Miljövänlig rumpälskare

Hej läget?
Orkade inte skriva igår, dels för orken och dels för att jag inte kom på något vettigt att skriva. Vad är meningen då lixom?
Iochförsig så har jag inget speciellt att skriva idag eller. Förutom att jag visst har blivit en "röv-älskare". Fråga inte mig hur det gick till, fråga dom i min klass. Dom har verkligen hakat upp dig på det. Haha, helt sjuka är dom! Hillevi kunde inte ens kolla på mig idag på livskunskapen utan att börja gapskratta! Haha!
På tal om livskunskapen, så gick jag idag med i skolans miljögrupp. Emma och Emma och massa andra började skratta när jag anmälde mig, och efter skolan fråga Härle: "Va fan anmälde du dig till det för?!" xD
Men jag kan väl inte hjälpa att jag är intresserad om miljön eller? ;)


Anabola steroider

Hejsan alla kvällspigga! :D
Idag har jag varit i skolan som vanligt, drillning nu på kvällen. Inte mycket speciellt alltså.

Idag var vi på en föreläsning om anabola steroider. Usch, säger jag! Alltså dom bilderna! Föreläsaren visade en bild på en rygg full med acne (man får tydligen acne av steroider), och jag ryser varje gång jag tänker på det. Visst, jag låter riktigt tjejig, men fy F-A-N! Fy!

Läggdags!

Nu är det alldeles strax läggdags. Har suttit uppe och sett på filmen "Bröllopsduellen" med Anne Hathaway och Kate Hudson. En sådär lagom smårolig film. Lite för förutsägbar kanske.
Imorron blir det iallafall ingen sovmorgon, nej nej. Börjar skolan 8.30, med spanska. Woho? Nä.
Glömde min spanskabok efter lektionen i onsdags, märkte att jag hade fått ett mail från min spanksalärare att hon hade tagit hand om den och att jag skulle få den imorgon. Det var ju snällt av henne att ta hand om den, man har ju inte direkt lust att betala 400 kr för en ny spanskabok!

God natt! :)


Vill sitta på en kyrkogård.

Mormor har vart här på middag sen klockan halv 3, men nu har hon gått. Jag har inget att göra. Sitter och lyssnar på Kings of Leon, jag tror att jag gillar dom. Fast jag vet inte riktigt ännu.

Vi pratade vid matbordet förut om min farmor. Hon skulle fyllt 75 år på tisdag. Så pratade vi lite om kyrkogårdar. Då kom jag att tänka på att det är ganska mysigt på kyrkogårdar. Jag skulle absolut kunna tänka mig att gå och sätta mig på en kyrkogård någon gång, bara för att få tänka ifred. För det är liksom så himla fridfullt på kyrkogårdar. Bara gå dit och sätta sig, och få vara för sig själv en stund. Bara sitta utomhus och... tänka.
Jag vill inte låta som värsta creapy tjejen nu, det är inte så att jag njuter av att vandra runt bland döda personer. Men kyrkogårdar är lugna. Inga bilar, inga som går och tjaffsar eller pratar högt, allt är bara... lungt.

Error. Error. Error.

Universal-fjärrkontrollen vägrade att samarbeta med min tv. Visst, den funkar till appareter med över 1000 märken, men självklart finns inte märket på just min tv med på deras merit-lista. Inte roligt. Så jag har fortfarande ingen fjärkontroll till min jävla skit-tv! Märks det att jag är lite förbannad? Hoppas det!

Vill inte leva som på 60-talet!

Hej hej!
Nu har jag precis tatt mig en promenad bort till dalaberg och lämnat av Emma där. Hennes föräldrar visste inte hur man körde hem till mig, så ag sa att dom kunde åka till dalaberg istället. Lite lättare på det viset.
Vi har haft riktigt trevligt. Färgat mitt hår och kollat på film: Legally Blonde 1 & 2. Tihi, känner mig jättetjejig nu för det!

