Tågbiljetterna är bokade!

Nu har jag bokat tågbiljetter till Mora i augusti. Och jag vill ha glass nu. Och se sista halvtimman av "morden i midsumer". :)

No longer the wasted discogirl you been dreaming about

Just nu är mammas väninna Ingmarie här, så jag har lite tid att sitta vid datorn ;) Borde egentligen diska, måste ha gjort det innan pappa kommer hem, för annars blir han sur :S
 Igår bakade jag 18 härliga "frosted banana cupcakes". Mums vad gott! Banan och kanelmuffins med vit chokladfrosting uppe på. Och lite rosa strössel, tihi.



Gloria, she's no longer your slave....

Mora och cupcakes

Håller på att kolla på resor till mora i slutet av sommaren, för jag ska nämligen upp dit och hälsa på Johanna! :D
Men väldigt krångliga resor finns det bara, så jag får fundera lite på vilken jag ska välja.
Jag hade tänkt att baka cupcakes idag, men det har inte blivit av ännu. Ska kanske börja nu, bara det att jag är hungrig, så en del smet kanske plötsligt försvinner spårlöst :S

Lilla Wilma och stora Thea

Idag har jag och mina föräldrar varit i Lyse hos min kusin Linn och hennes barn. Mitt kusinbarn Thea fyllde nämligen 5 år förra veckan, så vi fick ju komma dit för att fira henne. Sen har nämligen Linn fått ett till barn nyligen (alltså ett nytt kusinbarn till mig) som heter Vilma och är urgullig!

Det var iallafall jag som fick köpa presenterna till de små flickorna igår när jag och Julia var på torp. Till Vilma köpte jag en söt rutig klänning med matchande underbyxa på H&M, och till Thea blev det ett Disney-prinsessorna-spel ifrån BR :) Thea verkade gilla sin present, den innehöll ju liksom både små dockor föreställande disney-prinsessor och en tiara till henne själv.


Thea kollar in sitt Prinsess-spel.

Jag och mitt lilla nya kusinbarn Vilma.


Liten tjej med många konstiga miner.



Igår på torp köpte vi även present till Maria.B, och jag köpte mig en tröja som det stog "Scandinaviens do it better". Köpte mig en till skiva till min lilla skivsamling också: Mando Diao's nya, 'Give me fire'.

Shopping, shopping, shopping!

Har vart på torp med Julia idag :) Då vet ni!

Jag är brun! Eller snarare röd...

Jag och mamma satt ute i 2 timmar förut, och äntligen är jag brun! :D Jag har kännt mig så blek eftersom att jag inte solat lika mycket som alla andra pga av min pollenallergi. Men idag var jag ute och jag är äntligen röd! :D Tror inte att det finns många som blivit så glada över att bli röda! x]

'Cause this is thriller, thriller night

God förmiddag!
Ni har säkert hört det redan: Michael Jackson är död. Mamma ropade på mig lite efter 12 i natt och sa att dom sa på radion att han dött i en hjärtattack.
Mamma: Ellen! (ropade eftersom att jag var uppe på mitt rum och hon nere i vardagsrummet)
Jag: Ja!
Inget svar.
Jag: Vad va de?!
Mamma: Michael Jackson har dött.
Jag blir galen och springer ner för trapporna.
Jag: Vad...? Hur..? VA?!
Mamma: Ja, han dog av en hjärtattack.
Jag: Åh fan... God natt!
Jag går upp igen till mitt rum och lägger mig i min sköna säng och läser min bok :)

Nu har jag precis satt mamma ute på framsidan en liten stund och funderar på att ta ut min hängmatta och lägga mig där bredvid henne. Bye bye! :D 

If I help somebody, maybe there's mercy for me

Ni kan väl säga vad ni tycker om headern jag visa i förra inlägget. Jag ska lägga lite tid på att göra om på hela blogeen. Inte just nu bara :) Lördag eller söndag kanske. Vill göra om helt och hållet, och det kommer ta ett tag. Om det ens går! Det är ju inte helt säkert alltså. Blir kanske bara att jag ändrar färgerna och headern tillslut.


