GOTT NYTT ÅR!

God morgon!
Idag är det sista dagen år 2009. Om 13 timmar börjar ett nytt år, ett nytt DECENIUM. Fatta, 2010. Bara 2 år kvar tills jorden går under, haha! Skoja...

Jag ska börja packa ner mina grejer i en väska snart, för klockan 12.12 åker jag bussen härifrån ner till kampenhof, för att sedan åka vidare till Lilla Edet.
Jag måste även städa på mitt skrivbord, för mitt rum blir utlånat under natten, och jag vill ju inte att det ska se stökigt ut då ;)

HA EN RIKTIGT HÄRLIG NYÅRSAFTON, OCH HOPPAS ATT ÅR 2010 BLIR 10x BÄTTRE ÄN ÅR 2009!

BU! Skrämde jag dig?


Photoshop kan tillochmed få mig att se någorlunda bra ut i ansiktsmask. Me ♥ Photoshop!

Skrivsugen

Hej hopp, gummi-kamel!

Idag känner jag för att skriva. Vill skriva, skriva, skriva! Någon annan som någonsin kännt så? Jag vill bara skriva något, vad som helst! Började jobba lite på en MDK-text som jag tänkt göra färdigt till innan skolan börjar igen. Skrev typ 10 rader, men det var så himla trist! Så, okej, inte riktigt vad som helst. Inte något som har med skolan att göra.

Nu sitter jag och lyssnar på underbara Melissa Horn igen, mamma och pappa köpte skivan till mig igår, LYCKA! :D Hela förmiddagen har jag legat i sängen och kollat på "Two and a half men". Gav ju första säsongen till pappa i julklapp. Och jag ska vara ärlig, de första 3 avsnitten av serien har jag aldrig sett! Helt otroligt, det känns som att jag sett alla efter som dom visas om och om och om igen på tv hela tiden.






Igår var jag hemma hos Julia hela dagen. Först var det bara jag och hon, och då använde vi choklad-ansiktsmaskerna som jag fick av henne i julklapp, och så vaxade vi benen :D Och det gjorde inte särskilt ont. Fattar inte sådana som skriker så i tv-serier när dom vaxar benen. Visst, det är inte smärtfritt, men vad tror man när man drar ur massa hår ur hårsäckarna med hjälp av en kletig gegga?! Dumhuvuden...
Så nu kommer jag förhoppningsvis ha mjuka, lena ben i Egypten.
Fatta, igår var det privk två veckor kvar tills jag åker till Egypten. Det betyder att idag om två veckor ligger jag nere i värmen och steker. Det är ju verkligen frestande att tänka så när man kollar ut genom föntret och ser det snöbelagda landskapet utanför.

Men, tillbaka till igår (jag har så lätt för att tappa tråden i sådana här inlägg). Vid 6-tiden kom Niklas och Linnea. Vi gick till Ica och köpte bakingredienser gick hem till Julia igen för att baka. Men så var vi sugna på pizza så Niklas gick och köpte pizza medans vi tjejer satt hemma och kollade i skolkatalogen.
Efter pizzan kollade vi på Harry Potter 6 och alla "Special featrues" på filmen. Riktgit mysigt. Gick hem runt 1 inatt, haha!


Utsikten från mitt fönster ^^

Ja då ska det finnas tid att falla fritt

God morgon!
Kollade precis ut genom fönstret, och det är en riktigt fin vinterdag ute just nu. Fast jag känner ändå inte för att gå ut. Är alldeles för slapp för det, haha!

Jag har blivit helt förälskad i Melissa Horn's musik. Underbar, svensk musik! "Falla fritt" är så grymt bra! Men det är ju vad jag tycker då va ;) Men jag blir glad av sån här musik, så jag ska nog köpa mig hennes skiva så jag kan fortsätta lyssna på den i Egypten. YES!


 Melissa Horn - Falla fritt

Hej jag heter Gunnar. Som sagt jag heter Gunnar. Jag är Gunnar.

