Skyltsöndag

Nu har jag varit nere på stan och drillat. Det var jättemysigt, och hur många folk som helst var där! Vi fick dansa runt den stora granen med små barn, jättesött ^^

Nu måste jag skriva ett utkast till mitt svenskatal om varför unga vill bli kändisar. Jättekul... -.-

Teckning

Har glömt att visa hur bilden jag höll på att måla på nu i veckan blev. Är ganska stolt faktiskt, jag vill ju vara bra på att måla och jag ser framsteg i det jag gör. Det är kul.



Nu ska jag sova, upp och drilla imorgon för det är skyltsöndag då. Fast vänta, det är ju inte alls imorgon, det är ju IDAG! Klockan är över 12, så... GLAD FÖRSTA ADVENT! :D

Beroendeframkallande

Det blev inte så mycket med dom där julkorten. Det blev 1½ kort. Sen tröttnade jag.
Hamnade istället framför datan, och började ladda ner saker till the sims 3. När man väl börjar ladda ner, så blir det som ett beroende. Man kan inte sluta!
Som tur var kom mamma och pappa hem ifrån att ha handlat, och hade med sig en trevlig överaskning till mig, nämligen det här:


EN CHOKLADKALENDER! WOHOOO! :D

Om ni undrar vad det är jag har runt halsen så är det en vetekudde (eller var det havre?), för jag har fått så jäkla ont i nacken. Och resten av kroppen också för den delen... Usch och fy!

 Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu

Julstämning

Hur mår alla regndränkta svenskar idag?

Min dag ser ut såhär: ....
Ja, jag har alltså inget planerat. Men det är skönt :) Funderar på att sätta på lite härlig julmusik på Spotify (eller Spotifoi som jag tycker att det ska heta, mycket gulligare!) och börja fixa lite julkort. Scrapbooking är ju så himla roligt, fast man måste ha inspiration och visioner, annars blir det inte bra. Men jag har en del jag tänker att jag kan göra :)

Kan ta kort på dom också när jag är färdig, några iallafall :)


Internet funkar inte, igen...

Tio minuter efter att jag skrev mitt förra inlägg, så la internet av. Igen.

Sur blir jag på den jäkla datorn! Fy fy fy, vill bara slänga den i golvet och kasta rå bacon på den eller något...

Internet är igång igen...

Sitter nu på MDK i skolan, har vart hos datateknikern precis. Mitt internet funkar nu... igen. Får väl se hur länge det varar denna gången.

Nu ska jag köra Spotify och skriva om hur DYRT det är att annonsera i dagstidningar. Godagens!

Svinis

Goddagens alla friska och krya!
Igår tog vi vaccinet mot svininfluensan i skolan, idag var vi 8 av 30 st elever i klassen. ALLA andra var hemma och var sjuka. Fast det var bara jag och en till som var i skolan idag som tog sprutan igår, dom andra sex har tagit den tidigare eller inte alls. Det måste väl betyda att jag har ganska bra immunförsvar eller? Jag mådde bara dåligt igår kväll, hade huvudvärk och blev jättehängig. Dom som var hemma idag från skolan (iallfall dom jag smsat med) har feberfrossa och är jättesjuka.

Det var alltså väldigt lugnt i skolan idag, min klass verkade ändå som att vi drabbats värst av vaccinbiverkningar. Vi hade inställd text, sen var Markus sjuk på den lektionen som vi skulle ha med honom, så jag och Hanna övertalade hon i receptionen att låta oss gå hem. Annars hade vi behövt stanna i skolan i två timmar för att hon sedan bara skulle kunna ta närvaron på MDK. Haha!

  Kate Nash - Foundations


Sjungande finnar

Och med rubriken menar jag inte sjungande finländare. Jag menar finnarna som börjar poppa upp i min panna! Dom förökar som... som....som... saker som förökar sig väldigt fort!


Jag kan höra hur dom sjunger "I want to break free, I want to breeeaaak freeee..."

Konstnärsfingrarna är framdragna

Hittade en bild som jag höll på att måla på i sommras, blev riktigt sugen på att fortsätta att måla :P Sitter alltså här nu framför "Ugly Betty" och målar :)


Bild á la Ellen

This time baby I'll be bulletproof

Snark!
Trött idag. Vakna och trodde det var lördag. Det är tisdag.

Nä, nu ska jag vara posetiv: Jag har fått MVG i datakunskap. Det är kul. Eftersom att jag var den ända i klassen som fick alla rätt på word-provet, så tycker jag att jag förtjänar det.