Ny header?

Här är kanske min nya header :)



Klicka på bilden för att se den som stor.


Är inte säker på om jag ska byta till den ännu. Vad tycker ni?

I don't care if Monday's blue, Tuesday's grey and Wednesday too

Hejsan!
Jag gillar verkligen att det härliga sommarvädret har kommit nu! Är ändå inte ute så mycket, måste vara inne och ta hand om mamma. Men jag hoppas det håller sig i typ 2 månader till, så jag får vara ute lite grann iallafall :)
Idag händer inte mycket. Det gör det nästan ingen dag. Jag tänker väl sitta här och spela onlinespel, tills mamma vill att jag ska göra något.
Bye bye!


Nine to five, for service and devotion

Idag tycker iallafall jag att jag har varit redig :) Har tvättat och hängt upp kläder 3 gånger, plockat in och satt igång diskmasinen, gjort två kort till mina kusinbarn, har försökt att ringa Hanna men får ej tag på henne, tagit hand om mamma... Ja, hela dagen har försvunnit! Fast jag hann ju faktiskt kolla på Sällskapsresan2, och den är så jädrans kul!
Började lite på en ny header igår föresten. Men jag får fortsätta lite mer nu, och något annan dag, slipa lite på den lixom ;)
Tjingeling!


Början på min nya header tror jag :)

Polaroid-bild

Har äntligen fattat hur man gör en polaroid-bild på Photoshop! :D Får se så att den inte är för liten, jag vill ju att den ska synas när jag lägger upp den här :)

 Lagom stor blev den :) Tadaa! :D:D:D


Lusten kommer, samtidigt som den går

Alltså, jag har grymm lust med att göra om min bloggdesign helt och hållet nu! Jag vill att den ska vara mer... personlig! Jag är helt förälskad i Mango's blogg, den är underbar! Jag vill ha mer färger på min blogg, mer bilder, mer jag! Inte någon egoblogg eller så, inte för att jag är så långt ifrån det dock ^^
Sånt där med kodning och så är jag ju inte direkt bäst på, långt ifrån! Inte sämst, men nära. Men jag lär mig mer och mer varje gång jag ger mig på det. Borde kanske skaffa en till blogg, en sån där jag kan testa mina kodmallar och sånt på.

En annan lust som kommit och gått under dagen är att baka små söta cupcakes! Har aldrig i hela mitt liv smakat på en cupcake, men dom ser så grymt mumsiga ut! Borde testa att baka det någon dag. Nu ska jag klura lite på att göra en ny layout till bloggen, todeluu!


I mitt huvud låter det så här just nu:


Måndag, 090622

Idag har jag fått ta hand om mamma hela dagen, och det måste jag göra hela dagarna i typ 3 veckor till, tills pappa har semester. Sånt är livet...

Det åskar!

Åh, jag tycker att det är så mysigt att höra när åskan mullrar, då känns det som sommar! Blixtrar och sånt kan man gärna hoppa över, men just detta mullret är underbart! :D

Söndag, 090621

Okej, det kommer kanske inte bli så mycket uppdateringar framöver i sommer här på min blogg, eftersom att jag har fått ett slags sommarjobb: Ta hand om min för tillfället handikappade mamma :) Speciellt nu när pappa ska jobba på vardagarna, och jag ska vara ensam hemma med henne. Men det funkar :)

Jag som tänkt att typ recensera en massa och sånt, men det får komma när jag har tid. Som typ nu .. (a) Fast jag ska ge mamma hennes alvedon vid tolv, ge henne mat och fixa hennes naglar då, så jag hinner inte nu.

