Grattis mamma på mors dag!

Sitter och målar en teckning som ska likna min mamma. Det går inte särskilt bra, eftersom att det inte ser ut som henne... Men jag hittar inte vad det är som saknas, som gör det till just MIN mamma. Attans alltså!
Detta gör jag iallafall för att det är mors dag idag, och jag har inte gett/gjort något för mamma än. Frukost till henne funkar ju inte riktigt då hon går upp typ 8 och jag sover till 11... Så en teckning blir det!


Bilden jag försöker måla av...

Min teckning just nu... Herrejesus, den ser ju ännu mer skev ut nu när jag kollar på bilden än när jag kollar på den framför mig på pappret! Hoppas hon uppskattar den ändå.

NAGEL.nagel.nagel.nagel.nagel.nagel.



Kära dagbok

Min näsa kliar sönder, bara så att alla vet! Antar att det är för att vi har gått igenom/slängt/gett iväg massa gamla saker idag. Bara rensat och rensat och rensat bland massa dammbelagda grejor. Mamma hittade en massa av hennes gamla dagböcker, från när hon var ungefär 10 år, kul läsning!

Nu ska jag måla naglarna har jag tänkt, har precis läst ut "Stolthet och fördom", riktigt bra bok! Ska ju redovisa den på måndag, men kom på att jag inte har pappret som beskriver hur man ska göra redovisningen... Så det blir väl att improvisera antar jag? Oh no...


Zebra, zebra, zebra, did someone say zebra?

Hej!
Fy fasiken för vädret alltså! Jag och Emma gick ifrån Sinclair till Agnebergs idrottshall förut, och var helt dyngsura när vi kom in. Ändå småsprang vi lite! Det gjorde ärligt talat ont i huvudet av det där jädrans regnet. Kom till idrotten, för att där få reda på att vi inte skulle ha någon idrott för att vi var för få som skulle vara med... Osis.

Jag ville bara berätta att jag har gjort en "Mina mål 2010"-lista! :D Med saker jag har tänkt att jag ska pröva på, göra, köpa m.m innan året är slut! Just nu har jag 18 saker på denna listan, men har tänkt att fylla på under årets gång. På denna lista står det bla "LÄRA MIG MÅLA BÄTTRE!", "Pärla egna smycken", "PICKNICKA!", "Gå MINST två veckor utan att schamponera håret (bara använda balsam)". Och jag har redan fått bocka av 3 punkter! :D "Göra en 'Mina mål 2010'-lista", "Baka cupcakes" och "Köpa något med zebramönster".
Cupcakesen gjorde jag med Mimmi i onsdags och så bjöd vi klassen på dem igår, vilket blev en succé! Och det med zebramönstret (som jag har blivit helt förälskad i! Jag vill ha en zebra som husdjur...) avklarade jag idag, då jag köpte en underbar ring på Lindex med zebramönster och en stor, maffig, chockrosa "diamant" i mitten! Gaaah, I'm in love!!!




Who wants to live forever?



Denna låten är SÅ underbar! Gaah, jag får rysningar över hela kroppen, och ögonen fylls av tårar. Queen är ju helt underbara!
Åh, jag älskar hur han avslutar låten med "Who waits forever anyway?". Så vackert! *snyft snyft*

Snälla jultomten, påskharen, tandfen...

Två saker som jag GÄRNA vill ha i mitt rum när vi flyttar nästa år:


Selfshelf
En "bokhylla" som ser ut som en bok som man sätter upp på väggen och sedan lägger sina böcker på. Svävande böcker helt enkelt.
Finns att köpa här.


Väggdekor
Jag vill så gärna ha en väggdekor i form av en blomma som sticker upp bakom min säng. Precis som den på bilden. Står i valet och kvalet om jag gillar denna eller en maskros mer...
Finns att köpa här.

Photoshopar smink på mig själv. Normalt? Nepp.


FÖRE - EFTER

FÖRE

EFTER

Om jag ändå kunde göra sotade ögon i verkligheten...

K-dag

Först så tänkte jag gå ut och sätta mig och läsa, men så var massa grannar ute, och jag hade inte direkt lust att prata med någon, så jag slog mig ner i uterummet istället (vilket var varmare än utomhus också). Så började det åska och blixtra! MYS! :D Jag gillar åska. Förr var ajg lite rädd för det, men nu tycker jag bara att det är mysigt.
Fast åskan var väldigt nära där ett tag, räknade (räkna sekunder för att se hur långt bort blixten slog ner) bara till 2 en gång, det betyder att det är GANSKA så nära. Möbler och allt började skaka, lite läskigt faktiskt.

Sen när det slutade att åska märkte jag att jag var omringade av massa spindlar, så jag gick in. Vad är det som gör att så fort man ser eller tänker på småkryp så känns det som dom kryper över hela kroppen?!





Är jag bra på att blogga? Nä.

