sims sims sims!

Nu har jag suttit och spelat dator HELA dagen! Självklart sims 3 ;) Går lite segt på laptopen, men det funkar ;D

Bajs-data!

Pappa och jag åkte idag till data-servicen och frågade vad dom tyckte, och han som jobbade där sa lite saker vi kunde testa men att grafikkortet säkert inte var tillräckligt bra för Sims 3, så det skulle säkert inte hjälpa. Och precis som han sa så hjälpte det inte.
Så jag och pappa sitter och kollar runt på internet nu efter en ny dator. Får väl se hur detta går. Medans jag väntar på att kunna få sitta vid MIN dator, så ska jag trologtvis installera Sims på den bärbara. Får hoppas att det funkar att installera där, för annars blir jag riktigt förbannad.

Jag har ju inte lagt 500 spänn på något jag inte kan anväda!!!!! >:O

Jävla skit-data!!!

Jag hatar min data! Hatar, hatar, HATAR!!! Simset gick att installera, men när jag väl skulle köra programmet "uppstog ett fel, och proggrammet var tvunget att avslutas"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kan typ inte installera NÅGRA spel ALLS på min jävla data! HATA, HATA, HATA!!!!!

The Sims 3!


Me happy!

Hoppas den går bra att installera.. :S

Seg

Jag känner mig så grymt seg just nu. Det är inte roligt!

Nu har jag iallafall målat mina naglar, så dom piggar upp mig lite grann varenda gång jag kollar ner på händerna. :) Jag är inte en sån som gillar att måla med bara en färg på naglacket, utan det ska vara massa färger! :D


Använde mig av massa olika märken på nagellacken också. Och nej, det var inte med flit som fokuset hamnade på "hora" i "Sephora"!


Voila! :D

Pang boom!

Hej svej!

Har ni tänkt på att i filmer och på tv när det åskar, så kommer smällen direkt när blixten kommer? Så är det ju liksom aldrig i verkligheten! För om det skulle vara så så skulle det betyda att blixten slagit ner precis där man är, och det är inte jätteofta det händer, lixom.
Eller blixtarna kanske funkar så där borta i "The U.S and A"? Eller vad tror ni?

Beat it!

Igår åkte jag och Julia ner till stan vid 5 och så kollade vi på när dansare dansade till Michael Jacksons "Beat it" på torget, precis som dom har gjort i Stockholm.
Sen gick vi runt lite, träffade Linn, sen dumpa hon oss, så vi satte oss på donken. Sen gick vi runt lite till, kollade på Hellenium på torget. Så tänkte jag ta sista 3:an bussen hem, men missade den. Därför gick jag runt med Linda, Andrea och Sofia lite. Så kom Julia igen, och så gick vi runt lite alla 5. Mycket gående blev det alltså.
Åkte hem vid 11 ungefär, för jag orkade inte vara kvar där nere något mer.



Det var ju inte lika många med och dansa som i stockholm då men, det var ändå riktigt coolt! ;)

Sådärja


Målar igen

Hamnade mitt upp i Photoshop igen, även fast jag skulle spela tv-spel. Jaja, jag har typ hela dagen på mig ändå så...


En början...

Vart tog alla vägen?

Hej!
Nu sitter jag och lyssnar på "A fine Frenzy" på Spotify och förbereder mig på en dag full av slappande. Haha, fast jag borde inte behöva förbereda mig för nnågot sånt, jag är ju ganska van liksom.
Fjorden lockar absolut inget idag, men jag kanske åker ner dit vid 18-tiden sen med Julia. Får väl se hur dagen blir lixom.

Jag har lust att spela My sims nu, så jag ska väl göra det. För det finns ju inget annat att göra just nu. Jag är så GRYMT uttråkad av sommarlovet! Eftersom att jag aldrig gör något...
Men så blir det ju när man inte många vänner har :) Skulle väl iochförsej träffa Victoria någon dag, men så är hon bortrest, och så är jag bortrest och så går det aldrig ihop sig. Jag är en sån person som vill ha saker planerat också. Inte direkt någon spontan person om man säger så ...

