En snabbis och en bild från Gotland

Har inte skrivit på ett tag jag vet, men nu kommer en liten snabbis av vad som har hänt/händer.
Förra måndagen kom jag hem ifrån Gotland efter att ha varit där i en vecka med Julia. På tisdagen fyllde jag år, hela 17 sommrar har gått sedan jag ploppade ut. Resten av veckan blev att koppla av, umgås med vänner och åka till trollhättan för att gå runt på fallens dagar och träffa mimmi och hennes vänner.
I måndags bar det av mot skåne, eller rättare sagt Lund och Genarp. Där umgicks jag med Simone och Madeleine från Barcelona resan, det var riktigt mysigt. Vi badade, tältade och snackade en massa. Med mig hem fick jag 19 myggbett på vänstra benet och 29 på det högra. Hem kom jag inatt.

Nu har jag precis duschat och ska äta frukost, för om en timma går bussen ner till stan där jag ska ta tåget till Göteborg. Dit ska jag med Emma, Annah och Tk, för vi ska på Pink-konserten ikväll på Ullevi. Efter den åker jag hem till min sköna säng i Uddevalla igen och sover tills imorrn morgon, då jag åker med Frida och hennes pojkvän Oskar ner till Halland och Falkenberg för att se på den årliga farsen på Vallarnas. Därefter åker vi till Skällinge och sover en natt och bilar sedan hem till Uddevalla på söndag eftermiddag.
Punkt slut.


Rösta på min egendesignade sko :)

Jag har ju då tagit och designat en egen sko. Jo, jag vet, jag är sveriges näste store skodesigner. ;) Jag tycker iallafall att du (ja, jag pekar på dig!) kan gå in på Nelly.com och rösta på mig. Är dig evigt tacksam i så fall!Gå in här <länk> för att rösta på min skodesign (det går även att klicka på bilden för att komma dit) :D


RSS 2.0