Nu ska jag försöka "installera" (vet inte om man kallar det så, det är därför jag sätter " " runt ordet) en Universal-fjärrkontroll som pappa  köpte till mig i fredags. För det var nämligen så att jag härom dagen tappade min fjärrkontroll till tv:n i golvet, och jag har verkligen inte lust att gå fram och tillbaka till tvn för att sätta på/stänga av den varenda gång, eller ens för att höja volymen. Visst, det funkar att göra så ett tag, men inte i längden. Vi lever faktiskt inte på 60-talet, man ska kunna sitta på röven och ändå kunna byta kanal!
Så det så!

Blondin eller rödtott?

God morgon!
Själv har man precis vaknat, och hela kroppen värker. Säkert pågrund av idrotten igår. Haha, jag är inte van vid att träna...

Igår var jag som sagt i kyrkan. Det var... annorlunda. Visst var det roligt att spela lite drama, leka, och träffa nytt folk, men det blev lite mycket ... hallelujha, om man säger så. Tvivlar på att jag hänger med dit någon annan gång...

Idag ska jag vara med Emma Härle! :D Hon ska nog komma hit och så ska vi troligtvis färga mitt hår. Utväxten på håret alltså. Fast jag är grymt sugen på att färga typ röd/brunt/koppar.


Samma hårfärg som denna tjej. Älskar hennes färg. Vill ha, vill ha, vill ha! Skulle jag passa i den dock?

Oh, hallelujha!

Nu är jag äntligen hemma från skolan! Ja, jag har precis kommit hem, och ja, jag vet att det är fredag eftermiddag och man gärna slutar tidigt, men så är det inte enligt mitt schema. Nä, ni förstår att jag slutar 15.30 på fredagar. Inte kul. Lite ännu mindre roligt är ju att vi avslutar med idrott.
Fast våran idrottslärare är riktigt bra, så idrotten kan ju faktiskt kanske bli rolig. Kanske alltså...

Sen drar jag och Julia ner till kyrkan. Ja, ni hörde rätt, kyrkan! Julia har lurat med mig, och Maria.H har också velat att jag skulle komma med. Bara det att hon inte kommer idag! Hallå! Oschysst eller vad?! Hon är på läger istället för att hänga i kyrkan med mig... Pfff! ;D

The sims 3



The sims 3 är så jäkla roligt. Och småbarnen i spelet är SÅ söta! :D Eller hur? :)

Photoshop

Äntligen har jag Photoshop igen! Har saknat den så jäkla mycket! Men nu ligger den där så gulligt på hårddisken :)

Det är ju inte världens nyaste Photoshop precis, elements 5.0, men det duger för mig. I skolan har vi CS3, och jag fattar typ ingentign eftersom att jag lärt mig från Elements 5.0. Så tack till mammas arbetskamrat som så snällt lånar ut det till mig varenda gång jag ber om det :)

Bara för att jag nu fått photosop igen, så fick jag ett ryck och gjorde en ny header. Gillade inte den andra...

Det här är jag!

Hej, och välkommen till min blogg!

Jag heter Ellen Hasslöw, jag är 16 år gammal och bor i Uddevalla med mina föräldrar. Ensambarn är jag, och kanske lite bortskämd? Nä, kanske inte. Äh, det är något man får avgöra för sig själv. Jag själv tycker inte att jag är det.

Jag går på Medieprogrammet på Uddevalla Gymnasium. Sinclair-huset såklart! ;) Om det är någon som läser detta som inte bor/vet så mycket om Uddevalla, så är Sinclair den bästa av skolorna inom Uddevalla Gymnasieskola. Det är vad dom säger iallafall. I skrivandets stund så har jag bara gått på skolan i ungefär 5 veckor, så jag har inte så mycket att säga om det. Men jag har verkligen ingenting emot den ännu! Vi har ju tillochmed vattenautomater i korridorerna så att man kan fylla på PET-flaskor med kolsyrat vatten, slå det om du kan!