Puss!


Det blir en liten bild på mormor och hennes voffsing Banjo idag :)

Natti natti!

Nu har jag tagit bort mitt nagellack, tagit bort sminket, tvättat ansiktet, bytat om till pjamas och sitter med tandborsten i mun. För er som inte är den vassaste kniven i lådan så kan jag förklara för er att jag alldeles strax ska hoppa i säng och få min skönhetssömn som jag behöver varje natt.
Juli gick hem för ungefär en halvtimma sedan, henne har jag spenderat hela dagen med. Vi började med att se Ice Age 3 hemma hos henne (hon fick inte igång Brüno-filmen), sen åt vi där, gick hem till mig och hämta busskort och pengar och så åkte vi ner till fjorden. Där var det dötrist! Så efter en väldigt kort stund bestämmde vi oss för att gå till Willy:s och köpa godis och sen dra hem till mig och spela tv-spel. Väl hemma hos mig spelade vi MySims och Guitar Hero. Sen fick vi lust att se på film så vi bänka oss nere i tv-soffan och kollade på "Epic movie". Lika rolig varje gång, haha!

Nä, som sagt var så ska jag nanna nu, fast först ska jag såklart läsa några sidor i min kära bok. Och spotta ut all tandkräms-saliv som jag har i munnen. God natt!

Drar till Julia

Nu ska jag klä på mig något, och sedan drar jag bort till Julia. Vi ska kolla på Brüno som hon så olagligt har laddat ner, tihi.
Jag har grym lust på att baka! Stora chokladkakor är jag sugen på! Det ska nog inte bli så svårt att övertala Julia till något sånt väl? ;)
Sen vill jag ner till fjorden också, för jag vill ha godis. Så det så!


Nervös? Nädå!

Igår skrev jag ju att jag var nervös inför skolstarten. Nu kom jag på en till sak jag är nervös över: Att åka till Mora om 2 veckor! Jag har aldrig åkt långa streckor själv, aldrig åkt tåg helt själv överhuvudtaget faktiskt! Och nu ska jag byta tåg på 3 ställen. Jag kommer dö! Ärligt talat, vad händer om man inte kommer på ett av tågen, då kommer man ju inte på nästa heller, eller nästa! Vad ska man göra då? :S
Som tur var så träffar jag Madde på tåget som jag går på i Örebro tror jag det var. Då får vi hoppas att båda två verkligen sitter på det tåget!

Ännu mer Cartoon-Ellen

Här kommer ännu en bild från en uttråkad Ellen:



Färg eller inte?

Uttråkad? Lek i photoshop!

Nu märks det att jag är uttråkad för jag har suttit typ hela dagen och bara lekt i Photoshop. Resultatet för dagen:



Haha, vackra va? Vad är finast, med eller utan färg?

Torsdag, torsdag, TORSDAG!

God morgon alla morgontrötta!
God eftermiddag ni jädrans morgonpigga personer!

Igår kväll var jag, mamma & pappa hemma hos min morbror Reine i Munkedal. Vi spelade kort, och jag fick bevisa mina mattekunskaper :S

Nu till något helt annat: Jag börjar bli pirrig inför skolstarten! Och det är 4 veckor kvar! Fatta hur jag kommer känna dagen innan skolan börjar, haha! Åh, dumma fjärilar i magen, sluta flaxa!

Nu kommer lite bilder från de senaste veckorna, eftersom att jag först nu lägger in dom på datorn. Redigerade dom lite också, så att det blir lite roligare ;)


Mmmm, cupcakes! Ser mumsiga ut!

Vad hände 2-5 juli?!

Oh, paj! :D

Utväxt?

Vad hände på fallens?