Lördag, 090620

Idag har farfar och Gullan varit här, och mormor och Banjo också :) Sen har jag även bakat rabarberpaj om det var så att någon mer skulle komma och hälsa på.
Fick sms ifrån Simone idag att hon inte kan komma till Ua den 2 juli för biljetterna var för dyra :( Tråkigt! Men Madde och Linn kommer ju fortfarande :)

Glad midsommar!

Glad midsommar föresten!
Familjens midsommar firades hemma eftersom mamma kom hem idag med ett hel-gipsat och ont ben. Men det var gott med färska räkor och kräftor i husets lugna vrå :)

Fredag, 090619 (Midsommarafton)

Nu har äntligen mamma kommit hem :D Jag och pappa var och hämtade henne nu i förmiddags :)

Riktigt bra låt!

Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker att denna låten är rikitg bra! Så där lite konstig och... mystisk. :)


They call me The Wild Rose
But my name was Eliza Day
Why they call me it I do not know
For my name was Eliza Day




From the first day I saw her
I knew she was the one
She stared in my eyes and smiled
For her lips were the colour of the roses
That grew down the river, all bloody and wild
When he knocked on my door and entered the room
My trembling subsided in his sure embrace
He would be my first man, and with a careful hand
He wiped at the tears that ran down my face
They call me The Wild Rose
But my name was Eliza Day
Why they call me that I do not know
For my name was Eliza Day
On the second day I brought her a flower
She was more beautiful than any woman I've seen
I said: "Do you know where the wild roses grow
So sweet and scarlet and free?"
On the second day he came with a single red rose
He said: "Will you give me your loss and your sorrow?"
I nodded my head, as I lay on the bed
"If I show you the roses will you follow?"
They call me The Wild Rose
But my name was Eliza Day
Why they call me that I do not know
For my name was Eliza Day
On the third day he took me to the river
He showed me the roses and we kissed
And the last thing I heard was a muttered word
As he knelt above me with a rock in his fist
On the last day I took her where the wild roses grow
She lay on the bank, the wind lied as a thief
And I kissed her goodbye, said "All beauty must die"
And I lent down and planted a rose between her teeth
They call me The Wild Rose
But my name was Eliza Day
Why they call me it I do not know
For my name was Eliza Day

My name was Eliza Day
For my name was Eliza Day


Torsdag, 090618

Hej bloggen! :D
Hur är det med folket där ute i detta tråkiga sommarregn? Själv mår jag fint :)
Idag händer inte heller så mycket, jag ska sitta inne och njuta av sommarlovet hade jag tänkt. Ska försöka få tag på Linn i Nässjö också, så att Madde och Simone kan beställa sina tågbiljetter :D För dom ska komma hit den 2 juli (om nu Linn kan då). Det ska bli jättekul! :D Och det roligaste är att på kvällen på den torsdagen dom kommer så är det Nattsudd i Uddevalla, vilket betyder att alla affärer har öppet till 22, och det är massa trevligheter i stan :)

Nu pratade jag precis med mamma i telefonen också, och hon håller på att träna på att gå med kryckor. Hon kommer hem imorron, så det ska bli kul att ha henne hemma till midsommar iallafall :D Hennes säng är bäddad nere i vardagsrummet och allt så jag och pappa är redo för hennes ankomst ^^

Hatobjekt: Heidi & Spencer

Är det bara jag som stör mig på dom här såkallade kändisarna Heidi och Spencer?! Dom syns försjutton överallt! Och visst, klart att dom är jättekära, det syns så tydligt på deras helt oarrangerade papparazzi-bilder (hör ironin i min röst..)!

