HEJA UDDEVALLA!

Asså, jag säger bara heja Uddevalla i Körslaget! :D
Final nästa vecka för Uddevalla-borna, hoppas dom vinner!

GO GREEN! :D

bild: tv4.se

puss, hej
/ ellen :)

Ny frisyr, samma jag

Nu har jag klippt av mig nästan allt mitt hår! :)
Och fint blev det:


Nå, vad tycks? :D Kommer nog kännas lite annorlunda nu (speciellt när man duschar), men jag vänjer mig snart. Jag har ju haft kort hår förut! Fast inte så här kort. Frisören frågade mig flera gånger om jag var riktigt säker xD Men det var jag, och fint blev det! Och visst kommer det finnas folk som kommer fråga "Varför klippte du dig?!", men dom får jag helt enkelt ignorera :)

Puss, hej
/ ellen :)

Råkade komma åt någon knapp så att all text blev kursiv :S vet inte hur jag får tillbax det, så det får väl vara så :/

Orange+blommigt= kjol



Här har ni då min kjol som jag sydde färdigt i syslöjden idag. Ja, den är orange :) Men orange är fint, och blommor är sommrigt. Nu när det är vinter kan man väl ändå få sy lite sommriga sommarkläder som man får längta till att få använda (a)

Nu får jag sluta skriva, har biologiläxa och spanskaläxa att öva på -.-

Puss, hej
/ ellen :)

Värsta roliga teatern

Idag var vi på en skitskojig teater med skolan. Det var på Sinclair med typ esteterna som gjort den, och man skrattade som jättemycket ibland :D Skitkul! Förutom att jag hade Linda i knät i ca 2 timmar xD

Sen käka vi på donken och åkte tillbaka till skolan. Hade två timmar syslöjd, och sedan åkte jag hem :) Blev färdig med min kjol också :) Blev en midjekjol med små oranga blommor på (Oranget? tro det eller ej ;D). Jätte fin blev den :D

Nu ska jag kolla på "that 70's show", och säkert spela något tråkigt onlinespel :) tror att jag ska spela pizzaspelet faktiskt :)

Puss, hej
/ ellen :)

Top Model sen..

Snart ska jag gå och duscha, sen blir det Top Model :) Någon mer som kollar på det? Jag hejar mest på Marjorie, fast jag har redan råkat få reda på vem som vinner :S Ville egentligen inte veta, men råkadee läsa den på en hemsida ändå :(



Har suttit och försökt förstå mig på mitt photoshop. Är fortfarande så himla dålig på de, men jag lär mig sakta men säkert :)


Redegerade en bild på min telefon :)


Nu ska jag duscha! Juste, har jag berättat att jag ska klippa mig på fredag? ;)

Puss, hej
/ ellen :)

Duktiga idag :)

Idag var jag och Julia riktigt duktiga :) Vi skulle som vanligt ta bussen hem kl.14. Men våra smarta huvuden till rektorer har besämt att hela skolan ska sluta samtidigt på onsdagar, och typ alla tar ju bussen också. Så när bussen kom, blev det som 3:e världskriget på busshållsplatsen. Och när dom öppna dörren så kom en gubbe ut och skällde ut alla för att det alltid var så bråkigt och stökigt vid Ramnerödskolans hållplats klockan 14 varje onsdag.
Iallafall, jag och Julia bestämde oss för att gå hem istället för att försöka komma på bussen, eftersom att det inte ens är säkert att man kommer på, och om man gör det så är det sjukt trångt! Så vi gick :) och vi kände oss riktigt duktiga :D

Skolan har varit som vanligt, tråkig alltså ;)

Puss, hej
/ ellen :)

Hej svej!

Snart ska jag ringa Julia, så ska hon komma hit och få spela GH. tihi, kul :) Borde egentligen gå och klä på mig nu, eftersom att jag inte gjort de ännu. Och så äta frukost också... Men jag är inte hungrig (tro inte att jag är någon sån där bimbo-person som aldrig äter frukost! Jag orkar bara inte just nu...). Tar nog någon frukt eller något istället :)

Om mina skor som jag skrev om igår. Jag gick in på deras (märketes alltså) hemsida, och hitta att dom har värsta stora affären i London :D Dit jag ska om en månad!! :D YEEEEY!!! Åh, vad jag längtar. Jag måste bara dit! Bara för att få stira lite mer på alla underbara skor (a) :)