Alla bildtexter är länkar till inläggen som bilderna handlar om :)

Jag har varvat MySims!

Haha, även denna underbara regniga dag har jag spenderat liggande i sängen spelande MySIms på Wii. Och jag har äntligen varvat det! :D Min stad, Ellentown, har nått nivå 5! Haha, Jippie!
Nu ska jag gå och sätta på mig något, för när som helst nu kommer pappa att ropa och säga att vi ska åka, för vi ska till min morbror och moster i Munkedal på middag.




Njut av denna underbara The Veronicas-låt medan jag är borta ;) Puss!

"den tråkiga" festivalen börjar idag

Någon som ska till Fjordfestivalen? Jag känner egentligen inte alls för att åka ner till stan, men om någon frågar mig om jag vill hänga på så kanske ;)
Men ärligt talat, det finns nästan ingenting roligt nere på stan under fjordfestivalen! Kändaste bandet: Arvingarna. Hallå?! Uddevalla går verkligen in för att få sin dansbands-stämpel eller?
Men som sagt var, så om någon frågar så kanske jag hänger med ner. Det kan ju vara roligt om man är där med roligt folk, men då är det lixom inte själva festivalen som gör det utan, ja, folket helt enkelt!

Morden i vardagsrummet

Nu har jag duschat efter en lång dag av hårt slappande. Jo, jag har lixom halvlegat i sängen hela eftermiddagen och spelat My Sims. Har inte varvat det ännu, så det var typ mitt mål för denna dagen. Jag uppnådde det ej.
Nu bär det av mot vardagsrummet då "Morden i Midsomer" börjar nu. Bajs bajs! :)


Tisdag!

Hallå hallå där ute i sommarstugorna!
Hur mår ni alla? Jag mår nog ganska bra idag tror jag, har inte riktigt kännt efter ännu. I och försej så känner jag mig lite PMS-ig idag, och så kan det väl kanske vara. Känner mig liksom att jag irriterar mig på allt och alla!
Men jag ska försöka att inte få ett raseriutbrott på bloggen, haha!

Idétorka!

Just nu har jag verkligen inget intressant att skriva i detta inlägg. Inte något alls! Hmm...

Jo, juste! Är det någon som har prövat The Sims 3? För jag funderar på att köpa det. Är det värt det lixom? Eller ska jag hålla mig till mig kära gamla Sims 2? Och funkar ens trean på min dator, för jag har läst att den funkar dåligt på äldre datorer? Min dator är från 2003 tror jag :S
Någon som vet något?


Är det värt det?

Spotify

Nu har jag laddat ner musikprogrammet Spotify på både laptopen och min dator. Får väl se hur mycket jag kommer att andvända det.
Installationen var krånglig, och jag fattade typ ingenting! Men nu ligger det där på hårddisken, haha!


Mina fötter värker!

Igår var jag, Julia och Linda, tillsammans med Lindas kompisar Kajsa, Andrea & Sofia på Fallens dagar i Trollhättan. Vi tänkte ta bussen från centralen lite innan 3, men missade den för att vi inte hittade busshållplatsen! Haha! Så vi fick sätta oss på kampenhof och käka McDonaldsmat. Sen åkte vi buss till Trollhättan vid 17-tiden, och kollade lite bland stånden.
På kvällen gick vi till Folkets park och spenderade hela kvällen där. Några av artisterna var bra, andra inte. När väl "Dead by april" (dom uppträdde sist, kl.23.00) hade hur mycket folk som helst kommit. Under Medinas spelning precis innan började folk att bråka. Men iallafall, när DBA spelade, så hade jag ont i magen, och mådde riktigt dåligt, så jag satt utanför själv i ungefär 1 ½ timme. Det regnade...