Jag är trött på att se bilder på dom överallt, och jag ångrar redan nu att jag själv snart kommer lägga up bilder på dom. Men dom anses vara så kära bara för att dom pussas eller håller om varandra på varenda bild man ser på dom, menn det syns även så tydligt att allt är så... uppgjort!
Och deras "bröllp" som sen inte alls visade sig vara något riktigt bröllop så dom var "tvugna" att gifta sig igen! Och självklart stog papparazzis högst upp på gästlistan!
Nä, fattar inte alla att det bara är ett PR-trick dom håller på med? Det är knappast någon livslång romans! Såg dom på en talkshow, och då verkade dom inte alls lika kära som dom verkar på alla bilder! Dom ville knappt ta på varandra!
Om jag ser en enda artikel till om dom så spyr jag! (Och då räknas inte denna som en, efter som att detta är mer en hattext än en artikel)

P.S. När jag söker efter bilder med söktexten "Heidi and Spencer" kommer 429 000 resultat...



Onsdag, 090617

Idag ska jag fortsätta att städa, ska dra fram dammsugaren så fort det bara går så jag kan bli färdig någon gång! ;)
Sen är jag grymt sugen på att spela sims.. Men om solen fortfarande värmer när jag är färdigstädad så ska jag gå ut och sätta mig lite! Om inte datan är för tilldragande såklart! ;)

Nu ska här dammsugas, todeluu!

Det ska ryka om ritplattan

Nu hade jag tänkt att sitta och rita lite med min nya ritplatta :D Har precis kommit hem ifrån sjukhuset där vi hälsat på mamma :) Hon såg ut att må bra nu iallafall, och hon hade fått ett plastgips som jag får skriva på om jag vill :P

Tisdag, 090616

Tjillevippen! :D
Idag händer inte så jättemycket tror jag. Ska börja städa mitt rum alldeles strax, det behövs! Men det är så himla tråkigt! Speciellt att plocka undan och sånt där. Att typ skura och sånt är inte så farligt, men just undanplockandet är SÅ TRÅKIGT! Jag får väl sätta igång någon musik och helt enkelt bara börja, så är det snart färdigt. Tror jag...
Det är himla fint väder idag också, funderar på att kanske gå ut och sätta mig lite sedan och läsa en bok eller något, behöver lite färg på min "bleka" kropp :) Men som sagt först sak jag städa :)

I eftermiddag åker vi nog till mamma på sjukhuset igen. Hon opererades i knät igår, och hade visst väldigt ont just nu :( Och så har hon fått reda på att hon inte får stödja på sitt högerben på 8-10 veckor! Det är hur lång tid som helst! Tycker så synd om henne... :(



bilder kommer...

Håller på att få bilder ifrån Maria nu, bjuder på denna :D


Måndagskväll

Nu har jag varit med Maria hela dagen. Kul har det varit. Och det var sant, vi har inte träffats på ett år. Det är galet!
Vi har iallafall pratat en massa, lagat tre-rätters-middag, gungat, spelat Guitar Hero, gungat lite till, kollat på en helknäpp dokumentär m.m. xD
Väntar bara på att Maria ska skicka bilderna till mig nu :D

Måndag, 090615

Hallå allihopa!
Idag ska jag nog vara med Maria Hiding. Hon skulle ringa vid tolv, och som tur var så vaknade jag 10 så jag hann duscha :D
Har precis ätit frukost och sitter nu och kollar på Disney Channel.
Nu rignde Maria, hej då :)

Privileged

Bara jag som sitter och kollar på den nya serien "Privileged"? :) Det här första avsnittet har faktiskt varit riktigt bra, får se om jag kommer ihåg att följa det :)

Idag har jag vart hos min moster och städat och packat ner saker i lådor efter som att dom håller på att flytta. Vid 3 åkte vi alla in till mamma och hälsade på, hoppas verkligen att hon får opereras imorron så att hon snart kommer hem :( Saknar min mamma...