Har precis proppat i mig en härlig tallrik med kycklingspett, potatisgratäng och supergod sallad! Mums! :D Men nu är jag riktigt mätt i magen :)

Imorron är vi lediga ifrån skolan, GÖÖÖÖTTTTTT! Blir att läsa hela dagen dock ("Stolthet och fördom" ska vara utläst nästa vecka, det är 300 sidor.... Jag är på sida 85.)
Hade muntligt spanskaprov idag. Jag hatar spanska. Ni kan ju gissa hur det gick då...

Okej, jättetråkig och osammanhängande text, jag vet. Men jag orkar inte anstränga mig.

Idag...

... Gillar jag inte när man går på bussen och den enda platsen som är ledig är bredvid en som känner/har känt, och precis när man ska sätta sig och ska säga ett vänligt "hej", så vänder dom bort ansiktet. Så sätter man sig, och känner att man borde säga "hej", men man har suttit tillräckligt länge för att det ska vara försent. Jobbigt läge! (Ännu jobbigare blir det när personen ska gå av och lixom måste ge ögonkontakt för att kunna visa att den ska av så att man ska flytta på sig...)

... Gillar jag att jag fick godkänt på förra veckans spanskaprov.

... Gillar jag inte att jag har mitt fjärde spanskaprov på 5 veckor på onsdag.

... Gillar jag att vi är lediga på tordag.

... Gillar jag inte att jag måste plugga hela torsdagen.

... Gillar jag att det bara är 25 dagar kvar tills det är sommarlov! (Mindre än 4 veckor!)

... Gillar jag INTE att vi har Naturkunskapsprov imorron, och jag kan inte ett skvatt! Vadå övergödning lixom?

Då så, då var det avklarat. PUST! :D

Bio!

Nu ska jag snart dra till bussen för att åka till stan och kolla på bio med Julia och Annah, det ska bli kul :D Jag tvingar med dom på bio för att jag har en gratisbiljett som går ut idag, haha! xD
Ska se Clash of the titans. Men nu måste jag dra! :D


Här ska det finnas en klyftig rubrik, men jag kommer inte på någon...

Hallå! :D
Julia har precis lämnat mig här i min ensamhet, hon har varit här sen i onsdags. Då sov hon och Emma över hos mig och vi hade jättemysigt! Vi spelade bla Wii och jag vaknade med träningsvärk i armarna, haha!
Igår köpte jag och Julia pizza, och så kollade vi på en spansk skräckis, som inte ens var läskig. Men den var bra! :D "Barnhemmet" hette den, rekomenderas :)

Idag har jag och Julia gjort pärlplattor som vi ska sätta upp runt om i Uddevalla city. Vi gjorde ju det i höstas också, men tyvärr är alla dem borta nu :(

Nu har jag sån grym lust att spela sims, så det ska jag ta och göra, bye! :D


Har ju glömt att berätta det, men jag är inte längre blondin. Nu är det oranget som gäller! :D


Vad mycket man borde, så lite man gör


Borde egentligen skriva lite på min engelskauppsats, men istället sitter jag och målar och lyssnar på musik... DUKTIG ELLEN! :D

Vem kan det här vara då?


Det är roligt att kladda med ritplattan ^^

BaladalidilabadadiladalibaladalidilaSHALALALALA!

Nu är jag hemma från Trollhättan. Våran meny som jag och Mimmi gjorde blev SKETASNYGG! Asbra blev den! Jag slår vad om att vi kommer få MVG, jag känner det på lukten... *sniff sniff*

Spanskaprov imorron, matteprov på onsdag. Usch.

Nästa hållplats, trollhättan.

Om ungefär 50 minuter knallar jag iväg till bussen, och ska försöka ta mig till Trollhättan där jag ska träffa Mimmi. Sen ska vi jobba med vårat caféprojekt till MDK.
Usch och fy, jag känner mig så stressad med allt det här med skolan, det är så mycket nu! Jag ORKAR inte mer!

Föresten, nu har jag sökt sommarpraktik hos kommunen. I år har dem ju 350 platser, istället för 100 som dem hade förra året, så i år har jag nog iallafall lite större chans att faktiskt få ett jobb. 42 kr i timman får man ju också, det är bättre än inget! ;)


Himmlen var vacker igår kväll :)

But then I got high

Sitter nu med blonderingsmedel i håret, min ack så fagra utväxt hoppas jag försvinner... Sen, någon gång nästa vecka ska jag färga bort mitt blonda hår, för då blir jag ljus guldkopparblond. Alltså, typ lite ljusorange hoppas jag...

Igår till idag sov jag över hos Emma. Vi var ute och promenerade igår i det härliga vädret, och sen kollade vi på Avatar. Riktigt bra film! Absolut sevärd!

Imorron åker jag till Trollhättan för att träffa Mimmi. Det ska bli trevligt. Vi ska jobba med skolarbete iochföreig, men jag tror allt att vi kommer ha roligt ändå ;)


Lägger in en riktigt bra låt här, eller hur AnnaH? ;)


Abortions are good because...

Sitter och skriver en engelsk uppsats om abort. Borde ha börjat med den redan när jag kom hem vid typ 3, men har inte börjat med den förens nu. Inte bra, Ellen. INTE BRA!
Jaja, måste väl fortsätta antar jag. Just nu hatar jag skolan...

