Praaaaaaaaktik

Att det ska vara så nedrans omständigt att skaffa en praktikplats!
Jag vill inte ha en praktikplats i Uddevalla, för jag vill ha något riktig, gärna inom design eller liknande, och jag det finns ju inte här! Så runt i Göteborgstrakterna och ragga!
Så när jag var med mamma och pappa på Göteborgsoperan i oktober, så kom jag att tänka på: "Vad kul det skulle vara att praktisera på operan med scenografi!" Såååå, jag letade upp en mejladress på deras hemsida och skickade iväg ett litet mejl där jag frågade om det gick för sig med en liten praktikplats. Men iiiiiinget svar. Mejlade till en annan mejladress, ändå inget svar.
Tog jäkla mycket mod till mig och beslutade mig i fredags för att ringa dem. Ringde deras växel, men den jag skulle prata med satt självklart i möte hela eftermiddagen, och jag skulle ringa igen denna veckan.
Ringde idag igen, fick prata med den som satt i möte i fredags, men så var det egentligen inte henne jag skulle prata med angående just verkstadspraktik utan en annan som jag nu ska mejla.
Så nu sitter jag här och försöker knåpa ihop ett litet mejl till denne som verkar vara den jag faktiskt ska prata med. Och det är så svårt! Jag tappar plötsligt förmågan att formulera mig själv, INGENTING låter bra! Och hon jag pratade med sa att det var viktigt att jag skrev bra och verkligen förklarade varför jag ville praktisera hos dem, för dem tar inte in vem som helst.
Uhuhu, prestationsångest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0