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, hittar väl på något. Har installerat min nya ritplatta nu, så jag har saker att göra hela sommaren :D

Söndag, 090614

Nu ska jag nog dra ut till min moster igen och städa. Var där igår också, men hann inte hjälpa till att städa så mycket eftersom att vi kom dit vid 5.  Men idag hinner jag nog hjälpa till lite mer. Sen åker jag in med moster Ingalill och moster Maggan till mamma, och sen åker jag väl hem med pappa därifrån tror jag. :)

Nu ska vi dra, bye bye! :D

Lördag, 090613

Godmorgon allihopa!
För prick ett år sedan, 13 juni 2008, så satt jag på en buss påväg ner till Kroatien. Då åkte vi kl.4 på morgonen! :O

Idag ska jag iallafall inte sitta på någon buss i 28 timmar, nä jag ska drilla. Drillning nere på torget, och egentligen känner jag inte för det, men eftersom att jag inte kom i onsdags så tycker jag att jag borde komma idag.
Efter drillningen åker vi nog till mamma på sjukhuset. Hon hade fått reda på idag att hon inte skulle opereras förens på måndag :( Så hon var visst ledsen just nu...
När vi sedan vart på sjukhuset så ska vi nog till min morbror och hjälpa dom att flytta. Det kan kanske bli kul :)

Nu ska jag käka frukost, för om en timma måste jag vara nere i stan...

Nyhandlat

Jag och pappa åkte till torp efter att ha varit och hälsat på mamma på sjukhuset. Jag fick mig en avslutningspresent, eller rättare sagt två. En riplatta (:D) och en dymo märkapparat (:D). Ritplattan önskade jag mig, och kommer troligtvis spendera mycket tid med att sitta och måla på photoshop med den i sommar :D



För er som inte hört

För er som inte har hört det ännu så ramlade mamma med cykeln i onsdag, och bröt sitt ben. Hon ligger fortfarande kvar på sjukhuset, och skulle opereras idag för andra gången, men det är inte lika säkert längre att det blir idag sa hon förut när hon ringde. :(

Avslutningsmiddagen.


Så här såg jag ut :)


Rektorn och Julia var på G.


Min klassföreståndare höll tal för oss i 9A.

Fredag, 090612

Fatta, nu har jag SOMMARLOV!! :D Tjoho! Har inte riktigt fattat det ännu, det brukar kännas mer. Men det är kanske för att det regnar ute...
Vi kom till skolan halv 11 och så fick vi glass i klassrummet. Sen gick vi till aulan och det blev musik och tal och utmärkelser. Rektorerna gav ut utmärkelser till dom som fått bäst och näst bäst betyg av alla nior, och båda gick i min klass :D Grattis till Johannes som var näst bäst, och Aron som hade bäst med sina 1 VG och resten MVG!
Efter aulan gick vi tillbaka till klassrummet och fick våra betyg. När man kom ut i korridoren så stog typ alla och grät, och dumma Emma knäckte även mig. Trodde inte att jag skulle gråta, men kunde inte hålla tillbaka tårarna.
Sen när vi gick ner för trapporna så stod alla lärare i trapporna så vi fick säga hej då till dom också. Fick springa fram till Mimmi också eftersom att hon hade gett mig MVG i slöjd :D
Jag fick 3 G, 9 VG och 5 MVG. MVG i musik, slöjd, bild, matte och engelska :D



Alltså, jag kommer sakna klassen så grymt mycket! Åh, nu kommer tårarna igen...

Torsdag, 090611

Nu håller jag på att göra mig iordning för banketten som är idag.Därför hinner jag inte skriva något.

Btw, gårkvällen blev INTE ALLS som jag tänkt mig. Skriver mer imorron...

Min kväll

Nu vet jag hur jag kommer spendera min kväll:



Japp, McDonaldsspelet: UNDERBAAAART! Haha! Fast svårt....