Mina fötter var pissevåta hela dagen, så mina fötter värker verkligen idag.
Vi åkte ifrån Thn typ halv 3 på natten, och hade sån jäkla tur att vi hann med sista nattbussen hem, för annars hade vi fått gå hem eller vänta till typ 6. Så jag kom hem lite efter 3, sen satt jag och prata med mamma fram till halv 5, och somna inte förens efter 5 någon gång, för jag var så himla pigg (kan bero på att jag drack energidryck hela dagen). Vaknade vid 1 idag. Härligt med sommarlov! ;)

Fallens dagar

Julia frågade mig i onsdags om jag ville följa med henne och några mer till Fallens dagar i Trollhättan idag. Bestämmde mig typ i morse när jag vakna om jag hade lust eller inte. Tvekade lite eftersom jag vaknade av att det spöregnade utanför. Men jag bestämmde mig ändå för att åka med. Det kan ju bli kul även fast det regnar ;)

Nu ska jag gå och klä på mig! :)

Nyduschad


Så här blev det. Syns inte så bra på bilden, men utväxten där fram är i allafall borta! :D Utväxten där bak är jag inte helt säker på om den är helt borta, men det är ju för fasiken svårt att se där bak när man gör på sig själv!
Nu ska jag iallafall gå och föna håret, då kommer det att se ännu blondare ut!

Blond, blondare, jag?

Sitter nu med fullt av hårfärg i håret. Vi får väl se om resultatet blir något bra. Det är första gången jag färgar håret alldelese själv, mamma brukar göra det på mig. Men nu när det är som det är, och jag verkligen behövde färga utväxten på mitt hår, så fick jag göra det själv.
Man var tvungen att färga bara utväxten först också och låta den färgen sitta i i 35 minuter, och sedan ta i resten och låta det vara i 10 minuter. Jag är alltså på mina sista 10 minuter nu, och ska när som helst dra ut i badrummet och skölja ur allt. Åh, nu börjar jag bli nervös, tänk om det inte blir bra? Tänk om det blir oranget? Eller kanske lila-aktigt?


Webcam, webcam, webcam! Färgen sitter i oc nu väntar jag bara på att minutrarna ska gå...

God morgon!

Hej alla barn nu blir det barnprogram!
Just nu sitter jag ensam här hemma eftersom att mamma och pappa är borta på vårdcentralen. Jag känner mig otroligt äcklig just nu (hygieniskt alltså), då jag behöver duscha. Men jag måste vänta tills mamma och pappa kommit hem, för jag ska färga håret också, och det vore ju inte kul att svara i telefon med hårfärg i håret och kladda ner hela luren, eller hur?


Här kommer ännu en webcam-bild. Har visst kommit in i ett sånt stimm att jag tar kort med webcam hela tiden. Men, men, ni får nöja er med det.
Ser ni vad jag äter på föresten? GODISHALSBAND! Mumsfilibabba! :)

Prutt, prutt

-Rubriken har inget med inlägget att göra-


Hej hej!
Egentligen har jag ingenting att skriva i detta inlägget. Zappar runt på tvn med det finns inget bra alls! Så jag funderar på att bara ta min bok, och sätta mig i våran soffa, ta mig en glass, och läsa :) Låter det inte härligt?


Bio - Harry Potter och halvblodsprinsen



Den sjätte filmen i Harry Potter-serien.
Jag själv var så himla besviken på film 5, jag fattade inte ett dugg av den, även efter att ha sett den flera gånger. Därför hade jag väldigt låga förväntningar på den sjätte filmen.
Men "Harry Potter och halvblodprinsen" var jättebra! Innehöll mycket kärlek gemfört med de andra 5 filmerna. Alla var kära i alla, ungefär!
Den innehöll även mycket humor, många goa skratt fick vi, inte bara när någon i salongen nös under den sorliga tystnaden. Harry Potter (Daniel Radcliffe) som alltid annars är så himla allvarlig, fick spela lite rolig då han drack ett elexir som skulle ge honom lycka. Ron (Rupert Grint) var oerhört rolig och gullig som vanligt, och Hermione (Emma Watson) var lika plugghäst-aktig och cool som vanligt.