OM BLOGGEN
Min blogg har inte alls många läsare, men det gör mig inte så mycket! Visst hade det varit roligt om det var folk som gillade att läsa min blogg, men jag ska absolut inte tvinga någon. Jag startade inte bloggen för att bli "känd bloggerska" eller något sånt, jag vill bara ha ett ställe att skriva av mig på ibland.
Och jag tycker det är skönt att komma in på bloggen och bara skriva vad jag känner. Vid vissa tillfällen har jag varit så att jag MÅSTE gå in och skriva varje dag, och så har inläggen blivit jättetråkiga. Men jag har bestämmt mig för att ändra på det. Jag tänker bara skriva om saker som jag känner är värt att läsa! Visst, ibland kommer det komma upp så tråkiga inlägg att man nästan somnar framför datorskärmen, men jag ska försöka hålla bloggen intressant.

Jag är även rädd för att det kommer bli många långa inlägg på bloggen (som den här tillexempelt), men det är för att när jag väl kommer igång att skriva så kan jag inte sluta! Det går inte!

OM MIG
På min fritid har jag ofta svårt att hitta på saker att göra. Jag kan erkänna att jag är väldigt lat! Gör aldrig något om jag inte måste.
Sport är jag heller inget för. Idrotten i skolan har jag alltid hatat, och kommer alltid att hata. Jag gymmar inte, har aldrig tagit mig en joggingtur i hela mitt liv, och har aldrig gått i någon riktig "sport". Förutom pingis då, som jag gick i en kvart (men det är en annan historia).
Ett undantag är på måndagkvällar, då jag tränar drill. Ja, jag är en drillflicka. Har drillat sedan 2002, och är tränare tillsammans med några andra tjejer just nu. Har haft lite tvivel hit och dit om jag ska sluta drilla, och jag är fortfarande inte helt säker. Men jag är kvar denna terminen iallafall!

Studiedag!

Hej alla glada!
Idag har jag studiedag, så härligt!
Har inte gjort något i dag, legat i sängen och kollat på film, läst lite. Så underbart att vara ledig!

Vad gör ni idag då? :)


Kolla in mig! :D Jag på Dominikanska republiken december 2004. Värsta fotomodellen ju! Eller vad säger ni? Mitt hår också, blir verkligen sugen på att ha långt hår nu igen... :(

"Det var en bänk. Och en norrman..."

Nu är jag äntligen hemma från en dag full med lektioner.
Okej, det var kanske inte helt sant, för vi hade en två timmars lång håltimme innan livskunskapen. Och då undrar många (iallafall ni fååååååå som läser denna ointressanta blogg) varför man stannar i skolan 2 timmar för en lektion med livskunskap? Man får ju inte ens betyg i det!
Men de i min klass som faktiskt kom till den sista lektionen tyckte nog att den var rejält kul ändå! Haha! Jag skämde ut mig som F-A-N! Läraren ville ha 5 frivilliga, och jag erbjöd mig. Sen berättade läraren en historia för en av oss 5 medan vi andra stog utanför klassrummet och inte kunde höra något. Sen gick jag in, och Erik (som varit den som hörde historian av läraren) berättade historian för mig. Sen skulle jag berätta den för en annan. Och jag vred till den så jäkla mycket! Haha, alla typ låg ner av skratt! Skitroligt var det! :D

Iallafall, det lukta spy i skolan idag. Punkt slut.

Gymnasiet betyder alltså ansvar?

Idag när vi kom till skolan (började inte förens 12) så gick vi till receptionen för att fråga om vi skulle på någon föreläsning idag. Och nej, vi går inte dit varje dag för att fråga om vi har det, utan för att vi hade hört rykten ifrån östrabo om det var idag. Och självklart var det de. Och vi hade självklart inte fått reda på något!