Skulle egentligen iväg och drilla för kommunfullmäktige idag, men jag orkar helt enkelt inte! Är så grymt trött, och så får jag ont i magen hela tiden. Nu har jag haft det i flera dagar, och det kommer lite emellanåt. Riktigt jobbigt! Och så är det ju en annan sak som gör att jag inte vill, men det tänker jag inte berätta här :)

Onsdag, 090610

Idag är jag så himla trött i huvudet. Gissa varför!
Jo, för att jag var uppe till halv 1 inatt och lekte med mormors hund Banjo. -.- Då undrar ni säkert; varför?
Jo, för att mormor ringde igår eftermiddag och sa att morfar var yr, och att hon skulle ringa på ambulans. Så mormor och morfar åkte iväg i ambulans till Näl, och vid 21-tiden gick mamma bort och hämtade Banjo. Så somnade han i knät på mamma när vi satt och kolla på tv, så han ville inte sova när vi skulle sova. Sen när mamma fick åkte iväg och hämta mormor på Näl lite efter 23-tiden, så började Banjo gråta. Så jag var tvungen att gosa med honom och sedan blev han leksugen, så vi hade dragkamp med pappas socka i typ en halvtimma. Sen lite efter 12 så blev han kissnödig, så jag var tvungen att gå ut i pjamas och tofflor, i spöregnet.

Idag har vi städat ur skåpen i skolan, och lämnat in nycklarna. Min nyckelring ser så ynklig ut :(




Min lilla inlämnade nyckel. Och mitt tomma skåp. Kommer sakna mitt lilla gröna skåp, 157 för alltid! :)

Tisdag, 090609

Hallojsan!
Tro det eller ej, men idag blev vi bjudna på tårta av våra klassföreståndare! Henrik (min klassföresåndare) har lovat oss sedan sjuan att bjuda oss på tårta och sånt, när han tillexempelt förlorat olika vadslagningar. Det är bara det att han aldrig gjort det, och vi har typ tjatat hål i huvudet på han skulle jag tro xD Så idag på svenskan fick vi äntligen tårta, med  chokladmousse, grädda och smarties :P Jättegod var den! Det roliga var att dom som tjatat mest om att få tårta skolkade ifrån den lektionen xD Så dom fick inget!! Moahahah!

Det var typ det enda intressanta som hänt idag...


Måndag, 090608

Hej hej hallå allihopa! :D
Idag hade vi den roligaste mattelektionen någonsin! Jag har inte skrattat så mycket på länge!
Vi delades upp i två lag, och började lite tråkigt med att en ifrån varja lag ska göra en matteuppgift på tavlan. Men sen övertalade vi våran mattelärare att köra typ Picturnary (?), fast då bestämmde han istället att han skulle säga en musikgrupp till de i lagen som måla, så skulle dom måla något som fick oss andra att komma på vilken grupp, och så skulle vi sjunga en sång av dom. Jag skratta så jag grät! Jag kom inte på så många låtar, mest bara grupperna utan att komma på någon sång av dom. Jag sjöng däremot "Barbie girl" av Aqua, och så sjöng jag "Bohemian Raphsody" av Queen.
Annars har dagen flytit på. Såg färdigt på en dokumentär i SOn, "Bowling for Columbine". Det var jättebra! Lite seg emellanåt, men annars riktigt, riktigt bra! Borde ses!

Ikväll blir det grillning med drillen hemma hos Karin och Frida. Det ska bli trevligt.

Gossipgirl och kladdpapper

Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl, och målar en massa under tiden. Så fort GG är över så ska jag hoppa in i duschen, för jag känner mig så jäkla ofräsch! :)

En liten bild

Tyckte det såg lite trist ut på min blogg med så få bilder, så jag slänger in en liten bild som jag tog när vi var i Göteborg med skolan förra veckan.



Passar väl ändå ganska bra idag när det är röstdag(?), alla ni som får rösta: Ni har väl röstat? ;)

Söndag, 090607

Haha, läste precis en kommentar jag fick ifrån lilla Victoria här på förra inlägget. Och visst Victoria, det är KLART att jag ska träffa dig!! Flera gånger helst! Och ja, vi måste verkligen skärpa oss, det går alldeles för lång tid emellan besöken! :)
Sen har jag andra kompisar jag vill träffa som jag inte heller träffat på länge. Typ Maria Hiding. Jag tror inte vi har träffats sen förra sommaren (??!!!). Kan det verkligen vara sant?! Vi bor ändå med bara 15 minuters gångavstånd, knappt det, och har ändå inte träffats på ETT ÅR!!! :O Shit pommes!