Snabbt om handlingen: Draco Malfoy har en stor roll i filmen, och Harry gillar honom fortfarande inte. Harry får även följa med Dumbledore än en gång för att försöka förinta Voldemort.
Tragiskt slut, men jag tänker inte avslöja något. Dom som har läst böckerna vet vad som händer ;)


Filmen får 4½ LN-märken av 5


Läs mer av mina recentioner här.

Ellen Potter

Tack vare den tidiga väckningen så har jag nu på morgonen hunnit ännu lite längre i min bok, för er som bryr er.

Filmen igår var väldigt bra enligt mig, mycket underhållande! Mycket mer kärlek i den här också, gemfört med dom andra Harry Potter-filmerna.


Inatt drömde jag att jag var Harry Potter. Det var kul att kunna trolla.

jä*la gräs-fräs-klippare!!

ÅÅÅÅÅHHH! Hur roligt är det att bli väckt klockan 7 på morgonen när man har sommarlov? Inte särskilt kul, men det funkar.
Hur roligt är det då att man väcks kl 7 på morgongen av att någon står utanför ens öppna fönster och klippet gräset runt lyckstolparna med en sån där högljud sak som gör att det låter som att dom står i rummet och klipper gräset i öronen på en? Inte alls kul! Inte det minsta!

At Frida's place

Nu sitter jag hos Frida. Julia klagar på Fridas paj som hon håller på att baka till mig, haha!
Det spöregnar ute, det är inte särskilt kul. Det som var så fint väder tidigare idag!

Biopremiär!

Nu drar jag iväg till Frida, för lite "förfest" som Julia så fint kallade det ^^ Sen ska vi på biopremiär av "Harry Potter och halvblodsprinsen"! Okej, den första visas redan vid kl 18 eller något, så det är inte premiär-premiär, men herregud, man kan ju inte se den kl 18 heller! Nä, man ska se den kl 21.15! Jajjemensan!
Todeluu!


I love DYMO!

Som ni som läser min blogg kanske vet, så har jag skaffat mig en DYMO, och jag älskar den! Den är underbar!
Nu har jag även lyckats ladda ner teckensnittet "Dymo" på datan så att jag kan använda den i tex bilder! GAAH, jag är SÅ glad!



Jag är förälskad i dymo-stilen... *tittar drömmande på bilden*

Ladda ner hur många teckensnitt som helst från dafont.com (klickbar länk). Tänk på att det är zip-format, så man måste packa upp filerna. Hur mycket fina teckensnitt som helst! :D

Läslusen Ellen

Sitter och läser min bok, och vill helt enkelt inte sluta läsa den. Haha! Men det är ju bra. Eftersom att det troligtvis kommer ta ett tag för mig att komma igenom den. De ända så tjocka böckerna jag har läsat är Harry Potter-böckerna, och dom har det tagit månader innan jag varit färdig med dom. För då har jag lixom läst flera böcker emellan. Alltså att jag tog en paus med Harry Potter-böckerna och läste en annan bok, och sedan fortsatte på Harry Potter igen.


Lekte med webcam. Hej nyvaken! :)

På tal om Harry Potter. Gissa vem som ska gå på premiären av den idag med en viss Julia Medina, och en viss Frida Janson? Jo, jag! :D Haha, det ska bli så kul! Och det bästa av allt: Jag behöver inte betala något, för det är min födelsedagspresent ifrån tjejerna! Man tackar, man tackar! :)


Nu ska jag fortsätta läsa min bok. Hej då!


So you think you can dance?

Någon mer än jag som följer "So yout think you can dance?" på kanal5? Gaah, jag älskar det programmet! Jag blir så himla glad av det, och får sån himlans danslust! Nästan så att jag vill börja dansa igen! Galet...
Mina favoriter är Evan Kasprzak och Phillip Chbeeb tror jag. Kanske även Brandon Bryant. Haha, bara killar ju! Men jag har inte hunnit skaffa någon tjejfavorit ännu om jag ska vara ärlig. Ingen som sticker ut så som dom här killarna gör.


