Update

Tjenixen!
Det här med att blogga går ju asbra och så vidare, men ett inlägg per månad räcker väl för att sumera mitt vardagliga liv antar jag.
Livet leker just nu och jag njuter av att kolla ut genom fönstret och se alla små stackars gymnasieelever som ännu en gång har fått dragit sig ur sängen och har ett helt år framför sig av skolarbete. Själv är jag fri som en fågel!
Tog bilen ner till Willys förut för att köpa creme fraishe och mjölk (inte för att det egentligen har något med saken att göra) och tänkte att jag trots allt var smart som åkte lite innan 3 så att jag inte skulle hamna i värsta rushen av bilar, men ACK så fel jag hade! Inte nog med att det var mycket trafik överallt, ALLA JÄKLA SKOLUNGDOMAR som skulle gå över VARENDA NEDRANS ÖVERGÅNGSSTÄLLE! Trodde aldrig att jag skulle komma fram till Willys! Jag har inte någongång tänkt att jag varit jobbig när jag klampar ut i vägen när jag vart påväg hem från skolan, men NU! Nu ser jag det från en helt annan synvinkel! Och jag har bestämmt mig för att jag inte ska ta bilen ner till Willys något mer under en skolvecka, för det kommer bara sluta med att jag kör på något stackars zebrafolk, och det vill vi ju verkligen inte!
Vad har hänt sen sist då? Inte så värst mycket, känns som att jag jobbat HELA sommaren, och praktiskt taget får mitt "sommarlov" nu. Fast jag har egentligen inget sommarlov längre, eftersom att jag inte studerar längre. Men det känns som sommarlov iallafall! Jag har jobbat massvis på McDonalds, sen jobbade jag även som funktionär på Way Out West. Det var, hur ska man säga det... En upplevelse. Jag var egentligen sjuk och mådde inte alls bra, och så fick jag i uppgift att bära och sortera sopor, vilket inte heller var någon höjdare. Sen så jobbade jag nästan under hela tiden som festivalen var, så de band jag ville se missade jag. Men jag är nu en erfarenhet rikare, och det är jag glad för! Jag hade iallafall kul, och jobbade med jätteroligt folk.
Nu i helgen var det bröllop, min kusin Carl-Johan och hans Anna gifte sig (se bilden). Det var det första bröllopet jag varit på, och det var jättefint. Och festen efteråt var väldigt rolig ;)
Nä, nu ska jag ta tag i mig själv och gå och diska. Och på något vänster så lovade jag päronen att jag skulle laga mat idag. Vi får se hur det slutar...
Hörs!

RSS 2.0