Massa plug, massa plugg, bara massor utav plugg.

Åh, vad jag ogillar samhällskunskap just nu. Eller, jag ogillar alltid samhällskunskap. Men speciellt nu! Imorgon ska en inlämningsuppgift (som jag som tur va är färdig med) in, en hemtenta och så har vi prov. Jag håller fortfarande på med hemtentan och har inte ens börjat med instuderingsfrågorna till provet.
Vad som är skönt är att jag höll ett tal på retoriken idag, och det gick skitbra!! Hörde jag ett MVG? Höööööörde jag ett MVG? Jag tror allt att jag hörde ett MVG!! :D
Jag höll tal om hur jag igår kväll misslyckades att skriva ett tal, och jag tror de flesta i min retorik-grupp tyckte den var ganska så roande ;)

Nä, plugg var det jag... Hej då livet!

Min fotobok 2010

Sitter och grejar med bilder klockan halv ett på natten, detta är nog inte jättebra för hälsan?


2 år har gåttEllen 15 år vs. Ellen 17 år.
Två års skillnad, någon skillnad?

Det är faktiskt mer än 2 år sedan jag startade denna blogg. Blir nästan lite tårögd...

Egoboost!


My name is Hasslöw. Ellen Hasslöw.

Snön kom tidigt i år

Första snön brukar aldrig lägga sig, men i år gjorde den det. Helt vitt på marken, redan den 21 oktober! Jisses!
Själv tyckte jag att det var jättefint imorse när jag vaknade, så jag greppa tag i kameran och gick ut i snön och fotade lite :)

Åh, jag vill fota mer! Jag vill fota, fota, fota! Jag vill redigera, redigera, rediga! Jag vill måla, måla, måla! Jag vill allt, allt, allt! Men orkar jag? nä.


Ding ding ding, it's Dominic the donkey!

Sitter och lyssnar på min jul-spotifylista från förra året, julkänsla! :D

Ellen's julmix <--- lyssna på min julmusik! Superbra lista, om jag får säga det själv ;)

Och, just det, det snöade idag...

Design

Hallå!
Igår satte jag mig och gjorde en ny bloggdesign till Julia :) Och jag märkte hur KUL jag tyckte att det var! :D Det är absolut mycket roligare än att skriva blogg! Jag är dock inte så bra på kodningen och sånt, men herregud, man lär sig ju! Jag vill så gärna göra en ny design nu till min blogg, för jag vill bara pyssla, pyssla, pyssla!!

Kram!


Julias nya header :)


Torpbloggare

Jag var med Emma på torp idag, och så har nya Torpmagasinet kommit ut, där jag är med! :D Jag är detta nummrets torpblogggare! Här kommer lite bilder ifrån när vi fotade för två veckor sen. Fotograf: Andreas Carlsson.
Host host, hej!

Ojojoj, jag hostar på. Förkylningen har fortfarande inte gått över och jag hostar så mycket att jag har fått träningsvärk i magen. Jo, det är sant!
Annars då... Jo, gårdagen gick ut på att jag vaknade kvart i ett (det bevisar att jag inte fått mycket sömn denna veckan!), sen åkte jag och pappa iväg och övningskörde drygt en timma. Gammla tråkiga vägar till dalsland, woho! Efter det satt jag hela kvällen och skrev ner 10 sidor anteckningar till psykologiprovet som jag har imorgon.
Denna sköna söndag har även den innehållit pluggande till psykologin. Jag vill ha det där MVG:t! Om en timma bär det av till mormor och morfar (och jag ska få köra dit! GLAD! :D) och sedan till Göteborg för kusinkalas. Det var väl allt från mig för tillfället, hej hopp gummigallosch!


Slänger in en bild från i vintras. För snart kommer snön igen, hujedamej!

RSS 2.0