Idol

Det är så trevligt när folk ifrån Uddevalla är med på tv, man blir helt plötsligt SÅ patriotisk och SÅN uddevallare (personer i Uddevalla alltså, inte korven!). När dem sjunger bra blir man ju ännu lyckligare!

Drar till med ett litet HEJA UDDEVALLAREN DANIEL NORBERG I IDOL! WOHO!

Illa.

Någon som har lust att byta kropp med mig? Jag börjar bli riktigt trött på den, blir aldrig frisk!
Min hals tar livet av mig, jag mår illa och det känns som att jag kommer spy. Öronen värker också. Någon som vill byta? Ingen? Tänkte väl det.

Förkyld igen?

Jag har fått så grymt ont i halsen! Vill inte, vill inte, VILL INTE bli förkyld igen!!!!!! Min förkylning har ju precis gått över :(

Min första körlektion

Jag hade min första körlektion idag! Jättekul var det! Däremot fick jag gå upp tidigt på en studiedag, då jag hade satt upp mig på en tidig körlektion innan jag visste att vi var lediga idag :( Men jag har tillochmed kört i traffiken, alltså bland andra bilar! Det är helt galet! Och visst fyller jag inte förens i juli, men tänk vad grym jag kommer vara på att köra bil då. För jag och pappa ska köra som galningar här hemma nu, efter att jag gått yttligare två lektioner nästa vecka. Jisses, vad jag är glad :D

Nu blir det läxor, och helt plötsligt blev jag deppigare...

Papercut

Jag känner mig väldigt... inspererad idag. Jag vill bara göra massor av kreativa saker! Fota, måla, redigera bilder, sticka, skriva. Massor av ideér som flödar över där innanför pannloben på mig. Jag vill göra ALLT! Tyvärr är det lite svårt att göra ALLT samtidigt. Det har jag ju absolut inte orken för. Men jag bestämde mig för att börja i en ände iallafall, så jag började Photoshopa. Det är en av sakerna jag tycker är så kul med bloggen, och det är att man får ändra design lite när man vill. Och jag känner att jag inte gjort det på ett tag och att det behövs lite uppdatering. Så fick jag hem oktobernummret av ELLE igår, och fick sån jäkla insperation av några bilder på Robyn där det ser ut som att dom har hällt lite pappersbitar över en bild, med samma färg som bakgrunden. Svårt att förklara, men jag blev iallafall väldigt inspererad av det och tänkte att det kan väl inte vara så svårt att fixa till i Photoshop? Sagt och gjort, snabbt som attans slängde jag ihop lite grann, inte alls lika mångaa "pappersbitar" som på Robyns bild, men som sagt, jag bara testade för att se om det blev bra:Så nu tänkte jag att jag kanske ska slänga ihop en liten header i denna stilen? Vad tycks? :)


Här är bilden på Robyn som jag menade! Bild tagen ifrån elle.se

8 filmer på 3 dagar

Fortfarande sjuk, fortfarande klen, fortfarande sängliggande. Hela dagen har spenderats med filmer och min stickning i händerna. Har kännt mig hel-svensson då jag bara kollat på svenska filmer också! Började redan igår kväll då jag såg på "Prinsessa", och idag har jag sett "I taket lyser stjärnorna", "Bombay Dreams" & "Så som i himmelen". Mysigt!
Igår blev det också en hel del filmer, Lejonkungen som jag berättade om igår, och sedan hela 3 stycken "Bring it on"-filmer! Inte illa pinkat för en liten fjant som jag! ;)
Även i onsdags såg jag två filmer, "Remember the Titans" såg alla tvåor i skolan, eftersom att vi hade en demokrati-dag. Snyft alltså! En sorglig film kompinerat med förkylning är inte OK! Tårarna bara strömma kändes det som. Sedan på eftermiddagen/kvällen gick jag, Emma, Mimmi och Mimmis pojkvän Markus och åt Thaimat och gick på bio och kollade på Toy Story 3 3D. Underbar film! Även där böla jag som en liten barnunge!
(Har även gråtit till alla filmer jag sett idag...)

Så det har blivit en del filmtittande under dessa tre dagarna, men det är ju en av fördelarna med att vara sjuk. Det är ju det enda man orkar göra! ;)


Jag och Emma var grymt coola i våra 3D-glasögon!

Sjuker

Usch vad jag mår dåligt! Är riktigt jäkla förskyld, och är hemma ifrån skolan idag. Huvudet värker, ögonen rinner, näsan är täppt, halsen värker (och allt hostande gör den inte bättre!) och mina bihålor känns som om dom kommer sprängas! Ajajaj!
Därför ligger jag nerbäddad i sängen hela dagen och lever för nässpray och bra filmer och annat sånt trams. Har hitills kollat på Ullared-programmet som visades i måndags (kollade på Biggest Loser i måndags istället för "Ullared") och Filip och Fredriks nya program "Lite sällskap". Sen har jag även kollat på "Lejonkungen 3" vilket är en av de mest underbara och roande filmer som finns. Nu hade jag tänkt kolla på några "Bring it on"-filmer, får väl se hur många jag hinner :)
PUSS!

Dagen i bilder - tapetsering!

Allt i mitt huvud är mobilt just nu...

Tillbehör behöver man ju till mobiltelefoner nuförtiden, och därför beställde jag igår ett rosa silikonskal till min kära lilla HTC. Displayskydd följde även med vilket är toppen! :D


Oerhört liten bild, men jag hittade ingen större. Bild ifrån skal-man.se där jag även beställde skalet :)

Snabbgenomgång av veckan

Åh, vad jag är duktig på att uppdatera min blogg känner jag... Haha! Men men, nu är jag här igen! Och glad och lycklig är jag också, för det är fredag! Överdoserar utropstecken gör jag också!    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !

Sedan sist har det inte hänt så mycket, skolan har kommit igång på riktigt, jag har fått en ny mobil, som jag trodde var trasig fast den är nog inte det. Förklaring? Okej då. Det var så att batteriet tog slut hur fort som helst, på bara ett dygn utan att jag gjorde särskilt mycket med den. Men sedan kom jag på att det kan bero på internet var på hela tiden, och eftersom att min mejl och facebook ligger på typ "startsidan" så är den ju inne på internet hela tiden. Så nu har jag stänkt av internetet och batteriet har hållt i över två dygn! Utropstecken!!!!!!!!!! :D

Men som sagt, skolan har kommit igång, jag har börjat med flera nya ämnen t.ex. Samhällskunskap och Retorik. Retorik är ganska så kul, och jag hoppas att jag kan lära mig att tygla nervositeten som uppstår när allas blickar är på en och man ska hålla ett tal. Så vi har gjort massa övningar där vi ska prata inför folk och improvisera, vilket är riktigt kul! Iallafall efteråt när man är klar ;)

Och en annan sak, jag ska troligtvis blogga i Torp Magasinet! :D Såg en annons för det och skickade in en ansökan. Fick tillbaka igår att jag kan få vara med i nästnästa nummer. Woho!


Slänger in en bild på en helikopter bara för att jag är glad :)

RSS 2.0