Mhmmm, yeah! I'm back.

Hej, jag lever fortfarande! Inte för att någon bryr sig dock............................................... Så därför lägger jag upp extremt-överredigerade-egobilder! Pusssssssssss!Börjar änna bli lite sjuker tror jag..

Lagom av mig att bli sjuk nu tycker jag! Gick hem från skolan idag, eftersom att jag vaknade helt jätteillamående och det ville helt enkelt inte ge sig under dagen. Gick hem och la mig och sov några timmar, och nu sitter jag här och har huvudvärk och snörvlar och mår illa och hostar.... Mysigt ^_^
Nä, sängen kallar.Vill ha summeeeeeeer!


Längtar grymt mycket till sommaren då jag kan steka runt i klänning och solbrillor. Snälla, kan inte juni komma typ 3 månader tidigare i år?

Nyttig lunch, bara för att det är fredag!

Hej hopp i galoscherna!
Grymt härligt med fredag, må jag säga! Har bara två lektioner på fredagar nuförtiden, och idag var den ena inställd, så jag hade bara en lektion, sen var det hemåtfärd som gällde. Innan jag knallade på bussen sprang jag in lite på Willys och köpte mig en ny deo, lite halstabletter och en choklad-donut. En sån härlig blandning! Sedan han jag även in lite snabbt på Espresso House och köpte mig en Chai Latte. För det är så att jag igår kväll började få GRYYYMT on i halsen, därav inköpet av halstabletter och lite värmande te.
Donuten fick även bli dagens lunch, me like!


lite av allt jag vill just nu.

Nästa vecka ska jag och Annag vara hårmodeller, ska bli riktigt kul! Var på frisörskolan idag och fick håret färgat igen, så nu är det nästan helt vitt. Trevligt, me like! :D Men medan jag satt där i frisörstolen fick jag sån himla lust att bli rödhårig! Riktig röd, alltså! För er som ser som ser på Top Model på måndagarna, så vill jag ha samma färg som Kayla! Åh, vilken fin färg :D Och så vill jag fortfarande permanenta det långa håret, jättekrulligt!


Kayla i Top Model.

Krulligt! :D

Lykke Li och historiaplugg

KAN inte få nog av Lykke Li's nya album "Wounded Rhymes", så grymt bra! :DNä, men ärligt, nu måste jag plugga historia. Har prov imorgon, wiho...!


RSS 2.0