Nä, nu ska jag käka en banan eller något och gå och klä på mig.

puss, hej
/ ellen :)

Förälskad... :)

Visste ni att man kan bli förälskad i ett par skor? Jo då, för jag har blivit det! I ett par skor ifrån brandos.se, problemet är att dom kostar 1549 kr... Men dom är lixom alldeles underbara! Fast dom är höga: En dold platå på 2 cm, och klack på 11.5 cm. Fatta vad lång jag skulle bli om jag hade på mig dom! :O Typ... 1.85-1.86? Men dom är fina :)




Åh, det pirrar nästan till i magen när jag ser dom. :)<3

Idag har jag och mamma varit barnvakter åt mina kusinbarn Maja och Oline. Vi måla, spela Uno, badade i uno-kort och käka okokt spagetti. :)
Sen har jag spelat GH3 i några timmar, har samlat på mig en del låtar nu :)

Nu ska jag kolla på Körslaget (och stirra lite mer på "mina" skor). HEJA UDDEVALLA! :D 
 
puss, hej
/ ellen :)

Äntligen är spelet här! :D

Jaha ja, nu har spelet kommit! :D Tyvärr är den inte hemma i mitt vardagsrum ännu, eftersom att det är mamma som måste hämta ut den, men snart så :) Kommer få spela sen ikväll, och bli GH-mästare, den du.. ;)

Hänt idag då? :) Jag har haft en helt vanlig skoldag, och det är SÅÅ skönt att det är fredag! Jag har bara gått i skolan i en vecka, och jag är redan så trött i huvudet! Har haft huvudvärk sedan onsdags! Och  nu vet jag ju att det inte är pågrund av synen eller något sånt, eftersom att jag har glasögon. Huvudvärken är nog mest tackvare att min klass är så jäkla tjatig!

Nu ska jag kolla på reprisen av Vänner. :)

Puss, hej
/ ellen :)

Moahaha...

Har ni någonsin testat att värma flourtuggummi under en lampa?


De har jag :) tihihi... Jag gjorde det förut när jag hade som tråkigast. Vill ni veta vad som hände? :)
Den börja bubbla xD Skitkul! Och så blev den alldeles varm (!) och mjuk..

Puss, hej
/  ellen :)

Hej på er :)

Egentligen känne jag inte för att skriva ett blogginlägg just nu, men jag gör det ändå. Fråga mig inte varför. Vart en vanlig skoldag idag. Det som är störande med onsdagar är att hela skolan slutar samtidigt. Ja, alla slutar kl.14! Så det blev riktigt trångt på bussen hem.

 Jag känner mig väldigt trött just nu, så jag ska sluta skriva och nog gå och vila lite. Spelet verkar inte ha kommit ännu... :( Tar väldigt lång tid tycker jag.

Puss, hej
/ ellen :)

Tjingeling!

Idag har det varit en helt vanlig skoldag. Hatar måndagar! Man studsar inte direkt ur sängen på morgonen...

Vi spelade "Basket-Fia" på gympan. Jag ÄR BÄST på basket! :D Ärligt alltså, jag är skitbra! :D
Sen hade vi So, men min grupp (vi håller på med grupparbete) kommer ingen vart i arbetet. Usch! Hur lätt är det att skriva om rättvisa? Det är ett så jä*la stort område, man vet inte vart man ska börja...

Sedan hade vi matte, syslöjd. Jag och Julia gjorde jättefina Orange/rosa kompis armband. Sen hade vi engelska. Det var skitkul! Även fast jag var skithungrig. ;) Vi skulle testa NP från andra år, och så skulle vi sitta och prata. Sedan så ville jag och Pernilla fortsätta prata, och jag bah: "Let's talk about my hair!" Och så prata vi om mitt hår, och att jag vill klippa det kort. Och så kom Niklas och satte sig brevid oss och så frågade Pernilla mig (på engelka) om jag ville ha samma friyr som Niklas. Sen sa hon till Niklas: "Niklas, Ellen likes your hår". Fast hår lät ju som "whore"(hora), och vi började gapskratta. Så kul har vi på våra engelskalektioner.

Nu ska jag snart äta, och sen blir det årets första drillträning. Ha de gott! :)

Puss, hej
/ ellen :)

Har bestämmt mig! :)

Jag har nu bestämmt mig för att klippa av mig håret än en gång :) Fast denna gången blir det någ det kortaste jag gjort, men det blir säkert snyggt. Jag vill ha lite Agyness Deyn inspererat, kort på sidorna och långt högst upp.

