Egypten

Typ hej hallå tja lixom?
Jag borde sova. Jag vet. Men jag orkar inte. OCH så måste jag vänta på att nagellacket på tånaglarna torkar...
MEEEEN, imorgon bär det av mot varmare breddgrader. Jag lämnar kalla, snöiga Uddevalla, och beger mig till (förhoppningsvis) varma Egypten. Väskan är packad, benen är rakade och ipoden ligger på laddning. Jag är redo. Ska försöka att inte bli såld för ett dussin kameler och en klase bananer. Ska verkligen anstränga mig.
Hej då, ses om en evighet!

Alla dessa minnen!

Ojojoj, nu är det dags att minnas. Bläddrade tillbaka i bildregistret och hittade massa bilder ifrån min bloggs begynnelse. 2008 startade jag bloggen, HELT OTROLIGT! Nu är det dags att minnas!
HAHA ååååååh! Började spela något konstigt pizzaspel, som var jätteroligt! Och jag var faktiskt duktig på det, och det är något väldigt unikt eftersom jag egentligen aldrig är bra på spel :(
Prao på siba! Fick ett oerhört oemotståndligt erbjudande om att köpa en luftgitarr minns jag, men nappade inte riiiiiktigt ;)
Min första header till bloggen! Precis fått glasögon också ;) Första brillllllzen 8D
hahhahaha mormors lilla hårboll till hund (den slappa som ligger ner..) leker med sin broder!
Aaaaawwwww! Barcelonabilder :')
HAHAHA PIZZASPELET IGEN! :D
Oh. My. Godness. Klassfest i nian! Hahahha! Oj! Stog i kylan och väntade på att pizzan skulle komma, och så skulle pizzagubben ringa till min mobil när pizzan närmade sig men så ville min mobil självklart lägga av precis då. Och ja, sen fick killarna på något sätt för sig att ta av sig tröjorna, smörja in sig i body lotion (om jag inte minns helt fel) och gnida sig mot varandra. HAHAHA, det var normalt...
HAHAH, Julias 16-årspresent tror jag minsann! BIG JOHN! Jag, Emma och Pernilla var grymt bra på att slå in paket... :)))
Familjen Glasögon på visit i London! :D
Jag blev blond :)
Fråga mig inte hur jag började, men på något sätt fick jag för mig att jag skulle göra armband av tejp och färgat papper.
Ännu en header! HAHHAHA "the life of a 'Uddevalla-tjej'"!!!
Jag, Julia och Linnea efter Hair-musikalen tror jag :D Inte den BLEKASTE aning om varför vi har en hink och en galge, men men ;)
aw, min lilla iPod :')
Var ännu mer kreativ och sydde om några byxor till hängsleshorts!
Åkte till Bergamo, där jag blev frälst i en kyrka men ignorerade Guds kall, pappa raggade på statyer och jag gosade med Frida :D
Fick mina Ray Ban-solglasögon :D
Uh, slutade nian och var tvungen att lämna tillbaka nyckeln till mitt lilla gröna skåp. En sorgens dag!
Besökte Göteborg och fick reda på att jag visst var upptagen hela kvällen...
Gick på bankett i skolan!
Fick finbesök i Uddevalla av Linn, Simone och Madeleine! Sånna underbart trevliga och roliga dagar vi hade med SingStar, nattbad och båttur! :D
Mormor och Morfar blev kändisar på bohusläningen. Hahah så gulliga :')
Sommaren 2009 (precis innan gymnasiet började) avslutades på ett underbart sätt uppe i Mora tillsammans med Johanna och Madeleine!
Nu orkar jag inte vara nostalgisk mer, det var verkligen en kraftansträgning! Och det blev ett bra avslut med sommaren 2009 tycker jag, innan gymnasiet började. Eftersom att jag har intsett att jag faktiskt ändrats rätt så rejält sedan dess. Kaske har jag mognat, eller har det möjligen gått åt andra hållet? Det känns iallafall som att alla dessa bilder är tagna för läääääängesedan! Och är ju trots allt nästan 3 år sedan.

iPoooood, yeah.

LYCKA är när man kommer hem och hittar ett litet paket i brevlådan ifrån Apple, och innuti ligger en liten, supersöt och jättefin ny iPod Nano! GRATIS!
För det var ju så att i mitten av november så gick Apple ut med att deras iPod Nano från jättelängesen kunde vara farliga, eftersom att dem lätt överhettades vilket gjorde att batteriet kunde smälta (=INTE bra!). Såååå, om man hade en sådan iPod skulle man skicka in den till dem, och få en ersättningsiPod. Och SJÄLVKLART var min gamla, kära iPod en sådan som riskerade att smälta, och samtidigt som det smärtade lite att skicka iväg min lilla ögonsten så ville jag ju inte riskera något, och en ny iPod är ju aldrig fel!
Fast jag trodde ju att jag skulle få en likadan som jag hade, en gammal fyrkantig med liten skärm och bara 2GB minne, men ICKE! En alldeles ny fick jag! Med 8GB! Värde typ 1200 kr, vilket bör tilläggas var ungefär samma pris jag betalade för min gamla, för ca 6 år sedan!
Så ja, jag är lycklig. Nya saker gör mig lycklig. Nya saker GRATIS gör mig lycklig. LYCKA!
Hittade en skitful gammal bild på min gamla iPod. Men den var fin :))) och speciellt när jag målade den så fiiiiiint! :D


Och nu är denne lille pysen i mina ägor! Första grejen jag packar med till Egyptenresan som går av stapeln om några veckor, WOHO!

RSS 2.0