Evan Kasprzak

Brandon Bryant

Philip Chbeeb

Bilder: kanal5.se

Har föresten börjat läsa på en bok som mamma fick av min moster när hon låg på sjukhuset. Katedralen vid havet heter den, och utspelar sig i Barcelona på 1300-talet. Hittils är den riktigt bra (började läsa igår kväll, och är på sidan 100 typ), men vi får väl se om jag läser ut hela. Den är nämligen närmare 700 sidor lång, och ser ut som värsta tegelstenen. Haha! Men om jag läser ut den lovar jag att göra en recention på den! ;)

Den hemliga presenten var en...

... bagagevåg! :D Haha, jag vet, mina päron är påhittiga! Men den var faktiskt fräck, och jag behöver inte längre vara nojjig nästa gång vi åker ut och reser. Jag är alltid rädd för att ha övervikt, förstår ni.
Lite andra saker som jag fick igår då var t.ex. en kokbok med över hundra recept på olika muffins, samt stora muffinsformar, och mönstrade muffinsformar, haha! Allt ifrån morbror Reine och moster Maggan :)
Av mormor och morfar fick jag en strandväska och nån necesär, och en solkräm. Och lite pengar såklart ;) 
 Av morbror Tomas och moster Ingalill fick jag Lasse Åberg-glas som jag får varje år av dom. Har samlat på mig 10 st (!) hittils, och älskar dom! :D Dom är underbara!
Av moster Katarina och morbror Kristian fick jag ett par jättefina örhängen i äkta silver, som var formade som skeva hjärtan typ, och råkade passa oerhört bra med halsbandet som jag hade igår som också var ett skevt hjärta i silver x)
Av farfar och hans sambo Gullan fick jag pengar, och även så från farbror Martin och faster Brita, och min kusin Linn m. familj.

Jag tyckte allt att min födelsedag blev lyckat, inget som kunde gått bättre enligt min åsikt. Alla älskade min ost-och-skink-paj, kanske för att alla blev förvånade över att faktiskt jag också kunde laga mat.

Nu ska jag spela sims, har åkt runt lite med mammas rullstol som vi hämtat ut idag. Det var roligt. Puss!

13 juli 1993

Det var datumet jag föddes, alltså är det min 16-årsdag idag, som ni som är bra på att räkna matte säkert redan listat ut :)

Grattis till mig!

Den hemliga presenten

Sitter och kollar på Privileged, sen måste jag hinna duscha, och göra en prinsesstårta, och sedan diska en massa. Ställa in pajerna i kylskåpet får jag heller inte glömma...

Imorgon fyller jag som sagt år, och mamma och pappa har tjatat om en present som dom köpt till mig i månader nu! Dom säger att jag inte har sagt att jag vill ha den, men dom vet att jag vill ha den. OCH så var dom tvugna att beställa den. Och jag har inte kommit på en enda sak som det kan vara! Men till morgonen vet jag vad det är för något, haha! :)

Nä, jag funderar på om jag ska skita i sista 20 minuterna av programmet och hoppa in i duschen istället... Hmmm, jag får väl se.


Lite less sådär

Fatta hur less jag blev när jag hade inställningen att jag skulle färga håret idag, öppnade hårfärgningsförpackningen, och märker att själva färgen saknas! Så jag kan inte färga håret idag... Fy katsiken!

Till lite roligare saker nu: Jag håller på att göra ost-och-skink-paj just nu, och sedan ska jag göra prinsesstårta. För gissa vad, jag fyller år imorron! Japp, vet inte vilka som kommer ännu, men mina mor- och farföräldrar dyker säkert upp, och vissa andra i släkten. Då måste man ju ha något att bjuda på, och vad passar inte bättre än prinsesstårta som jag brukade göra med farmor varje år! :)

God natt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig! Så får vi väl se om jag somnar, knappast troligt... x]

Min superduktiga-målar-kompis Maria har målat en bild av mig och jag tycker att hon är grymt duktig, så det så!