Men hon i receptionen värkade bli lite irriterad på att vi kom dit och frågade om det, men det är väl inte vårat fel att vi inte fått reda på något?! När vi sa att våra mentorer inte berättat det så försvarade hon dom och sa att vi borde gått in och kollat på hemsidan. Då blev jag fan förbannad. "Herregud, jag var ju inne igår precis innan jag la mig och kolla, och det stog ingenting på hemsidan Och det är jättesvårt att hitta på eran sida!". Haha, som sagt, jag var liiiiiiiiite upprörd.
Men vi hann iallafall till föreläsningen, alla i klassen lika sura och irriterade, men vi hann.

Jättetråkig föreläsning om klimatet, sen en ännu tråkigare lektion med Datorkunskap. Snark!


Bullbakar'n

Fick ett ryck förut ikväll och började baka bullar. Dom blev riktigt mumsiga, och ni skulle sätt mina föräldrars miner när dom kom hem och det luktade nybakade bullar i hela huset. Så glada har dom inte blitt på länge! ;D

I'm up!

Okej, jag är vaken! Haha, har precis gått upp. Så kan det vara ibland, man behöver sova ut!
Skulle egentligen följt med mor & far till Fjällbacka idag, men jag skiter i det. Känner att jag ska vara hemma idag och vila, då jag varit halv-sjuk hela veckan. Så det blir det idag: Att vila ;)

För snabb!

Ibland blir jag så jävla trött på mig själv! Varför är jag alltid så snabb med att klicka på saker på internet? Varför kan jag inte bara läsa igenom allt ORDENTLIGT?! GAAAH, jag vill gråta! Hoppas det finns snälla människor där ute på kundservice som vill hjälpa mig :(


(p.s. Detta är inte en jättestor grej som har hänt, i-lands-problem, helt klart! Men ändå...)

Svininfluensan?

Alltså, jag fryser sä jäkla mycket! Har fryst hela dagen, svinkallt överallt ju! Och ont i halsen har jag också fått. En sån där jobbig halsont. Inte svidande i hela halsen, utan det känns som en böld eller något på vänster sida i halsen. Haha!
Kan det vara svininfluensan tro? Hoppas inte det, orkar inte vara sjuk xD Händer så mycket roligt i skolan, och det känns som om man missar så mycket om man är borta...

Svenska ordspråk

Sitter och googlar lite på svenska ordspråk. Har nämligen i läxa tills imorgon att ha en idé om hur man kan göra en kortfilm om ett ordspråk. Man borde ju kanske börja med att ha ett ordspråk eller?
Wikipedia har en hel samling, och det är riktigt kul att läsa igenom! Finns så sjuka ordspråk som man vara tänker "va?!" när man läser.

Ex.
Kasta inte ut barnet med badvattnet.

Lägg inte alla ägg i samma korg.

När fan blir gammal blir han religiös.

Någon som skulle kunna förklara dessa för mig, för jag fattar dom verkligen inte?



Lägger in en underbar video från "the one and only" Sia! :D

Tisdag

Hallå hallå!

Började skolan 12 iidag, som jag brukar göra varje tisdag ;) Orkade inte skriva något igår. Kom hem vid halv 5, åt, gick och la mig, somna, vakna, drilla, somna. :) Trött igår alltså.

Men idag orkar jag skriva. Ätit rosenrot också, så då ska man ju bli ännu piggare? Fast nu har jag faktiskt läxor jag måste göra. Spanska och Mediekunskap. Puss, hej!

Street art 090912

I och med detta inlägg så har jag även skapat en ny kategori: Street Art. Och medan ni kollar igenom mina fina bilder (jag får ursäkta, glömde kameran hemma så  det blev mobilbilder) kan ni lyssna på denna underbara låt!















Det var det för denna gången :) Vi ska försöka fixa Uddevalla ännu lite mer, någon annan gång!

Hemma från Julia

Nu har jag kommit hemifrån Julia. Vi har haft jättemysigt, en helg full av pärlor, Ben&Jerry's, film och Karlssons klister.

