Praaaaaaaaktik

Att det ska vara så nedrans omständigt att skaffa en praktikplats!
Jag vill inte ha en praktikplats i Uddevalla, för jag vill ha något riktig, gärna inom design eller liknande, och jag det finns ju inte här! Så runt i Göteborgstrakterna och ragga!
Så när jag var med mamma och pappa på Göteborgsoperan i oktober, så kom jag att tänka på: "Vad kul det skulle vara att praktisera på operan med scenografi!" Såååå, jag letade upp en mejladress på deras hemsida och skickade iväg ett litet mejl där jag frågade om det gick för sig med en liten praktikplats. Men iiiiiinget svar. Mejlade till en annan mejladress, ändå inget svar.
Tog jäkla mycket mod till mig och beslutade mig i fredags för att ringa dem. Ringde deras växel, men den jag skulle prata med satt självklart i möte hela eftermiddagen, och jag skulle ringa igen denna veckan.
Ringde idag igen, fick prata med den som satt i möte i fredags, men så var det egentligen inte henne jag skulle prata med angående just verkstadspraktik utan en annan som jag nu ska mejla.
Så nu sitter jag här och försöker knåpa ihop ett litet mejl till denne som verkar vara den jag faktiskt ska prata med. Och det är så svårt! Jag tappar plötsligt förmågan att formulera mig själv, INGENTING låter bra! Och hon jag pratade med sa att det var viktigt att jag skrev bra och verkligen förklarade varför jag ville praktisera hos dem, för dem tar inte in vem som helst.
Uhuhu, prestationsångest.

Bara döda firrar följer strömmen har jag hört.

Hehehe, heeeeeeeej!
Det är fredag idag, och det är riktigt jäkla trevligt. Tänkte fira denna trevliga fredag med ett blogginlägg, woho! Dagen till ära liksom. För att det är en sån speciell fredag (fast så är det egentligen inte det, det är inget speciellt med denna fredagen överhuvudtaget! Det är faktiskt så att den är så nedrans ospeciell så att det i sin tur gör den speciellt). Och jag bara babblar på, som vanligt.
Men! Tillskillnad från när jag annars brukar ta mig tid att logga in på blogg.se och skriva en liten lagom munter text så är jag på bättre humör idag (brukar oftast bli sugen på att skriva när jag är irriterad på någonting..), för jag tatuerade mig igår och jag är så jäkla nöjd! Den är så fin och jag är helt förälskad :)))))
Och redan i februari skrev jag här på bloggen om motivet som jag ville ha, och efter mycket funderingar och velande fram och tillbaka, fick jag äntligen tummen ur och gjorde det! Så nu sitter den där, på insidan vänster smalben, FÖRALLTID! Mums!

RSS 2.0