Jaja, får grubbla lite mer över detta medans jag spelar sims, tihi. Om jag orkar senare så ska jag fixa lite i min bokhylla och sånt också, men vi får väl se: Slapp som jag är så är det inte så troligt att det kommer hända särskilt mycket i den där bokhyllan på ett par veckor. ;)

The sims och sommarplaner

Nu har jag spelat det jag väntat på hela dagen: The Sims. Tyvärr så blev det lite långtråkigt efter typ 2 timmar, men fortsatte ändå spela. Spela medans jag satt och måla. Spela medans jag sorterade skivor ner i olika lådor. Spela medans jag sprang in till mamma och kollade lite på tv och snodde godis.

Igår när jag var på IKEA köpte vi massa lådor och sånt som jag har tänkt mig att ha i bokhyllan. Fint ska det bli när jag är färdig där, hoppas jag. :) Får väl se när jag orkar dra igång med det. Imorron kanske? Annars har jag hela sommarlovet på mig, eftersomatt jag typ inte har NÅGONTING att göra på HELA jä*la sommaren! Första helgen, alltså om en vecka, kanske jag skulle städa hemma hos min morbror som håller på att flytta, men jag vet inte hur det blir med det ännu.
Sen hoppas jag ju även att kära Simone kommer upp till Uddevalla nerifrån Skåne någon gång i sommar. Och så funderar jag på att ta en liten tripp upp till Mora för att hälsa på Johanna ett slag också. Men inget av det är bestämmt ännu. Hoppas något av det blir av iallafall, annars kommer jag dö av tristhet i sommar!!

Nationaldagen på Gustavsberg

Drillningen gick bra. Jag är hemma nu i välbehåll, utan ett enda blåmärke. Kallt var det, fast ändå inte svinkallt. Lagom kallt helt enkelt. Och inget regn fick vi på oss heller. Det regna när vi kom dit ut med de vita båtarna, men när vi väl började drilla så slutade det. Härligt!
Efteråt blev det jordgubbstårta, mumsfillibabba! Sen åkte vi hem, och nu har vi precis ätit och jag sitter i myskläder: Min klasströja, mjukisbyxor och tjocka härliga strumpor. Ändå fryser jag fortfarande lite...

Lördag, 090606

God morgon alla morgontrötta, och god förmiddag alla morgonpigga! Och glad nationaldag! :D
Vädret här ser lite sådär mulet ut, det är ju tråkigt. Eftersom att jag är drillflicka så är det ju en tradition varje år att drilla på Gustavsberg här i Uddevalla. Det brukar antingen vara stekhett ute, eller iskallt. Vi får väl hoppas på lite där mittemellan idag, och att det inte börjar regna på oss.

Men nu har jag precis vaknat, och funderar på om jag ska äta frukost. Mamma kommer säkert ändå tvinga i mig något, hon är så bra på det förstår du ;)
När jag vaknade, vaknade ur en dröm om att jag spelade The Sims, så just nu är jag grymt sugen på att spela det. Men det får väl bli efter gustavsberg. Till alla er andra sims-spelande nördar som läser min blogg, tyck synd om mig: Jag kan inte installera mina expansions-paket! x'O Så jag har bara själva "The sims 2", och det är inte lika roligt!!!