Jag hoppas att ni som bor i Uddevalla kollar in vårt fina pynt som vi satt upp i staden. Bl.a. på sinclair, margretegärde, frideborg och saronhuset. Hope you'll enjoy it!
Blev nöjd med resultatet iallafall, lägger upp bilder när jajg orkar. Kanske lika bra att göra det direkt. Puss!

Hemma hos Julia

Nu sitter jag hemma hos Julia med hennes MacBook :) Denn är vit och söt :) Hon håller på att pärla, och jag vet inte vad jag ska pärla :( Får väl hitta lite insperation på internet... Puss!

Tjejkväll ikväll! :D

Nu ska jag snart göra mig iordning (alltså hoppa ur pjamasen och ta på mig riktiga kläder), sen drar jag till Julia. Vi ska ha tjejkväll. Fast det blir typ tjejdag/tjejkväll/tjejnatt/tjejmorgon. Ska nämligen sova över hos henne också.
Så faktum är att jag måste även packa innan jag drar bort. Och det känns som att jag ska ha med mig så himla mycket! Hon ville visst att jag skulle ha med Wii. :S Får väl se om jag orkar släpa med det bort. Jag tror ändå att vi klarar oss utan, för vi har många planer på vad vi ska göra, och tiden kommer inte räcka till :)
Vi har tillexempelt planerat att fixa lite "street art" här i Uddevalla :D Lite små gulliga pärlor här och var, och även stickningar runt lycktstolpar och sånt.

Nu ska jag förbereda mig, todeluu!


Lipsill

Alltså, fy katsiken vad jag gråter idag då! Tårarna bara rinner och rinner. Först var det den där låten som jag la upp lite tidigare i dag, sen kollade jag och mamma på "Flight 93" som gick på tv3, och fy F-A-N vad jag grina! Tårarna bara rann längs kinden, och näsan blev helt igentäppt.
Kanske var det för att jag vet innerst inne att det i filmen faktiskt har hänt på riktigt. Det var ju ingen så speciell film annars. Men just det när dom ringer hem till sina nära och kära och berättar att planet blivit kapat och dom troligtvis kommer att dö. När dom säger med gråten i halsen att dom älskar dom. Tårarna under ögonlocken går inte att hindra då.

Mattenörden med pennan i högsta hugg

Sån jäkla rolig dag i skolan alltså... eller, nä... det var ju just det den inte var, nä... rolig alltså.

Som tur var hade jag inte första lektionen för jag var redan färdig med min novell i svenskan, så jag började med matematik. Hurra? Nä, tror inte det. Lunch: gröt: mums! Mediekommunikation: inställd: 2h håltimma: långtråkigt.

Efter en håltimma fylld av arm-målande, godisklubbor, stinkande papperskorgar och flygande skor, så hade vi matte IGEN! Woho? NEJ!

Sedan idrott, vilket jag ÄLSKAR! Men vad virrig jag är idag! Det är ju idrott jag INTE älskar! Speciellt inte orientering! Fast jag, Emma.H och Hanna var ju såklart bäst. Vi gick ut sist, och kom tillbaka först, för alla andra sprang fel. Och där gick vi lungt, haha! Våran idrottslärare tyckte i varje fall att vi var jätteduktiga ;)


Vad tycks om min fina bild? Tog den i Mora, för drygt en månad sen :)


Lägger in en liten härlig låt såhär i slutet av inlägget också, Florence + the machine - "Kiss with a Fist"


Alltså, jag gråter!

Förfasiken vilken gullig låt! Tårar i ögonen, HALLÅ!
En liten tjej som sjunger till sin bror som är i Irak. Hennes mamma har skrivit texten.
Linda la upp denna video.


Låttexten:

You were almost sixteen when I came into the world.
Mom and Dad had you first then 3 more boys I'm the baby girl.
I sure have a lot to look up to in you, you're really smart and funny with a big heart too.
After one year of college you knew what you had to do.
It's just like you wanting to help with the war.
So you joined the army when I was only 4.
This time of year we talk of big plans but you're over seas in some distant land.
You can't be here for Christmas, I don't understand.

