Skicka vidareBorde ju lära mig någon gång att inte se om den här filmen! Gråter floder VARJE GÅNG! Plask plask, nu är det översvämning i mitt rum kan jag ju nämna...

Fast om någon missat denna film, så rekommenderar jag den. En gråtfilm är alltid en bra film!

Följ ditt hjärtas röst för det du tror på, vi finns på samma jord!

(Rubriken har inget som helst med inlägget och göra. Har bara den låten på hjärnan eftersom att jag kollar på "Tarzan" på disneychannel just nu. hihihihihihihihihiii)

Hejsan hoppsan lilleskutt!
Idag mår jag aningen bättre. Med lite nässpray och ipren cirkulerande i blodet så mår jag nästan toppen. Om jag ska överdriva då vill säga.
Skulle egentligen jobbat idag, men så fick jag ett sms om att det inte behövdes och att man kunde få ledigt om man ville. Och det ville jag, hehehe. Så då slapp jag jobba idag, och jag jobbade inte igår heller eftersom att jag sjukskrev mig :) Så det blev en rätt så lugn vecka iallafall.
Hade tänkt att gå runt i affärer på torp innan jag började jobba idag, och är fortfarande shoppingsugen så jag ska nog ta mig en tur ut dit iallafall, för affärernas skull. Måste köpa hårfärg. Mitt hår är i akut behov av en färgboost.

Men det är det som händer och fötter idag mina vänner! Todeluuu!


Såhär rött hår hade jag för några veckor sedan. Varför kan det inte bara förbli så rött, va? Va? VA?!

Men jaha! Alltså lixom... typ?

Tjenare tjenare!
Mår så sjuuuuuukt dåligt just nu, vilket är jättetrevligt *host host*... Nä, men självklart har jag gått och hittat en liten mysig sommarförkylning såhär i julivärmen. Huvudet värker, näsan rinner, hostan.... hostar? Det är iallafall inget kul!

Jobbar hela dagen imorgon, och sedan torsdag och fredag också... så jag funderar starkt på att ringa och sjukanmäla mig till arbetspasset imorgon eftersom att om jag mår som jag gör nu, så kommer jag att dö. Helt ärligt. 
Plus att mamma och pappa åkte iväg till stockholm i morse för att roa sig där i några dagar, vilket gör att jag måste vara ensam hemma och göra min egna mat och jag vet inte vad jag ska äta. Borde väl gå ner till Willys och köpa något kanske, men vem orkar klä på sig kläder lixom?!


(Jag precis just nu. Fräsch va? Tänkte att jag skulle må bättre av en dusch. Det gjorde jag inte. Ser inte ens fräschare ut efter en dusch, det är nog något allvarligt fel med mig..)

Vilket sjukt osammanhängande blogginlägg det blev. Och för att bli lite ännu mera random så kan jag ju nämna att jag numera är rödhårig(kan knappt kalla mig det längre heller eftersom att färgen har blekts och tvättats ur hur mycket som helst.... så nu är det mera mes-rött, som jag så fint kallar det) och 18 år. Och tror att jag har feber nu. BYE!

RSS 2.0