Vill du ha ett prov? Nej, men tack ändå! :)

Alltså, jag önskar så inerligt att morgondagen inte kommer att hända. Kan vi inte bara hoppa över imorgon och skutta rakt in torsdag istället? Det hade gjort mig SÅ glad! Inte? Nähä...

Nä, men allvarligt. Jag har spanska-nationella-läsförsåelse-prov imorgon. Och jag vill inte. Spanska är inte min grej. På högstadiet tyckte jag till och med att det var roligt med spanska, men nu... NÄÄÄE. Jag förstår ingenting! Till alla 94:or som ska börja på gymnasiet till hösten, jag råder er: Läs inte Spanska steg 3, GÖR... DET... INTE... !
Det enda jag är glad över är att jag får ett halvt meritpoäng (även om jag får IG i betyg). Det glädjer mig... *Ler falskt*

Juste, lite tips tips tips: Jag gick nyss med en hemsida som hette Bloggtrafik.nu. Om jag har fattat det rätt så är det så att man besöker andras bloggar, och får samtidigt mer läsare till sin egna blogg. Man får ett poäng för varje blogg man läser, och för var 3:e poäng man har får man en garanterad läsare. Hur dom nu kan garantera läsare, det vet jag inte... Men bli medlem HÄR! :D


Slänger in en bild på utsikten från mitt fönster. Hus.

Läxor i överföd och gubbar i natten

Det här har jag suttit ute och gjort i 1½ timma:

Men nu så kom helt plötsligt, från ingenstan, ett jättelikt moln och bara hoppade på solen och brottade ner den. Solen slockna, det blev kallt, så jag gick in.

Nä, jag börjar bli hungrig! Ska nog gå ner till köket och woka lite grönsaker, nudlar och köttfärs. Mums!

Föresten, jag måste berätta en sak! Igår kväll kunde jag inte somna, och efter att ha legat vaken i 2 timmar bestämmde jag mig för att räkna hur många gånger de två prickarna mellan timmar och minuter på min väckarklocka blinka på en minut. Jag kom fram till att dom blinka 60 gånger på en minut, alltså en gång i sekunden. Sen bestämmde jag mig för att se hur länge jag orkade ligga och räkna blinkningarna. När jag kom till ungefär 500 så  tappa jag helt koncentrationen, för siffrorna började förvandlas till gubbar!!!! :O

Jag har gjort en liten illustrartion här som förklarar hur jag såg gubbarna:

Det läskigaste är att gubbarna blinkade åt mig med sina laserögon hela tiden, fick därför ännu svårare att sova. Som tur var slog klockan 02:00, och det blev lite svårare för mig att se gubbarna. Puh!

Jahopp, då var läxan avklarad!

FY...FAN... fyfanfyfanfyfanfyfanfyfanfyfanfyfanfyfan!
Min kropp är inte skapad för motion!
Jag säger bara det...

Nä, när jag har svettats klart ska jag hoppa in i duschen och sen gå ut och sätta mig i den härliga vårsolen och läsa lite tror jag. Låter inte det typ toppen?

Fit for fight


Okej, jag är redo att göra idrottsläxan. Och jag känner på mig redan nu att det inte kommer att gå särskilt bra :S Jag menar, kolla bara på bilden! Jag tog mig friheten att måla på lite ögonfransar och läppstift på min osminkade fejja, bara så att ni inte skulle få typ en hjärtattack eller så... Fast jag är ju faktiskt skitsnygg utan smink också, så det påmålade sminket är faktiskt mest till för att förstärka mitt skräckslagna uttryck i ansiktet.
Och fråga mig inte varför jag skrevar mot kameran, det kändes rätt för tillfället. Bara för att ni ska lägga extra märke till mitt skrev så har jag målat en gubbe som vinkar till er mellan mina ben.
Nä, motionscykeln väntar! Pust, pust!


Sängen kallar!

Näe, jag tycker änna att det är dags att sova nu! Klockan är ju för fasiken snart 12!
Jag vet, jag vet. Jag är inte som de andra 17-åriga barnen som springer ute varje lördagkväll och däckar i buskar. Det roar inte mig helt enkelt :)

God natt!

Föresten, jag har lust att riktigt komma igång med det här bloggandet igen, jag vill ha en lika fin blogg som den här tjejen. Men det kommer jag ju aldrig få, livet är ju bra orättvist ibland.

Bla bla blöööö.

Även fast jag inte skriver suuuuupermånga inlägg på bloggen nu förtiden, så har jag ändå lust att byta header. Kanske hela designen... Fast jag orkar ändå inte. Inte just nu :)

Tänkte förut, att det var längesedan någon kommenterade på bloggen, känns lixom lite tråkigt att skriva innlägg när ingen kommenterar. Men så gick jag in på "arkiv" och "kommentarer", och där hade jag massa kommentarer som jag inte ens märkt att jag fått :O Då blev jag glad igen. Fast jag blev lite sur att det inte hade visat sig fören nu...

RSS 2.0