När jag kom hem från skolan träffade jag och mamma på mina grannar. Fick reda på att jag var min granne Davids tjej. Han är snart 2 år. Haha! Gulligt va? x) Jag vet inte, men det är ofta så att småpojkar gillar mig ^^ Undra varför?


Hett byte för småpojkar?

 La Roux - Bulletproof

Ullared-Morgan

Goddagens!
Har precis kollat på senaste avsnittet av "Ullared". Alltså, den serien är ju alldeles underbar! Det tråkiga är att jag tränar varje måndag mellan 19-21, så jag missar det varje gång. Men som tur var finns kanal5play ;)



Älska Morgan! :D 

Bild: kanal5.se


Uttråkad


Sånt här gör en Ellen när hon är uttråkad! polyvore.com

Julia har blivit blond

God kväll!
Julia har varit här hela kvällen, och vi har färgat min utväxt. OCH hennes hår BLONT!!! :D Ganska fräckt blev det, jag tror hon blev nöjd.



Men nu är jag jättetrött, så jag ska borsta tänderna och lägga mig :) God natt!

Mitt internet funkar i skolan!

Mitt internet i skolan funkar äntligen! Äntligen är det någon som har hjälpt mig :D
En förjävlig morgon hade jag iallafall, försov mig 40 minuter, och var nära på att missa bussen. Inte kul, eftersom att jag hade matteprov första lektionen. Men allt gick bra.

Nu har jag rast till halv 3, då har jag idrott. Sen ska jag träffa julia, köpa hårfärg och tacosgrejer. Sen åker vi hem till mig och färga hhåret :D


Mattesnillet

Imorgon har jag matteprov. Som tur är äger jag på matte! Det är sant! Jag förstår inte sånna som säger att matte är jättesvårt. Jag behöver knappt tänka när jag har matte, handen bara skriver av sig själv!
Däremot är jag ju inte lika bra på naturkunskap och sånna ämnen. Spanska suger jag också på, men matte, det är min grej det! :D

Nu sover andra hjärnhalvan också

Jag är så trött idag, vaknade i morse och trodde det var lördag! Någon mer som varit med om det någon gång? Den där hemska känslan när man inser att det faktiskt bara är torsdag... Fy katsiken!

Skolan har också varit jä*ligt seg idag. Blir så trött på allting.

Ena hjärnhalvan sover nog

Godagens!
Dagen har varit jävligt seg tycker jag. Speciellt dom 3 sista lektionerna: Mediekommunikation, Mediekunskap & Livskunskap. Är jättetrött i mitt lilla huvud. Inte kul alls.

Men imorron är det torsdag, och det betyder att det är fredag i övermorgon, vilket därefter betyder att det snart är helg. Woho! :D

Är besviken på mig själv

Jag är besviken på mig själv. Jag har gått och skaffat facebook. Det är inte bra. Jag som lovat mig själv att låta bli. Men nej. Nu finns jag där. Så att alla vet.



Nu ikväll har iallafall jag och Julia knallat runt på gymnasiemässan och plockat gratis godis. Vi fick även fina, blåa band som det står GLU på av Kalle. Sen ville Julia att vi skulle ta ett kort tillsammans, men jag ville inte. Då kom såklart Markus Klittwall (min mdk-lärare) och började snacka om att Julia skulle gråta sig till söms och inte vilja vara kompis med mig om inte jag tog kort med henne. Så då gjorde jag det. Det blev ett kort när jag stryper henne.
Jättefint :)

Gymnasiemässa

Godagens!
Sitter här, med värsta huvudvärken och kollar på Americas funniest homevideo. Just nu visas barn som sjunger jättefalskt. Huvudvärken vet jag inte vad den beror på.
Idag var det gymnasiemässa på min skola, det kryllade av nior överallt. Jag, Emma och Jessica gick runt lite, och varje bord vi gick förbi så ryckte dom i oss och sa "Vil du välja teknik? Ska du inte gå bygglinjen? Vill ni ha en brochyr om samhäll?" NEJ TACK!! Vet inte hur många gånger vi sa "nej, vi går redan gymnasiet". Läskigt var det. Fast det fanns gratis saker överallt. Bara det att det ändå jag ville ha (en festis) var man tvungen att ha någon konstig biljett för. Katsiken också.
Men det var trevligt, träffade lite folk och sånt. Minglade. Haha!