HELA dagen har spenderats på torp med jule_bule ^^ träffade på både Emma.H, Mimmi, Jessica, Erik och Sanna. Vi var iallafall där tills klockan 6 då affärerna stängde. Mina fötter och ben värker som bara den!
Som den vanliga oturen vi har så hade ju precis våran buss gått när vi kom till stan, så det blev att sitta på donken i 45 minuter, innan vi åkte hem till mig och färga utväxten på Julias hår. Sen har vi kollat på "Torkel i knipa". Den är så jäkla underbar. Till alla som inte har sett den: SE DEN!!!


"-Mamma, jag är rädd!
- Men åh vad bra, då får du önska dig något, men säg det inte högt för då ramlar tänderna ut!"


Lite bilder


Discogran á la Ellen

Vem sa att plastgranar inte barra?!

Mamma: "Ellen, har du tagit kort på våran fina bock?"
Jag: "Nej, mamma. Det har jag inte."
Mamma: "Men gör det då!!!"

Och så här ser jag ut idag, har "våfflat" håret. Kände för en liten förändring. Pappas kommentar var ju schysst: "Hur fan ser du ut då?" ... En sådan kärleksfull familj jag har.

Julen är inte över ännu

God jul allihopa!

Lite sent kanske vissa tycker, men det är fortfarande jul, även fast julafton är över.
Julaftonen igår spenderades först hos farfar och Gullan (farfars sambo), fick 300 kr i presentkort på torp av dom. Woho, mellandagsrean here I come!
Sen bar det hemmåt och vi hade ett lugnt julfirande med familjen. Jag fick en kameraväska till min älskade Nikon D5000, och massa godis :P Mums!
Åt julmat och massa sånt, och resten av kvällen spenderades framför tvn, haha! En typiskt svensk jul?


Runt kl 3-4 så drar vi bort till mormor och morfar för den traditionella julfirandet med hela tjocka släkten. Det blir mysigt, men knökat. Plus att mormor passar 2 hundar, så det blir 30 personer, 2 bebisar och 3 hundar. LIVAT!

Pensionärshandlande

Idag gick jag upp riktigt tidigt. Kl 7 faktiskt! Fråga mig inte varför, men jag tror det beror på att jag inte hade lust att sova till 12... Det är inte bra att vrida på dygnet så.
Jag och pappa åkte till coop och handlade vid 8, det var mysigt. Vi och massa pensionärer ^^

Julpyntat.

Idag har jag och pappa julpyntat. Jag har fixat en discogran, för vi hittade inte dom röda kulorna xD Men vi hade små discokulor, så dom fick det bli. Nu är jag riktigt i julstämmning, om drygt en timma ska vi bort och äta middag hos mormor och morfar.

Städat rummet

Jag känner mig duktig. Har städat hela mitt rum. Det är väldigt rent. Jag gillar egentligen inte när det inte är några saker framme, jag gillar att ha det lite lortigt, haha! Men det är ju jul nu, så jag väl stå ut i några dagar, men jag lovar, så här rent kommer det inte att vara länge :S

No tomorrow

God morgon!

Idag har jag redan hunnit med en del. Eller, tja, det beror ju på hur man ser det. Jag har ätit frukost, tränat en halvtimma på Wii Fit, blev helt slut kan jag säga. Det kommer kännas imorron. Sen har jag duschat, och nu sitter jag här framför datan. Funderar på att städa mitt rum, pappa har tjatat på mig i månader att jag ska städa! Så man får väl helt enkelt ta tummen ur röven och göra en rejäl julröjning i rummet mitt. Kul...

Men som tur var så har jag ju Spotify, och jag har för tillfället fastnat för Orson. Speciellt "No tomorrow". Den är underbar! Får väl lyssna på den medan jag dansar runt med en sopkvast i rummet, haha!



Har föresten visst bestämmt med Julia att vi ska vaxa mina håriga ben innan jag åker till Egypten i januari. Spännande, för jag har aldrig vaxat NÅGOT, gör det ont? :S

Brittany Murphy är död

Alltså, jag kollade precis in blogg.se's hemsida och ser rubriken "Brittany Murphy död". Det första jag tänkte var "Vadå död? Hon kan ju inte vara död, hon är ju ung." Men hon har visst dött av ett hjärtstillestånd, 32 år gammal. Usch...