Hon är superduktig på att måla och jag är avundsjuk för jag kan inte måla så ;) Men som tur var kommer vi gå på samma skola nästa år, då hon går bild och jag går media, och då kan ju hon kanske lära mig att måla snyggt under rasterna ;) Haha, aja man kan ju alltid drömma.

God natt!

Ny design!

Så, då var den nya designen på plats! :D Vad tycks? Fin?
Jag har inspererats rejält mycket av Mango's blogg, med färger och allt så, så jag hoppas inte att den är för lik ?





Nå? :)

Designen börjar arta sig!

Har suttit hela dagen och grejat med min nya design till bloggen. Mycket småpill må jag säga!
Ni kanske undrar varför jag lägger ner så mycket tid på min design, jag har ju lixom inte många läsare precis (ungefär 10 om dagen [x ). Och jag gör inte om designen för att få mer läsare. Visst hade det varit roligt om andra som inte är mina vänner tycker att det är kul att läsa vad jag skriver, men det är inte det jag strävar mot.
Nä, jag gör bara om min design för att jag tycker att det är så jädrans roligt! Det är verkligen kul att sitta och greja med de små koderna! Och jag lär mig så himla mycket! Visst, det kanske inte är någon mästar-design jag kommit fram med, men herregud, JAG ÄR EN NYBÖRJARE! Jag är här för att lära mig! :)
Så nu tänkte jag att jag skulle lägga upp min design här, och medans jag fixar det så lägger jag inte denna sköna video som jag hittade på Foki's blogg! Enjoy!


Är den inte för gullig? ^^

Jädrigt seg morgon

Jag är segheten själv. Konung över det heliga landet Seg! Och jag fattar inte varför. Jag är jättetrött i huvudet, utan att ens ha gjort något speciellt! Haha, jaja det är inget jag kan göra något åt.
I och för sig så kan det ju bero på att jag lägger mig vid tolv varje kväll och sen ligger och målar i typ en timma, och när jag väl släckt lampan tar det ungefär en timma för mig att somna. Någon sömnexpert där ute som tycker att detta llåter troligt? Inte? Nänä då.

Underbar låt!

Alltså, lyssna på texten till låten. Jag kan inte sluta lyssna på den! Jag tycker att den är alldeles ... alldeles.. UNDERBAR!



Now you're gone, you're with angels
I will soon come visit you

Orkar inte komma på någon rukrik...

Hej svej leverpastej!

Dagen har varit såhär: Moster Katarina och Moster Ingalill kom idag vid 11,  då blev det min supergoda kladdkaka (den som jag bakade igår kväll) med grädde. När dom hade åkt, så åkte jag och pappa ut till torp för att handla mat. Ja, vi gav oss ut i spöregnet, och det visade sig vara en hel del andra folk som gjort det också, för det var knökat med bil och folk på torp. Efter handlandet åkte vi iallafall in till stan och hämtade med lite Thaimat hem, så nu är jag mätt och belåten.

Tänkte fortsätta lite med min bloggdesign, samtidigt som jag lyssnar på Mando Diaos underbara skiva! Hade bestämt mig för en header, men började ångra mig igår när jag la mig, och började därför skissa ner en annan på pappar. Puh! Jag blir grymt trött på mig själv ibland. Nä, inte ibland. Faktiskt hela tiden! Ja, det är sant! Usch!

Sov gott, vakna torrt!

Nu ska jag alldeles strax gå och nana (sova alltså..).