Chorus:
When are you coming home, Shaun?
When are you coming home?!
We lit up the house like we always do but it doesn't seem bright 'cause we can't have you.
In my prayers I ask God to keep you safe.
And I'm trying to be really brave.
Tell me that the fighting's through.
Come home!
I really miss you.

It's hard to enjoy the holidays without you.
But we're so proud of you and all the red white and blue.
Remember that Jesus is your best friend,
And someday our families will be together again.
Wow! You know we'll have a great big party then.

Chorus

I want to show you how tall I've grown and introduce you to my new friends at school.
Maybe we could go and get some ice cream together but I really don't care what we do.


Sara Bareilles - Gravity

Alltså, jag skulle kunna lyssna på denna låten 24 timmar om dygnet! Jag är liksom inne i en period där jag känner för just sånna här låtar. Lite lugn, lite deppig kanske tillochmed.




Annars, förutom lite deppmusik, så har det inte hänt jättemycket idag. I skolan sålde jag isblock till grönläningar. Du vet, det gamla vanliga...

Huvudvärk, dödar mig långsamt...

Läxor ...

Har precis kollat färdigt på amerikanske Wipeout, stog mellan att se på det eller Idol.
Har gjort färdigt läxor, fast inte alla. Har tre läxor tills imorgon: Spanska, Engelska och Mediekunskap. Spanskan har jag inte gjort ännu, men jag är så jädra seg i huvude. Känns som om mitt huvud är fylld med typ PlayDoo (?) eller något sånt. Säg till om det kommer ut grön lera ur mina öron!

Sovmornar är B-Ä-S-T!!

Tisdagar är rätt så sköna. För jag börjar inte förens 12.05! Sitter fortfarande i pjamas :) Men jag ska börja göra mig iordning nu, ska inte åka förens 20 över 11.

Värkande vader

Har kommit hem ifrån drillträningen nu (okej, för typ en timma sen men...).  Käkat glass och kollar på kanal5. Vill sova. Så det så :)

Foto i skolan

Sitter i skolan och har foto. Inte jätteroligt...

Har ett tangentbord som är helt cp också! Inte kul!

Emma sitter bredvid mig, och vi har jättemysigt, tihi! ^^

Mitt fina foto som jag har redigerat :) Vi hade uppgiften att göra ett vykort.. Syns det?


Brum brum, tuuuut!

Nu har jag och pappa varit och övningskört för första gången. Och jag kan starta en bil! Det är helt otroligt! :D Svänga kan jag också, även bromsa. :) Växla var väl lite svårt, så det ska vi öva på mer nästa gång, men annars gick det jättebra! Pappa tyckte att jag var jätteduktig! :D

Så alla bilister där ute (även ni fotgängare): ni behöver kanske inte vara så rädda för att jag kommer ut på vägarna ändå! Hurra, hurra, hurra! :D

Spela spela spela, hej hej hej!

Nu har Julia precis lämnat byggnaden, vi har spelat the sims, GH och sett på film. Helt enkelt det vi är bäst på ;)
Ska kolla på "Forrest Gump" på tv4 nu, men det är så jäkla trist med deras reklamavbrott! Kl.21.51 bröt dom för reklam, sen när klockan blev 22, då är det nyheter. 9 minuters reklam! Det är galet mycket! Sen är det reklam mellan nyheter och vädret, sen är det reklam efter vädret igen. Tv4 är ingen roligt kanal att kolla på film på kvällen på! (Mycket "på" där du...)

Jaja, bra att datorn står på så att man kan underhålla sig med något medans det är reklam och nyheter ;)

I'm up!

Jag är vaken, jag är uppe!
Fast jag vakna typ halv 10, men har man tv vid sängen så har man.