(Tänkte vara fiffig och lägga upp en bild på Agyness Deyn's frisyr, men just nu verkar det inte funka att lägga upp bilder. *surar*)

Nu ska jag bara bestämma mig vart jag ska klippa mig. Har alltid svårt att bestämma mig för det!

Till dagens händelser då:
Lördagar för mig är lika med slappdag! Sitter fortfarande i pjamas (det är mysigt!) och gör ingenting. Jag har städat mina 5 lådor smink/smycke/hårgrejor-lådor i badrummet i några timmar, och blev nöjd med resultatet. Är det bara jag, eller är det någon annan som ocks tycker att det är SÅ kul att prova mammas gamla läppstift, och sånt? :P Jag tycker det är skitkul! Jag passar verkligen inte i läppstift, jag ser jättekonstig ut med stark färg på läpparna. Det kan gå om det starka färgerna är ljusa, typ chockrosa. Men det är inte så att jag planerar att gå utanför ytterdörren med knallrosa läppar någon gång. Aldrig livet!
Har iallafall slängt en hel del, sånt som jag aldrig använt.

Jag har även sökt in till gymnasiet idag. :D Och jag blev så förvånad nä jag loggade in med mitt lösen och det, för det stog att jag hade 230 poäng, men när jag räknade ihop mina egna betyg så fick jag det till 195. Men det var något med att dom räknat ihop mina 16 bästa betyg, och jag har bara 14! Jaja, det blev iallafall en glad överraskning :)
Det blev Medieprogrammet som förstahandsval, och Frisör som andra. Valde även skrederi och Design, och livsmedelsprogramet som 3:e och 4:e val. Men jag har hört att man inte behöver ha så mycket för att komma in på Media, så jag är ganska säker på att jag kommer in.
Iochförsig så har jag enda sedan jag var liten velat bli frisör (Helt plötsligt fick jag lite beslutsångest). Hmm... Aja, om jag får lust att byta har jag fram till klockan 24, 1 februari på mig. Jag får tänka på det...

Puss, hej
/ ellen :)

Så här tycker jag:

Är det bara jag, eller är det någon annan som andra år har kollat på Lets Dance och sett att en av de manliga proffsdansarna är så lik Sid i "Ice age"? Jag brukar börja gapskratta varenda gång! Ska bli så kul att få sig ett gott skratt nu när Lets Dance börjar igen :)



Fortfarande bara jag som tycker det?? Tja, kanske, men jag tycker ändå att dom är lika och jag kommer skratta så jag kissar på mig de närmaste fredagarna. :D


Hur har eran dag varit då? Min har varit ganska skön faktiskt, även fast det var första skoldagen efter jullovet idag.  Hade sovmorgon som varje torsdag. Fast idag var det den tidiga sovmorgonen (Varannan torsdag börjar vi 9.30, och varannan börjar vi 10.20). Så vi började alltså med Livskunskap. Vi pratade om skolans regler, för vi måste lära oss dom utantill. OFTA! Jag slår vad om att ingen kommer lära sig dom. Kanske pluggisarna.
Sedan hade vi spanska i en timma, vi översatte en text om spansk skrock. Och vet ni, jag är född på Spaniens otursdag: Tisdag den 13:e. Slå den om ni kan ;)

Efter spanskan fick vi sluta skolan, eftersom att vi inte hade någon elevens val. Vi hade ingen elevens val bara för att vi har fått byta om vi vill, och inte har fått reda på vart vi ska vara ännu. Så det var härligt! :D Gick i skolan mellan 9.30 och 11.20. Fast jag och Julia stannade och käka i skolan innan vi åkte hem. Det var ju köttfärssås och spagetti, det får man ju inte missa! ;D

Guitar Hero-spelet har inte kommit ännu, så jag hoppas att det kommer imorron. :D

Puss, hej
/ ellen :)

Musik jag blir glad av!

Jag hittade en sångerska (tror jag det är iallafall. Kanske en grupp?) som heter Antsy Pants, och jag blir SÅ glad av den musiken! Lite smakprov från youtube:






Så, där har ni de ;D

Puss, hej
/ ellen :)

Jag gillarT!

Hittade ett band typ, som jag verkligen gillar! :D Movits heter dom:



Wow, nu har jag lyckats lägga in mitt första youtube-klipp också!

