ens nummer.
Jag gav iallafall en lapp till en kille (som jag för övrigt aldrig har sett i hela mitt liv! Betyder det då att han är min drömprins?), och så stog vi vid en bassäng, och så fort man hade fått en lapp var man tvungen att hoppa i bassängen och simma 2 längder, för att tänka över om man ville ringa tillbaka till denne personen. Så den där killen (min drömprins) hoppade i och när han kom upp som gav han tillbaka min lapp och sa att det inte kunde hända något emellan oss. Och så gav han mig sin mobil och sa att jag kunde kolla lite på den för att inte vara så ledsen (?!). Då sprang jag väg med den och frågade en kompis vad det där riktnummret eller vad det heter, till Japan var, och så skickade jag massa sms dit till olika nummer bara för att slösa rejält av pengarna på hans mobil och hämnas. När drömprinsen sen märkte det började han jaga mig runt hela skolan...

Alltså, det var en konstig dröm. Jag menar, vart fick jag allt ifrån? Jag brukar ofta drömma om liknande saker jag varit med om/hört om/sett på film/läst om. Men inget av detta har något med någonting att göra. Skumt.


Klämmer in en bild på mig eftersom att jag tycker att det blev lite mycket text :)

Lägga sig halv 10 på ett lov?!



Fick tillslut igång The Sims 3 Drömjobb. WOHO! :D Men... Nu har jag suttit och spelat hela dagen. INTE OKEJ! Nä, imorgon får jag faktiskt ta och göra något vettigt! Som tillexempelt... Nä, jag ger upp. Vad finns det för vettigt att göra liksom? Läsa bok? Kanske, om det är fint väder ute så. Måla? Kolla på film? Usch, jag kommer att ha en sån långtråkig sommar!
Nä, nu ska jag lägga mig och läsa "Snabba cash", och snegla lite på tv:n kanske ;)

God natt!


Studentfirande

Nu bär det alldeles strax av till Lysekil för att fira att min kusin har tagit studenten. Hela tjocka släkten samlad i ett hus, trevligt!


Sneek peek på hur jag är klädd. MANLIGT... xD

Bra start på sommarlovet

Igår var ju då Emma här hos mig, och vi kollade på film. Vi hyrde 3 filmer, och såg 2 av dem igår och den tredje imorse när vi vaknade.
Igår såg vi "Old dogs" med John Travolta, så jäkla rolig! Rekomenderar den STARKT! Sen såg vi en skräckis, fast den var inte så läskig, mest bara äcklig. Den hette iallafall "Cabin Fever 2" och handlade om ett förgiftat vatten i en stad, och alla som drack av vattnet fick massa varbölder och dog. Haha, det var konstig!

Imorse såg vi på "Land of the lost" med Will Farell, så sjuk men så rolig! Skrattkramper i magen både igår och idag alltså!
Sen innan Emma for hemåt så lekte vi med tandpetare. Vi var jätteduktiga och byggde ett tandpetartorn *applåder och stående ovationer*. Vi kom fram till att det är det vi kommer göra i sommar. Bygga tandpetartorn.


Filmtajm!

Jäkla Sims Drömjobb som inte vill funka! Men jag orkar inte lägga mer energi på det nu!



Om en stund åker jag ner till stan och möter upp Emma :) Vi ska hyra film, och som hon uttryckte sig, "umgås". Mysigt! :D Finns det något bättre sätt att starta sommarlovet med en mysig film och sommarregn? ;)

Sommaren väntar

Åh, jag är lycklig! Tror jag iallafall...
För det är sommarlov, och jag fick 7 MVG av 10 möjliga. Vissa kanske inte glädjer sig över att inte få Mvg i alla ämnen, men jag bli glad!

Mina planer under sommaren:
Åka till Gotland med Jule_bule.
Gå på Pink-konsert med Emma, Annah och Tk :D
SKAPA!
Helt enkelt låta fantasin flöda hela sommaren! För jag har idag inhandlat Fimolera i färgerna svart, vit och pepparmint (typ turkos), och ska skapa smycken och liknande saker har jag tänkt :) Har även köpt 2 stompar och ett knådgummi, och ska bli bättre på att måla i sommar har jag tänkt mig. Får väl se hur det går, men jag hoppas på det bästa :)
Spela the Sims 3. Eftersom att jag köpte The sims 3 drömjobb idag så hoppas jag på en regning sommar (iallafall lite regnig) så att jag kan sitta inne och spela utan att få dåligt samvete...

Funderingar en torsdagseftermiddag

Tänkte nyss igen hur jag skulle inleda det här inlägget, och kom på mig själv med att låta väääälidgt deppig idag (även med tanke på det andra inlägget jag gjorde idag). Jag är inte deppig idag, jag lovar! Jag är glad. Jag kan till och med göra en glad smiley för att bevisa det, :D!

Anyway, jag känner för en förnyelse på min blogg. Kanske inte ens på min blogg. Okej, det där lät inte helt logiskt. Det jag menar är att jag funderar på att skapa en ny blogg, börja om med det här bloggandet. Komma igång på nytt liksom! Fast samtidigt känns det oerhört meningslöst...

Nä, jag behåller nog min blogg, hasslooow.blogg.se. Det är bra. Nej föresten, den är inte bra. Den är toppen! Den är jag. Den är Ellen. *Självförtroendet sprudlar*


Min blogg är jag. Jag är min blogg.


Att få in det i hjärnan är inte så lätt som man kan tro

Alltså, jag förstår inte. Imorgon är det fredag. Fredagen den elfte juni tvåtusentio. Sista dagen i ettan. Sen har jag... Sommarlov... i tio veckor. Det är galet! Vart har detta året tagit vägen?
Jag menar, i mitt huvud är det fortfarande februari! Varenda gång jag går upp på morgonen, eller går ut ur skolans lokaler, så föreställer jag mig att dem där stor drivorna med snö ska ligga kvar utanför. Men det gör dem inte. Ärligt talat så har dem inte legat där på ett tag. Men i mitt huvud ligger dem där. I mitt huvud är det februari och det är kallt och det är snöigt. Och man måste ta på sig en massa kläder och en massa sockar för att inte bli en ispinne.

Näe, Ellen. Det är faktiskt juni utanför fönstret nu. Juni. Sommar. Sommarlov. Det tråkiga är att jag inte känner det.


Förra året i juni. Då kände jag av sommaren. Jag var sommarglad.

Juni som det ser ut i mitt huvud.

I heart Julian Smith


Kan man annat än älska Julian Smith?

Update

Orkar inte skriva så mycket idag, men kände att jag behövde skriva något då jag inte har skrivit på en vecka...

Idag har jag iallafall varit i Lyse på 10-, 6- och 1-årskalas hos mina kusinbarn. Mysigt, men det blev riktigt kallt när man satt ute.

Imorron åker jag nog till Gbg med Julia och förhoppningsvis några till, för att vara med på det stora vattenkriget som ska vara där :) Just nu känner jag mig ärligt talat inte så pepp på det, men jag hoppas att det känns annorlunda imorgon.


RSS 2.0