Och just det, min laptop som vi fått i skolan vägrar starta. Jävla skit-dator!

Trötter

Go kväll!
Nu har jag vart på drillträning, riktigt roligt ikväll. Vi planerar för julshowen. Det kommer bli askul.

Imorgon blir en tråkig dag för vi har naturkunskap och datakunskap. Bara. Jag som vill gå runt på gymnasiemässan. Kanske träffa Victoria eller något. Men nej nej. :(

GOD NATT!

På tåget igen

Nu sitter jag på tåget påväg hem igen. Stockholm har varit jättetrevligt, men lite väl regnigt, tyvärr. Idag åkte vi till min kusin Adam för han fick en son för 2 månader sen, men innan vi åkte dit shoppade vi lite på Åhlens City. Det blev två Wii-spel: Wii Fit plus och ett nytt spel som är Wii's motsvarighet till SingStar. Woho, vad kul jag kommer ha hemma i vardagsrummet! :D

Nu ska jag fortsätta läsa, är på sida 50 i "Ett öga rött", och jag måste vara på sida 100 imorgon :S

Mums muffins :D

Hej svej!

Nu har jag varit ute på shoppingtur i Stockholm, men jag orkade inte så länge. Men det blev ändå lite påsar, 3 st faktiskt. En från Lindex, en från Stockhome och en från TopShop :D Lindex köpte jag en band lös bh, alltså inga band över axlarna eller ryggen. Från Stockhome blev det adventsljus, nyckeldekor (vet inte om det kallas så) och så köpte mamma och pappa något också :) På Topshop blev det desto mer: 3 par sockar, 2 baslinnen (ett grått och ett lila), en lila väst, 1 grön t-shirt med öppen rygg och en grå kavaj.

Påväg tillbaka till hotellet stanna vi och köpte cupcakes, och jag har kommit på att jag skulle vilja öppna ett cupcake-café i Uddevalla! Fatta vad coolt det hade varit!
Tillbaka till dagen cupcake-handlande, mam o pap dela på en banan och nougat muffins, och jag fick en jordgubbemuffins. Mums vad gott det var, men mättande. Proppmätt nu, och vi ska snart äta middag med min kusin Viktor.





Vad tycks om bilderna från min nya systemis? ;)
Min lilla Nikon D5000 :)

Mätt fotograf

Nu har jag ätit :) Snart blir det ut på stan. Fast det regnar ute, och det är inte så kul :( Tänke testa lägga in lite bilder från systemisen, men det orkar jag inte nu, och mamma vill ha datan så...

hungrig fotograf

Jag har fått en systemkamera!! :D Har lekt med den nu på morgonen, jättekul!

Men nu är det hotellfrukost som gäller, sen bör stockholmsbutikerna akta sig, för jag är shoppingsugen! Fast det är nog många idag, för H&M släpper visst Jimmy Choos kollektion idag... rusa dit kanske?

Sitter på tåget

Goder morgon!

Nu sitter jag på tåget påväg till Stockholm. Gissa när jag gick upp idag....... 4.40! Jag är inte det minsta trött, nä nä -.-

Åker iaf första klass på tåget, så det är gratis internet hela vägen ;D Spotify! Woho!
Nä, nu ska jag lyssna på musik och läsa "Ett öga rött", måste ha läst till sida 100 på måndag och jag har ens inte börjat :S

Hej då! :D

Nästa hållplats...

Snart hoppar jag in i duschen, orkar inte duscha till morran(?). Kan man verkligen skriva "morran"? Det ser så konstigt ut. Och det blir inte bra om man skriver morgonen heller. ProbleEm!
Nä, men det är ju så att jag imorgon åker till Stockholm med mina kära föräldrar. Tåget går ifrån centralen i Uddevalla 05.40! Tidigt alltså. Så det blir att göra iordning allt ikväll och sedan bara gå som en zombie ut i bilen och åka till tåget imorgon.

Lite uppdateringar (eftersom att jag inte haft internet på typ 3-4 veckor): Vi har fått bärbara datorer i skolan, men dom är skiiiiit! Min vill verkligen inte samarbeta med mig, och det är inte roligt! Internetet funkar varken i skolan eller hemma på den, och jag kan inte öppna några mappar.

Nu blev jag plötsligt sugen på russin, men jag ska duscha, BYE!

Internet

Äntligen har jag internet igen!!! :D


RSS 2.0