Nu ska jag äta frukost, men glöm inte: TYCK SYND OM MIG!! ;D

Fredag, 090605

Idag var det skola igen. Jädrig segt må jag säga. Varför behöver vi ens gå i skolan om betygen redan är satta?! Vi gör INGENTING på NÅGON lektion. Mest bara film,film,film. Inte för att man klagar på det, men jag hade hellre varit hemma. Men iochförsej så är det bara en vecka kvar, sen SLUTAR JAG NIAN! :D AAAAH, FATTA?! Herregud vad nian har gått fort! Och klassen, kommer sakna vissa personer som tusan. Det kommer bli tomt till hösten! Jag lovar att dom flesta tjejerna i klassen kommer grina på fredag.
Och en jätterolig sak hände idag, som gjorde att jag blev på väldigt bra humör. Jag fick reda på av min mattelärare att jag kommer få MVG i matte! YIPPIE! :D Jag var så jädrans osäker på betyget i matte alltså. Lika osäker som jag var till engelskan. Jag trodde att jag skulle få VG i båda ämnena, och nu har jag MVG i båda! :D Jag är G-L-A-D!

Direkt efter skolan så åkte jag, mamma och pappa iväg till IKEA. Jag fick shoppa loss bland alla förvaringslådor och sånt :P Och eftersom att jag beställt klasskortet som vi tog i onsdags så köpte jag en ram som jag tänkte pimpa :) Det ska bli kul.
Köpte även en ny lampa till sängen. En stor som står på golvet, och så köpte jag en skärm till den också, en brun som är alldeles luden. Mmmm... :)

Torsdag, 090604

Studenten idag. Mycket folk som vanligt. Orkar inte skriva mer nu. :)

Onsdag, 090613

Alltså, jag är så himla trött! Jag vet inte varför, vi gör ju ingenting i skolan! Men när jag kom hem ifrån skolan så kollade jag på "Trollkaren från Oz" (som är ifrån 1939!!!), och jag somna! Som tur var så var det i slutet av filmen så jag missade inte så mycket, men ändå. Jag bara skulle sluta ögonen litegrann, och vakna av att mamma bjöd mig på morot.

Dagen har sett ut så här: Korttagning med klassen, "tankenötter" på matten, film, film, mat, film. Ja, vi har sett på film i 3 ämnen idag! På engelskan såg vi på Mr.Bean, vilket inte går att göra annat än älska. På SOn såg vi en jätteintressant dokumänter om USA, ochh deras vapen och om Columbine. Jag, och många andra i klassen tyckte att den var intressant , men vissa andra verkar som att dom aldrig kan hålla käften! GAAH, jag är så jävla irriterad på dom, se: Jag bryr mig inte ens om jag skriver svordomar här på bloggen! Dom satt och kunde inte hålla flabben under Mr.Bean också, och om man sa till dom käfta dom bara emot och lät ännu mer -.-
Det värsta är att eftersom att dom personerna verkligen inte bryr sig om några andra, så när vi skulle kolla på "Juno" på svenskan så blev dom sura när vi prata lite i introt, dom VILLE JU SE DEN FILMEN! Åh, dumma oss då som inte fattade att vi skulle vara tysta, hur kunde vi vara så korkade (lägg märke till ironin i min röst/text)! Dom vill ju SE filmen!
AAARGGGH!!!!!!


Tisdag, 090602

Säg hej till en nybliven Ray Ban-ägare! :D Aaaah, jag är så lycklig!!



:D

Måndag, 090601

GLAD FÖRSTA JUNI! :D
Japp, nu känns det som att det är sommar! Inte bara datumet känns sommar, utan vädret också.

Haha, påtal om ingenting: Sitter och kollar på tv, tv6. Dom visade precis en reklam för "Paradise Hotell Danmark", och gissa vilken tid den börjar?? "I Natt runt midnatt" xD Haha, okej så om man vill se den då, vilken tid ska man sätta på tv:n? xD Humor på hög nivå!

Så, idag har det varit en jädrigt seg dag i skolan, det har vart sååå varmt, och vi har inte gjort ett dugg! På SO:n gick vi på promenad och la oss på en gräsmatta och sola. Det är sånt vi gör på lektionerna på ramnerödskolan ;)

RSS 2.0