Städning

Oj oj OJ, vad det kliar i näsan! Det är underbart att städa när man är dammallergiker! Men nu ser iallafall rummet helt okej ut, får hoppas att det blir bra på kort bara.
Snart (om bara 2 minuter för att vara exakt) kommer farfar, farfars sambo, farbror och faster på middag, för att fira min lilla mamma som fyller hela 55 år imorgon!

Det är dammigt där inne!

God kväll världen!
Mitt huvud är helt dåsigt pga av damm, för idag har det resnats och städats i familjen Hasslöws hus! Eftersom att vi snart ska sälja huset, så måste vi rensa bort massor med gamla saker. Det måste ju se snyggt ut, för fotografen kommer på måndag!
Och jag har rätt så mycket kvar att rensa iordning på mitt rum ännu, så det blir att rensa och städa imorgon också.

Och juste, vi har fått inflyttningdatum för den nya lägenheten nu: 30 maj! Ska bli så kul! :D


Östberget, flyttar dit om ca 4 månader. Bild från Veidekke.

tjocka barn :D


Alltså vad jag skrattar! Annah, jag förstår inte hur vi lyckats! :D
För alla som undrar "vad har nu hänt i era stackars händelselösa liv?" så kan jag berätta att om man söker "tjocka barn" på google, så kommer en bild på mig och Annah upp, mahahahahahaha! :D

Pffffff!

Jisses, vilken konstig dag det blev! Började med att vi hade samhällskunskap, och så skulle vi redovisa en sak men så var det ingen som var färdig/ingen som ville. Sen kom vi på att vi inte hade två av våra lektioner idag eftersom att våran lärare visst skulle till sjukhuset med sin sambo (?!), och den sista lektionen var våran lärare sjuk. Men så hade ju skolan självklart kommit på en ny regel att om någon lärare är borta så måste vi elever gå till studieverkstaden och jobba där istället, vilket betyder att vi ALDRIG NÅGONSIN MER kommer att ha inställda lektioner.
Typ, snyft.
Men jag och Emma struntade i att vi var tvugna att gå till studieverkstaden så vi gick ner på stan istället och jag fick lämnat ifrån mig massa CV på de sista ställena som jag tänkt att söka på. Så nu hoppas jag att jag får ett jobb, har sökt på 13 ställen!

Och juste, animationen nedan visar hur jag blev behandlad på wienerkonditorit när jag fråga om jag kunde söka sommarjobb där (typ). Trevlig personal, verkligen...


Tjingeling!

Efterlyses: Dubbelgångare

Haha, lilla Frida :) Tyckte visst att jag skulle blogga om att hon hade sett min dubbelgångare häromdagen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om det dock, förutom att jag också vill se henne! Jag vill se om det är som att kolla in i en spegel, fast spegelbilden inte gör prick vad jag gör. Cooooolt!
Så, därför efterlyser jag nu min dubbelgångare som rör sig någonstans i Uddevalla, som enligt Fridas beskrivning har mellanblont hår, och ser ut som mig med hårförlängning! :) Vänligen hör av er om denne person är funnen.

Hihihi.

CV

Håller på att skriva ut massa CV, här är det jobbsökande pågång!

Graphics Interchange Format
Har precis fattat hur man gör gif-animationer, så cooooooool är jag!


I ♥ Mitchell Davis

Okej, jag är totalt förälskad i Mitchell Davis. Punkt slut ♥

Gaypakistan

Sitter i skolan och har textlektion. Borde börja skriva på typ ett kåseri eller liknande, men fingrarna känner helt enkelt inte för att skriva sånt just nu.
Förut på textlektionen skulle vi kolla in utländska tidningar på internet, och jag hamnade på "Pakistan Daily". Vilken trevlig sida, hehehe! Det jag undrar är bara, varför är deras domän (eller vad det heter...) "gaypakistan.com"? Gay? WHAAT?


Förklaring, tack?

Linser med eget liv!

Todelu!
Äntligen lördag! Veckan har varit tråååååkig, då skolan har börjat igen. Bara 1½ år kvar, bara 1½ år kvar... Pfff, känns som en evighet!
Igår åkte jag till optikern och hämtade nya linser, för dem förra jag fick prova rörde runt i ögat så fort jag blinka, vilket var smärre irriterande. Så nu har jag fått nya, någon med tyngden i linsen som är ändrad, men tyvärr så känns det som att dessa linser också glider runt hur dem vill i ögat på mig, så det är inte kul. Ena stunden ser jag alldeles klart, så blinkar jag, och så blir världen suddig. Mysigt!