Goder morgon!

God morgon!

Nu har jag gått upp och käkat en härlig tallrik med chocopopps! Mums, vad gott det är med chokladpuffar!

Idag händer inte mycket, jag ska sitta och tycka synd om mig själv för jag har ont i magen :( Ska väl försöka klämma i mig en alvedon, om det går...

Kiss kiss bang bang

Sitter och kollar på slutet av "Kiss kiss bang bang", men jag fattar inte! Det var litge dumt av mig att titta på dataskärmen nu precis i slutet av filmen. Varför ligger han död där? Varför är hon typ halvdöd? Och varför ligger han på ett biltak och stirrar upp i himmelen?
Borde koncentrerat mig mer...


Filmdag

Är det bara jag som älskar kanal5's tvtablå idag?! Först "Grinchen", sen (håller på just nu) "Shrek 2" och till sist "Happy feet"! Alldeles underbara filmer hela drösen! Love it, love it, love it! :D


Finns det något bättre än att se film och trycka i sig choklad när man har mensvärk? ^^


P.s. Kom på att filmerna har ett "grönt tema". Grinchen=grön. Shrek=Grön. Happy Feet= Rädda pingvinerna! Mohahahaha! *No life*

Vad jag gjort de senaste veckorna










jag ser det snöar, jag ser det snöar....

Oj vad mycket snö...


Julmarknad

Imorgon är det gammeldags julmarknad på torget i U-a. Berättade för mamma hur mysigt det såg ut idag när dom har ställt iordning massa bord och sånt, och hon tyckte att vi kunde åka dit imorgon. Va mysigt! :D Jag smsa Julia förut och frågade om hon ville åka dit med mig, men hon skulle jobba :( Så jag får helt enkelt nöja mig med mina föräldrar :)

Kamera-testarn

God kväll!

Har suttit här ett tag och legt med min kamera. Jag vill så gärna lära mig att ta fina bilder med den, och det gör man ju såklart genom att testa sig fram ;) Fast jag har faktiskt anmält mig till en kurs om min kamera som kommer vara i januari, där jag får lära mig hur jag kan använda kameran. Riktigt bra, för jag får gå på den gratis, för den följde lixom med kameran, och gratis är gott! :D

Skolan har varit seg (som vanligt), fast det kännd som att jag har skrattat mycket idag. Iallafall jag och Annah, när vi efter skolan gick lite på stan. Jag handlade julklappar till mamma, pappa och Julia :P Sen gick vi in på Willy's (som var knökat!) och köpte drickka och godis. Men Annah ställde sig i den långa kön, och jag orkade inte vänta på henne utanför så jag åkte hem ^^ Vad elak jag låtar! xD

...

Jag känner mig tjock och ful.

Tha killah'

Har typ precis skällt ut min pappa och sitter och surar på mitt rum, inte kul! Men jag blir bara så JÄVLA irriterad på honom ibland. Nej, inte ibland. OFTA!

AAARRGGGGGGGH!!!!

Jaja, ska försöka komma över det. Snart...
Idag har Sara Nyman skuggat mig på media :) Och alla har börjat kalla mig för "mördaren". Bara för att Emma A fick smaka på min nougat igår, men hon var nötallergiker så hon kunde inte andas. Hon skrek plötsligt "Ellen! Jag får ingen luft!!" Vi fick gå till skolsyster och hon fick en massa tabletter, sen åkte hon hem. Så kom hon inte till skolan idag och hon svarade inte på sms så alla trodde att jag hade mördat henne! x) Därför är jag från och med nu "Mördaren"...

Julstämmning

För att komma i julstämmning: Lyssna på DETTA.

NYTT NYTT NYTT!!!



Detta har jag spenderat förmiddagen med! Jag tycker det är så rolgit med bloggdesign. Riktigt kul är det!

