äckelfästing.

Visst är det mysigt att passa en liten Banjo-hund! Det var dock inte lika mysigt att upptäcka denna varelsen i pannan på honom i morse:
En asfet fästing, 1½ cm lång, och 1 cm bred. Jag trodde jag skulle dö!!! Sen kom Johanna hem till mig, och plötsligt upptäckte jag att fästingen inte längre satt kvar i pannan på vovvsingen! Panik utbröt, och vi hittade den liggandes i ryamattan.
Fy fasiken för insekter alltså.

Stumble Upon

Jag bara måste rekommendera en hemsida!
stumbleupon.com
BÄSTA sidan om man har tråkigt! Började med att jag hittade deras app, så behöver man bara bli medlem, skriva in saker man är intresserad av och så "stumblar" man. Vipps har man 1000-tals hemsidor med massa roligt skoj! Har suttit i timtal nu, det är allt från roliga bilder, motivationssidor, tips och nyheter!
Kan ju även nämna att sidan inte är att rekommendera om man ska plugga. Som jag egentligen ska göra nu. Värt att tänka på!

Nedräkningen är i full rulle!

HEJ!
Nu börjar all stress släppa och jag börjar faktiskt må bra. Riktigt jäkla bra!
Har bara en uppgift kvar att göra, sen är jag friiiii! Helt galet.
Nedräkningen är i full gång, har en stor anteckningstavla på min vägg där det just nu står "NU ÄR DET BARA 15 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!". Fast... klockan är över 12, vilket innebär att det bara är 14 dagar kvar nu (springer och ändrar direkt!).
Okej, vi börjar om.
Nedräkningen är i full gång, har en stor anteckningstavla på min vägg där det just nu står "NU ÄR DET BARA 14 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!".
Sådärja!
Så, förra veckan var det som sagt bal. Vilket var asroligt! Jag var riktigt nervös innan eftersom att jag har varit med och fixat balen, och min värsta farhåga var att folk inte skulle ha roligt. Att alla skulle lämna festen tidigt och tycka att det faktiskt VAR för mycket pengar att lägga på balbiljett och klänning... MEN ICKE! Alla verkade ha jättekul, och vi i balkommitten har fått hur mycket beröm som helst! Jag höll i lekar under kvällen, Hillevi och Erik höll tal, och våra underbara konferencierer var hur roliga som helst och underhöll precis lagom. Helt enkelt en perfekt kväll!
Så bara en uppgift kvar, hela projektarbetet blev färdigt och redovisat förra veckan och igår fick jag och Emma reda på att vi fick MVG. Kändes väldigt skönt! Nu har jag bara en expouppgift kvar att marknadsföra mitt spel, och det slänger jag ihop i ett nafs!
EN SISTA PÅMINNELSE: 14 DAGAR KVAR! 14. DAGAR. KVAR...!

Nu är det dags för bal!


RSS 2.0