Tävling, tävling, smyckestävling!

Jag tävlar om ett originellt smycke från Smyckt hos Sockertussen. Anmäl dig till tävlingen HÄR om du oxå vill vara med!


Hoppas jag vinner, ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR dessa smyckena! :D


Det är jag på bildet. För er som inte ser det.


Resultatet av en smärre långtåkig lördageftermiddag! Men, den är inte färdig än...

Idag hade vi visning av vårat hus, så vi var tvugna att fly fältet och dra till torp. Just att åka till torp var vi väl ändå inte tvugna att göra, men det kändes som ett bra tidsfördriv. Fick mig massa nya vårkläder (SÅÅ bra när man shoppar med föräldrar som har med sig stora plånboken :D) ifrån H&M. Två klänningar, en t-shirt, en kjol och en kavaj. Inte illa pinkat!¤ <- denna lilla symbolen ser ut som bomberna i Hitta Nemo :D

ÄNTLIGEN LOV!
Som jag längtat och trånat efter att få lite ledigt ifrån skolan, den har varit en pina de senaste veckorna. Nu är man ledig en hel vecka, och jag har INGENTING planerat, vilket är rätt så underbart. Blir förhoppningsvis utsövd och uppvilad lagom till skolstarten igen nästa måndag.
Lite mål för lovet:
- Inte sätta klockan en enda morgon
- Läsa ut min bok, som inte är särskilt bra. Vill att den ska ta slut så att jag kan börja läsa någon bok som faktiskt är bra, längtar efter en bra lässtund.
- Plugga historia, så att jag är väl förberedd inför provet nästnästa torsdag!
- Lära mig snabbtexta hela alfabetet och alla siffror.


Lägger upp en liten smått galen bild på mig bara för att liva upp stämningen lite.


Vill vara som alla andra fast ändå inte

Jag vill, som typ alla andra i min ålder vill, tatuera mig. Fast jag har inte riktigt vetat vad för motiv jag vill ha. Jag vill lixom ha något som betyder något för mig, inte bara ett kinesiskt tecken för "kärlek" eller något liknande (inget illa menat till de som har en sån...). Men nu tror jag att jag har kommit på vad jag vill ha! :D"Bara döda fiskar följer strömmen" och så en liten död fisk bredvid! Jag tycker det är jättefint! :D Och ett bra budskap också, varför vara som alla andra liksom? Man ska var sig själv, vara unik.
Så om jag nu någon gång får tummen ur och verkligen gör den här tatueringen, var ska jag göra den? Jag har ingen aning. Har alltid tyckt att insidan handleden (som på bilden) är skitsnyggt ställe att ha tatueringar på, men det är så många som har det. Nacken och axeln är också snyggt, fast jag vill ju kunna kolla på min tatuering, och där blir det ju lite svårt (om jag inte skulle ta och utveckla ögon i nacken då förstås). Foten är också snygg, men kan kännas lite malplacerad när det är text med?
Jaja, det tåls att tänka på.
Hej svej!

I'm in here, can anybody see me? Does anybody care?Ojojoj, vad livet suger just nu. Orkar inte mer.
Min skoldator kraschade i torsdags. Enligt datateknikern så går den inte att rädda. Det gjorde verkligen min vecka, jisses vad lycklig jag blev... (!)
Detta betyder att en hel flash-hemsida till Multimedian som ska vara färdig och visas upp på tisdag måste göras om. På en kväll. På måndag kväll. Sen får jag skriva om hela min novell till svenskan som också ska vara färdig och visas upp på tisdag. Jag är överlycklig. Därav mina korta och koncisa meningar. Hej då.

If you'll be my bodyguard, I can be your long lost pal.

Hej kära bloggelibloggeliblogg!
Haha, vilken trevlig inledning det blev! :D Sitter i min säng med min skoldator (som jag äntligen har fått igång internet på här hemma!) och lyssnar på musik ur datorns asbraiga högtalare (känn ironins vibbar...). Borde väl egentligen börja plugga till samhällskunskapsprovet som är imorgon, efter som att jag suger på samhällskunskap och typ inte fattar någonting och måste därför plugga. Men jag har inte lust.
Har däremot lust att hoppa in i en varm dusch, och bara stå och duscha i några timmar. Mmmmm.

Ehm, vad mer ska jag skriva nu då? Känner mig så grymt inspirerad till att blogga...NOT! Ajajaj, inte bra. Kan ju berätta om min vecka, eller något liknande.
Måndag, tråkdag.
Tisdag, tråkdag.
Onsdag, tråkdag.
Idag, tråkdag.
Haha, nä men ärligt, vad har jag att förmedla i textformat som andra skulle vara intresserade av att läsa. Inte mycket.

Veckans höjdpunkt: Jag köpte ett nytt nagellack igår. Det var brunt. Och idag kom det mer snö. Woho, typ.

RSS 2.0