Det som är nytt är att jag har gjort en splitterny header. Har målat bilden själv i PS.
Sen har jag ändrat alla rubriker i menyn, för dom var så grymt fula innan. Nu är dom snygga, för dom är skrivna med dymo ;)
Sen har jag fixat mig en egen bloglovin'-skylt också. Fattar inte varför inte fler gör det, det blir ju så myckeet snyggare då! :D
Vad tycker ni om min nya design?


Bilden i headern.

Ingen bra morgon!

God förmiddag!

Jag är REDAN hemma från skolan! Det är bara för att jag har bara en lektion på tisdagar: Naturkunskap. Jättetråkigt! Jag höll ärligt talat på att somna! Blunda till flera gånger, pinsamt!

För att vakna till lite när vi slutat gick jag in på Espresso House för att köpa mig en Chai Latte. Då ville inte mitt bankkort funka! Som tur var fick jag låna en tjuga av Annah :) Så jag fick min Chai latte tillslut.
Ingen bra morgon alltså, förutom att jag var grymt trött på våran enda lektion, att mitt bankkort inte funkade på Espresso House, så glömde jag även mina vantar och min mössa hemma så jag höll på att frysa ihjäl, och så hittar jag inte min iPod. Inte kul...


FÄRDIG!


Grandma got run over by a reindeer

God förmiddag!
Sitter nu på mitt rum alldeles nyduschad och lyssnar på julmusik. Fick en stark lust av att måla på photshop så jag tror jag ska göra det.

Här får ni en härlig jullåt, som höjer ens humör rejält.
 Elmo & Patsy - Grandma got run over by a reindeer

Lars and the real girl

God eftermiddag!

Idag har varit en riktigt slappardag. Har kollat på två filmer: "Bert - den sista oskulden" och "Lars and the real girl". Det sistnämnda filmen var riktigt bra. Lite konstig, men så oerhört gullig! Den handlar om en kille som tror att hans flickvän är riktigt fast hon egentligen bara är en docka. Så får man se vad hela staden gör för honom, riktigt gullig!





Sevärd film! (Även "Bert - den sista oskulden" är sevärd, men det tror jag inte ens att jag behöver berätta, det vet väl alla)

 Miss Li - I'm glad I'm not a proud American

Talarn

Idag höll jag tal på svenskan. Jag var den första som höll mitt tal. Min lärare frågade om han skulle bestämma vem som skulle börja eller om någon var modig nog att räcka upp handen. Då räckte jag upp handen, och fick börja. Mitt tal handlade om varför unga vill bli kändisar. Det gick bra.


andra december tvåtusenochnio

God kväll!

Klockan är redan 7! Shit var tiden går fort då! Jag som måste skriva mitt tal. Oh no... Jag har två timmar på mig, sen börjar Grey's Anatomy, occh de kan man ju inte missa ;) Får ta min lilla chokladbit ur shokladkalendern och sätta igång, bye bye!

 Antsy Pants - Tree hugger

Första december tvåtusenochnio


Skeva Ellen

GLAD FÖRSTA DECEMBER!

Tja, eller något sånt där...
Väldigt lugn och härlig dag har jag haft. Har bara haft en halv lektion! Efter en halv lektion naturkundkap så gick jag och Emma H till ett cafe och träffa Julia och hennes kompis. Sen drog jag och Emma till donken och käka. Klockan tolv skulle hon klippa sig, så jag satt och kollade på när hennes hår flög åt alla håll och kanter. Efteråt var det 1½ timma kvar till hennes buss skulle gå, så vi satte oss på Espresso House och fika. Sen var jag tvungen att köpa deo och torrschampoo på Kicks, så det gjorde jag.

Trevlig dag va? ;)


Kolla vad skevt mitt vänstra öga såg ut i morse när jag vakna! Jag kunde inte öppna det lika mycket som mitt högra öga! Det kändes inte svullet eller något, det bara var så.
Så började jag tänka: Brukar det se ut såhär? Brukar jag vara såhär SKEV???
Hoppas inte det!Och varför skulle jag märka det först NU?


RSS 2.0