Jag satt och greja med min nya bloggdesign förut igen, men jag blir aldrig nöjd. GAAAH! Det värsta är ju att jag suger på det där att redigera bilder, och hålla på med kodmallarna och de är ju inte direkt lätt!
Sen har jag även börjat läsa massa andra bloggar som jag tycker är jätteroliga och får så himla mycket insperation ifrån, bara det att jag inte riktigt kan uppnå det jag vill uppnå, om man säger så.

Men nu måste jag börja göra mig iordning för natten, får besök av moster och morbror imorron, redan vid typ 10, så jag måste stå upp "tidigt". Ajajaj, hur ska detta gå...


P.s. Fick slänga ihop en liten kaka nu ikväll, för att ha något att bjuda på imorron, och jag hoppas att den smakar gått. Det är inte ofta jag står och bakar chokladkaka kl.11 på kvällen.


En header som jag tänkte kanske använda, men ångra mig. Gud, vad jobbig jag är ibland alltså!

Mormor och morfar är kändisar!

Någon som missade mormor och morfar i tidningen imorse? :)



Skrivtorka?

Inte för att jag vet om det finns något ord som heter "skrivtorka" men... Iallafall!
Jag har inte skrivit här på bloggen på ett bra tag nu, över en vecka! Det är bara det att jag inte orkat. På onsdagen förra veckan så var jag hos Maria Berntsson på hennes 16-årskalas och spela Singstar och ett spel som typ hette "flodhästen i berg-och-dalbanan" hela kvällen.

På torsdagen kom Madeleine ifrån Växjö (om jag inte minns helt fel :S), Simone ifrån Genarp (skåne...) och Linn ifrån Hamburgsund. Ni som inte vet vilka detta är undrar säkert "Vilka är det?". Så det ska jag berätta för er!
Dom här tre töserna träffade nämligen jag och Julia när vi var på språkresa i Bercelona förra sommaren. Linn har vi träffat lite emellanåt, och Madde träffade vi i höstas, men Simone hade vi inte träffat sen vi sa hej då på flygplatsen i Amsterdam! Vilket snart är ett år sedan. På tal om språkresan och ett år sedan, så igår var det prick ett år sedan jag och Julia (samt alla andra på språkresan) åkte ner till härliga Barcelona. Jag minns det som om det var igår... eller... okej, inte igår kanske, men typ en vecka sen eller något iallafall!
Tillbaka till nuet. På torsdagen förra veckan passade det ju toppen med att det var nattsudd i staden, så där spenderade vi 5 tjejer kvällen.Vi träffade Niclas och Oskar typ 1000 gånger, så vi kom fram till att dom säkert förföljde oss. Det slutade med att Niclas brände hål i min plastpåse och lite på min väska, och gav mig även brännsår på foten.
När vi kom hem på torsdagskvällen var det så himla varmt så vi drog bort till Bjursjön och tog oss ett natt dopp. Väl i vattnet fick vi för oss att bada näck också, vilket resulterade i ett par väldigt fina bilder... Hmm..

Fredag & lördag var vi iväg och bada hela dagarna, och bara hade mysigt helt enkelt. I söndags drog vi till Götet där vi shoppade lite grann innan vi sa adjö till Madde på tågstationen. Sen satt vi där i 2 timmar innan Simones tåg gick och till sist vårat (mitt, Julia's och Linn's alltså).

Sen så denna veckan, har jag inget direkt att skylla på varför jag inte skrivit på bloggen. Har helt enkelt inte orkat med det. Har vart väldigt trött i huvudet och mått lite dåligt, psykiskt såattsäga. Kan bero på att mamma också börjar tappa humöret nu efter en månad med brutet ben.

Det här blev ett oerhört långt inlägg märkte jag nu, men jag kände helt enkelt att jag behövde skriva av mig. Det här var ändå den kortfattande versionen. Lägger upp lite bilder ifrån tjejdagarna, så dom som inte orkar läsa kan bara ta en titt på bilderna :) Todeluu!





This is where I belong


RSS 2.0