Detta gillar jag

När man bara redigerar lite grann på en bild tycker jag att det är så himla snyggt! T.ex. om man ändrar lite på ögat och lite färgskiftningar.

FÖRE


EFTER


Lights

Vad gör man om man har tråkigt i bilen hem en sen kväll? Sätter kameran på lång slutartid och klickar :)

DAGENS TIPS: lamebook.com

Kalasdags

Var på kalas igår hos min kusin i Göteborg. Min morfar var gullig och somnade hela tiden, och mormors hund Banjo hade bajs i rumpan som han sprang runt med. INTE OKEJ!
Ibland är det kul att äga en ritplatta.Skratt, haha!

Alltså, jag har skrattat så jäkla mycket idag. Eller, nä, denna veckan rättare sagt! Idag har jag varit jättetrött. och har inte kunnat prata ordentligt för orden bara beblandar sig med varandra i min mun och resulterar i en total smörja. Derav massa skratt efter felsägningar. Jag kan tillexempelt stoppa in hela min and i Emma's ficka. Inte för att jag vet vart jag ska få en and ifrån... Får väl knalla ner till Hasselbacken och blocka upp en and eller något.

Just nu sitter jag och lyssnar på P3 Populär. Är tvungen att lyssna en halvtimma, det är en läxa tills imorgon. Vi ska lyssna på ett radioprogram som vi aldrig lyssnat på tidigare och resencera det. Kul...

På tal om kul: Jag, Emma, Annah och Hillevi stannade i klassrummet en timma efter att vi slutat lektionen idag. Haha, fasiken vad vi skratta! Vi stanna för Emma skulle prata med Markus (läraren) för han pratade om ens betyg enskilt med varje person, och han satt och prata med Mimmi i typ en halvtimma. Sen satt vi och kolla på youtube-klipp med våran lärare. HAHA!

Nä, jag kanske ska ta och koncentrera mig på radioprogramet lite, så att jag vet vad jag ska recensera! Bajs bajs!

Ett oerhört meningslöst och oberoendeframkallande inlägg

Nämen hejsan!
Känner mig lite "off" gällande det här med bloggen. Den är inte så underhållande nuförtiden. Det blir ett inlägg sådär en gång i veckan. Men det får man nöja sig! För jag har faktiskt inget att skriva på min kära blogg. Mitt lilla ointressanta 16-årsliv är som sagt inte så intressant. Består mest av vakna, skola, hem, sova. Parteeeey! Eller inte...
Har jag med mig kameran någonstans så ploppar det ju ibland även upp bilder på bloggen, typ 1-2 veckor efter själva händelsen på kortena. Haha, jag är en sån misslyckad bloggerska alltså, inget att satsa på precis?

Nä, nu ska jag vila huvudet mot kudden ett tag, Emma bjöd mig på en sådan här Dextro (eller vad dom nu heter..) som ska göra en pigg förut. Jag var pigg innan, och blev trött av den istället. Inte okej! Så jag ska bara vila ögonen lite och lyssna på härlig musik på Spotify.
Vi hörs!...Antar jag.


Detta har jag ju inte berättat: JAG HAR FÅTT MINA EFTERLÄNGTADE HÖRLURAR! GAAAH, VAD JAG ÄR LYCKLIG! :D
Visst är dom fina? ;)

Bildbomb

Här kommer lite bilder ifrån Helsingborg och lite bilder på min lilla gräsgubbe som jag köpte i Helsingör.


De fyra sista bilderna är klickbara ;)


Vad är grejen med Gossip Girl

Klockan 19 tänkte jag kolla på "Top model", men efter att ha kollat en kvart och lagt märke till att det var samma avsnitt som jag såg förra veckan, kom jag även på att "Top model" visas på måndagar klockan 20.00 nuförtiden. Gillar inte när dom bytar dag och tid sådär på program. Det ogillas STARKT!
Eftersom att jag redan sett på det avsnittet så bestämde jag mig för att istället kolla på GossipGirl på kanal5, vilket jag inte kollat på de senaste säsongerna. Det var ingen bra ide... Jag fattade verkligen ingenting! ALLA har bytat partner! Hallå, ska alla ha varit ihop med alla innan den här serien är över?! Och jag tycker verkligen att det är samma sak varje säsong: Någon är ovän med någon annan, dom går på någon överklassig fest, någon slår ner någon, någon springer ifrån någon som den inte borde ha sprungit ifrån, det slutar med att någon kysser någon. Och väldigt mycket "I love you" är det också, speciellt mot slutet.Nä, Gossip Girl ska jag iallafall inte börja följa igen, de gör mig ju bara irriterad!

(Förresten, så ÄLSKADE jag Gossip Girl förr, men slutade helt plötsligt sluta kolla på det)

Soptippen

Lilla jag har idag varit på soptippen för första gången i mitt liv. Det var jättekul (haha, vadå lättroad?)! Speciellt att kasta glas och keramiksaker, för dom "splascha" i flera tusen miljoner bitar!!! :D

RSS 2.0