Puss, hej
/ ellen :)

Kofta



MIn kofta som jag köpte på Carlings igår :D Jättemysig!

Uräkta den dåliga bildkvaliten, webcam -.-

puss, hej
/ ellen :)

Guitar Hero :)

Nu är Guitar Hero 3 beställt från cdon.com :) Spel och två gitarrer till Wii, för 499:-. (Låter nästan som att jag gör reklam för cdon :S)
Det var ju ganska roligt att spela det på nyårsafton så, det ska kul när det väl kommer hem till mitt vardagsrum :D



Puss, hej
/ ellen :)

Är hemma hos Julia :)

Just nu sitter jag hemma hos julia i ennes säng och kollar på körslaget. Heja Uddevalla! Äen fast dom suger...

Idag har vi, Linn, Markus och Simon varit på Torp och shoppat. Köpte en mascara och en jättefin kofta <3 Men efter att ha gått runt på Torp ett par timmar åkte Linn vidare till Hamburgsunf, och Simon åkte hem till Gbg. Jag, Julia och Markus gick till Maxi och jag och Julia köpte glass. Ben&Jerry's <3 Sedan åkte vi till staden, och satte oss på McDonken :) Åt paj, mums! Sedan åkte jag och Julia hemåt, och sa adjökens till Markus.
Så nu sitter vi här, jag och Julia. Hon har irriterande hicka, SLUTA! xD

Puss, hej
/ ellen :)

Mitt nyår!

Bye bye 2008. Hello 2009.
:)


Så, jag ska berätta lite om min nyårsafton för er hade jag tänkt. :) Åkte till Frida vid 5-tiden. Malin var där, och vi satt och kolla på hur Frida sprang runt och gjorde sig iordning. :) Sen kom två tjejer ifrån Malins gamla klass, som hette Johanna och Olivia. Vi käka pizza, spela Guitar Hero och SingStar. Jag vägrade att vara med på SingStar, men det var kul att lyssna. Sedan käkade vi glass med varma bär :P Efter det blev det något slags spel, man skulle skriva ner massa ord och sånt. Riktigt kul :D
När klockan närmade sig 11 åkte vi ner till stan, Frida lånade pengar av mig till bussen, så du är skylldig mig 40 spänn! >:P Haha. Nere på stan var massa folk, och man märkte inget av den där lagen om att man inte fick sjuta raketer inne i stan. Dom skött mitt bland allt folk, vissa sprang tillochmed fram och välte dom så det ibland blev rejäla smälla :S
Sedan skulle jag och Frida gå och leta reda på Fridas kompis Anna, men då tappade vi istället bort dom andra tre x/ Så sprang vi runt och leta efter dom ett tag, men som tur var hitta vi dom tillslut, lite längre ner på kundsgatan :)
Sen blev det att gå till busshållsplatsen, för att åka hem. Men inte! Nä, det var vist väldigt många som skulle ta buss 12 klockan 00.50, så jag och Frida kom inte på! Men Malin, Johanna och Olivia var på den, så dom fick hoppa av, eftersom att dom ju inte kunde åka hem till Frida utan Frida. Så när dom hade hoppat av och vi fått reda på att dom inte tänkte sätta in någon extrabuss, så fick vi även reda på att nästa buss inte gick förens 2.15! Och vi var ju redan halvt ihjälfrusna! Ingen av oss hade särskild lust att stå och vänta på bussen i ca en och en halv timma, och vi hade ingen lust att fortsätta gå runt på stan heller. Så Malin ringde till sin storasyster, så fick vi komma hem till henne och värma oss lite :) Sen hade vi sån tur att bussen gick precis utanför Malins storasysters lägenhet på Göteborgsvägen, så vi slapp gå tillbaka in till kampenhof och frysa fötterna av oss igen! Hem till Frida, och sen hem till sängen. :)

Tog tyvärr inga kort, så jag kan inte visa någonting, men ni får nöja er med text :)


Igår låg jag i sängen hela dagen, kollade på Vänner-maratonet som gick på kanal5. Haha, men det var mysigt. Såg även på E.T för första gången i hela mit liv, och den var ju jättegullig! :D
Idag kom Markus, Simon och Linn som vi var med nere i Barcelona. Mysigt mysigt. :) Vi ska nog ut till torp imorron, får spendera pengarna och presentkorten jag fick i julklapp! :D

Puss, hej
/ ellen :)

RSS 2.0