Nu är jag sugen på choklad och vi har en marabou-chokladkaka nere i köket, så jag ska dra mig ditåt. PUSS!


Lins!

Världsliga problem för de som bryr sig

Buhu, det är skola imorgon! Har ingen som helst lust att ens vakna imorgon. Det har varit så skönt med lov, jag har nästan inte tänkt på skolan en enda gång. Förutom när det stog om sinclair i tidningen, att lokalerna var för dåliga. HAH, nähä? Redan?

Har en läckande hängränna precis utanför fönstret också. Med ett PLASTTAK under! Inte mycket oväsen ALLS! Lät ju inte "DRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR" (det är så det låter, jag lovar) hela förra natten... Utvilad till skolstarten, jajjamensan.
Har satt en hink på taket där det läcker nu, men eftersom att det blåser så kommer jag somna till "Plopp plopp plopp DRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR plopp plopp plopp plopp DRRRRRRRRRRRRRRRRR".

God natt!

Connected to facebook.

Har precis kopplat min blogg till min facebook, så att alla vänner där kan se när jag lägger in ett nytt blogginlägg. Varför gjorde jag det?! Varför?! Gjorde det för max två minuter sen och ångra mig redan, haha! Känns lite sådär desperat. "Hej hallå allihopa! Läs min bloooooooooooooooooogg! Den är aaaaasabra!!! Lovar! *blink blink*".
Haha, men gjort är gjort, och alla som kollar in min blogg för första gången: VÄLKOMMEN TILL MIN SUPERBLOGG! DEN ÄR SUPER PÅ ALLA SÄTT OCH HÅLL OCH JAG GILLAR ATT TRYCKA IN CAPS LOCK OCH SEDAN ÖVERDOSERA UTROPSTECKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!utropstecken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Badabing badabong!

Tvingade med pappa till torp idag, trots att det var glashalt ute på vägarna pga all is, mahaha! Men det var lungt, vi krocka inte en enda gång ;)
Jag behövde nya pennor att skriva med eftersom att jag fick hem mina bilder till mitt 2010-års fotoalbum igår! Jag vet inte om jag har skrivit om det tidigare, men jag har tagit 6-7 bilder ifrån varje månad och har nu satt i dem i ett fint litet fotoalbum och ska skriva lite trevliga kommentarer runt dem :) Men så hade jag ingen bra penna att skriva med så jag var  tvungen att köpa nya.
Sen så funkar inte mina linser så jättebra, ser alldeles suddigt med dem emellanåt, vilket inte är jättekul, så jag behövde gå till optikern och kolla upp det.
Sen fick jag lite tid över på torp, så jag gick in på kicks för att köpa en foundation. Nu när jag kom hem märkte jag att det hade blivit fel färg (testade vilken färg jag skulle ha där ute, tog den som var bakom "testen" som passade bäst. Men självklart stog dem väl fel på något sätt så det blev en mörkare nyans!!!), så jag ringde ut till kicks på torp för att fråga om jag kunde byta, för jag hade inte öppnat den. Men nej, självklart var den tvungen att vara plomberad för att kunna byta, och det måste man be om i kassan när man betalar! Och "det var ju inte butikens fel att jag tog fel färg"! Blev ju jääääääääääääätteglad! Så nu har jag slängt iväg 155 kr på en foundation som är alldeles för mörk. TACK KICKS!!...Ny design - tror jag tar och kallar den "madness!"

Hoj hoj hoj! Ny design!

Nå, vad tycks? Den må vara lite tråkigare i färgerna jämfört med min tidigare design, men jag älskar den! Sådär liiiiiiiiiiiiiiiite "Mad Men"-inspirerad.
Kände iallafall att det var dags för en förnyelse i designen. Har inte heller varit så bra på att blogga det senaste, kanske det ändras nu med en ny design som piggar upp lite. En nystart. Jag "vänder blad", för att citera konungen själv, och går vidare.

PUSS HAJ!


Inspiration är bra att ha!

Nu vet jag vad jag vill!

Åh, jag vill permanenta håret! Liksom tänk, fortfarande ha kort på sidorna, och det längre håret uppe på huvudet alldeles krulligt och ruffsigt! Åh, vad fint!
Kanske det borde bli mitt nyårslöfte till 2011? ;)RSS 2.0