lookbook

Spenderat massa massa massa tid med att kolla igen olika outfits på lookbook.nu. Åh, det är vid sånna här tillfällen man önskar att man hade känsla för mode, världens vackraste garderob, och gärna toppenkunskaper i fotografering också. Lite kreativitet på det hade inte suttit fel.
Men nu är det ju så att jag inte har något av detta. Snyft. Men jag kan ju låtsas att jag blir inspererad av alla fina bilder som folk lägger upp på lookbook, för det blir jag faktiskt. Det är bara det att jag inte kan få den inspirationen till handling, eller hur man nu uttrycker sig. Jag kan tänka mig massa fina outfits, men aldrig klä mig så.

(klicka på bilderna för att komma till deras sidor)


Våren är ÄNTLIGEN kommen!


Yeah, våren är här, och jag har suttit ute typ hela dagen och solat. Mumma, kolla in brännan lixom! Alldeles röööööööd. Röd och prickig. Hmm...
Såe, äntligen påsklov. Underbart! Skolan är bara en pina, och jag orkar verkligen inte längre. Därför är det oerhört skönt med en veckas ledighet nu! OCH, det ska visst vara fint väder hela veckan, så jag antar att jag kommer vara brun som en pepparkaka när skolan börjar igen nästa tisdag. YEEAAAH!

Skräckinjagande

Ojojoj, vilken dag det har varit! Fast, nu överdriver jag lite... Meeeeen, iallafall.
Idag fick jag du uppleva hur det känns att få ha ett allvarligt snack med min lärare om hur folk i min klass är rädda för mig och mina kompisar. Och nej, det är inget aprilskämt.
Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle få vara med om ett sånt här samtal, men jovisst, idag så! Tydligen är det så att alla (och enligt läraren var det verkligen ALLA) i min klass tycker att jag, Annah och Emma låter för mycket i klassrummet, men dem är för rädda för oss för att våga säga till och så har det resulterat i att dem inte längre vågar svara på lärares frågor för att dem är för skraja för vad vi ska tycka.
Ärligt talat, jag kan inget annat än skratta! Men, förlåt klassen, vi ska dämpa oss och lova att vara snälla. Promise! :D


Jo, jag kan hålla med, man blir ju faktiskt lite rädd för oss. Speciellt om Emma är med också....

Liten update dåråååMen tjaaaaaa!
Hur är läget där ute i stugorna? Själv sitter man här, halvt ihjälstressad (om det nu ens är ett ord?!) och kollar ut genom fönstret där det är helt vitt. Som tur är så är det inte helt vitt pga snö, utan pga dimma. Det är som mjölk som flyter runt utanför fönstret mitt, mysigt!

Mja, men lite uppdateringar här då, hur mitt liv ser ut och fungerar just för tillfället. Börjat jobba på McDonalds på Torp nu, förra veckan. 3 dagar då jag fick lära mig att stå i kassan, servera folk, och le. Känns skönt att ha ett jobb i sommar, och tjäna lite pengar (som man sedan kan spendera på glass och milkshake och sånt gott, nomnom).
Skolan rullar på som vanligt, även fast den är lite trögrullad just nu. Mycket prov och sånt de närmaste veckorna (iallafall för att vara media...) då jag har två prov denna veckan och två prov nästa vecka, plus att jag måste skriva ett reportage om kärlek till textkommunikationen, och läsa 75 sidor i "Frankenstein" tills på onsdag. Meeeeeen, jag ska väl ändå inte klaga.

Insåg just att det är april. Lite efter, jag vet.... Men april innebär ju att det är vår. Därför lägger jag upp en bild ifrån förra april, då det var påsk den här helgen. Jag ligger och steker i Helsingborg, bara för att jag är så grymt cool.

Puss, haj!

ps. jisses vad många paranteser det blev.... borde nog avsluta med en parantes då också, för att det känns bäst så. (Sådär!)

RSS 2.0