Idag vet jag itne vad som händer, jag tror faktiskt att jag och pappa ska till Biltema och köpa "övningskör"-skylt. Kanske får testa att sitta lite bakom ratten också, GAAH! :D Är skitskraj inför att börja köra bil, det känns som om det kommer vara jättesvårt och att jag kommer pajja mammas och pappas bil. xD


Stockholm i november

Nu har mamma bokat biljetter till Stockholm i november. Och det ska bli jättekul!
Det var ju då självklart min idé, jag ville upp på fotomässan som är i Stockholm då, och mamma och pappa nappa ganska fort. Jag gav liksom det förslaget igår, och nu är tågbiljetter och hotell redan bokade! Haha!
Sen har vi beställt biljetter till musikalen "Cats" också. GAAAH, vad roligt! :D Fick platser på parkett, andra raden (!), det är inte fy skam.

Snart börjar "Brookeback Mountain" på SVT1, och jag har inte sett den, så det är den som står på schemat nu ikväll.
Kunde egentligen ha gått på en fest som 2:orna och 3:orna fixat för oss små ettor, men jag skiter i det. Det var nästan ingen från klassen som skulle gå heller. Vet att jag låter tråkigt som bara sitter hemma med mina föräldrar en fredagkväll, men jag hade helt enkelt inte lusten.

Woho!

Äntligen fredag liksom!

Äntligen helg! Är så GRYMT trött i huvudet.
Avslutade skoldagen med lite idrott också, inte direkt något att hoppa högt för. Eller, det kanske inte var det smartaste att skriva, för vi spela badminton och jag hoppade jäv-igt högt emellanåt. Nä, snarare att idrott inte direkt är någonting att... ropa "hej" för. Det är väl så man säger väl?

Annars är allt bra. Mitt Spotify krånglar lite. Inte kul. Någon annans spotify som krånglar? Alltså att typ efter en låt så "svarar inte programmet"... Ingen?

Nu ska jag pilla lite navelludd, sen äta mat. Go kväll! :)


"Hej molnen. Skulle ni kunna tänka er att sluta regna för en liten stund? Bara lite snabbt? Snälla...?

I don't think I can dance...

Bara jag som såg på So You Think You Can Dance-finalen igår?
Jag älskar iallafall det programmet, så underbart tycker jag att det är!



Denna dansen rör mig så jädra mycket! Får tårar i ögonen varje gång jag ser den! Låten och allt sånt passar på bra ihop! GAAH, jag vill gråta!



Ännu ett bra dansnummer. Nä, inte bra, ett TOPPENnummer! Låten, dansen, RUBBET! Hjärta, hjärta, hjärta!

Galen, dock onödig, dag.

Alltså, denna dagen har varit så jädrans onödig! Jag gick upp i morse, förberedde mig, var helt inställd på, en friluftsdag ute på gustavsberg. Kommer till skolan, det spöregnar, men lärarna ger oss ändå lappar och order om att gå till östrabos parkering. Spöregnar fortfarande. Klassen börjar gå mot östrabo när en lärare kommer utspringande och skriker att rektorerna har ställt in allt.
Jahapp, det betydde alltså att man skulle gå dagen enligt schema, fast utan mat i matsalen då. Vi går in igen, upptäcker att vi har 1,5 timmes rast. Jättekul... (hör ironin i min röst). Efter typ en timma kommer några v tjejerna i klassen och säger att dom har fixat så att vi hade dom två första lektionerna inställda, och att andra fick fixa så att dom två sista också blev det. Lättare sagt en gjort, och allt blev bara en jobbig röra.
Slutade med att vi hade 10 minuters engelska där vi fick kolla våran mejl, sen lång rast, sen typ 5 minuters Mediekommunikation. Dan (som vi har i M-kommunikation) tvingade oss att gå till lektionen för att han inte "kunde" ställa in lektionen, även fast vi sa att det bara var vi 6 tjejer kvar. Vi går iallafall till lektionen, han prickar av oss, och säger sen att vi får gå. Roligt, Dan, roligt...

Nu är jag lite butter, och ska sitta här och sura nu, GOD NATT! >:(

RSS 2.0