Sjuk

Fryser och svettas samtidigt, ingen härlig kombo precis...

Alla modeller som fastna på bildHårvisningarna

Goddag!
Hur mår världen idag? Om cärlden undrar så mår Ellen bra! Ellen väntar på Emma som hon ska leka med idag. Om Ellen börjar skriva om sig själv i tredje person tycker hon att det är svårt att komma ur det... (Skärpning, Ellen, SKÄRPNIGN!)

Lite bilder ifrån torsdagens hårvisningar och förberedelser:

Julia fick vara fotograf under visningen ;)

Ny frilla!Nu är jag korthårig igen! Jag är alltså inte kort och hårig (fortfarande väldigt lång och fager!) utan det är bara håret på huvudet som blivit liiiite kortare och liiiiiite ljusare. And I love it!
Idag var jag och Mimmi iallafall på museét och övade på att gå med de andra hårmodellerna. Vet inte om jag har skrivit det, men jag är hårmodell för frisör-treorna, därav frisyrändringen. Så idag var vi på genrep typ, och imorgon har vi två "visningar", en 14.30 och en 18.00 i hörsalen på Bohusläns museum.

Min frisyr ser alltså ut så här: Kort på ena sidan och lite längre på andra sidan. Kort sagt.

Låt mig få presentera...

... Min OTRRRRRROLIGT intressanta dag:

-Sova
-Kolla på tv
-Läsa min bok
-Äta
-Sitta och stirra på dataskärmen

Är inte mitt liv underbart? punktpunktpunkt.

PS. Imorgon ryker håret! (Och då menar jag inte att jag ska sätta eld på håret, utan jag ska till frisörskolan)

Längtar till sommaren!

Åh, jag längtar mycket till våren och sommaren att jag knappt kan sitta stilla! Jag är GRYMT trött på all den här vita, kalla snön som fortfarande ligger på marken (det gör den bara för att retas!). Tänk, snart kommer våren! Med grönt gräs, färgglada blommor, fågelsång... Aaah! Åh, vad jag vill att den här nedrans vintern ska försvinna. Kan den inte typ bara gå upp i rök? Och skita i hela den här "vårfloden" som alla metreologer snackar om. Jag vill ha vår, utan att behöva knalla runt med vatten upp till knäna!Jag har en del att se fram emot i vår/sommar också!
- På påsklovet åker jag troligtvis med Julia till Helsingborg (dit våren förövrigt redan har kommit!), vilket ska bli jättekul!
- I sommar drar jag även med Julia till Gotland. Kommer också bli grymt kul, eftersom vi sagt att jag ska åka med henne till Gotland sen vi var typ 8år!
- Den 23 juli blir det Pink-konsert på Ullevi med Emma, Annah och TK, vilket kommer vara asroligt, för vi har alltid kul tillsamman.
- Dagen efter Pink-konserten åker jag till Varberg/Falkenberg. Efter typ 8 år i rad så är det en riktigt trevlig tradition, haha!

Sedan hoppas jag även på att få något sommarjobb, så att jag har lite att göra i sommar. Har sökt på 4 olika cafeér i stan, så jag hoppas att någon av dom nappar.


Jag hoppas också att Uddevalla kommun fixar utomhusbio i år igen, det var SÅ mysigt förra året :)

Kan Dee-linne-tävling...helt enkelt.


Kan Dee har en tävling på sin blogg just nu där man kan vinna dem här tröjorna. Älskar hennes målningar alltså, helt underbara. Tävlingen hittar ni här.

SysselsättningDet är kul med Photoshop :)

Rundtur i stan

Idag har jag och mina föräldrar åkt runt lite i stan.
Först så åkte vi till Östberget, där lägenheterna som vi har satt upp oss på ska byggas. Det var inte särkilt lätt att gå där nu, eftersom att dem håller på att spränga lite i berget, så det var riktigt ojämt och massa stora lösa stenar. Men det kommer säkert bli superfint när det är färdigt! Får bara hoppas att vi får lägenheten.
Sedan åkte vi till skeppsviken, där dem har kört massor av staden snö. Jag säger bara OH... MY... GOOOOOOD! Så mycket snö! Jag har aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv tror jag. Är helt i chock.


Här står jag UPPE PÅ snöhögen. Det är väldigt långt ner! Någon som blir sugen på pulkarace?Glassar!


Årets glassnyheter hos GB. Åh, vad jag längtar tills det blir vår, och man kan gå runt i bara linne och short och äta glass! Åh!
(Tryck på bilden för att komma till GB's hemsida med dem nya glassarna!)

Greeeeeeen

God morgon!
Eller, tja, det är väl inte direkt morgon längre, klockan är ju faktiskt lite överr 1 på förmiddagen. Eller vänta nu, om klockan är efter 12, är det eftermiddag då? Känns ju lite konstigt att säga att det är eftermiddag nu, så jag kallar det helt enkelt för förmiddag.

Idag blir det att färga Julias hår.
Grönt.
Det ska bli intressant.
Jag har ju färgat "konstiga färger" (Alltså, andra färger än brunt och blont) förut, på Emma och Emma, men då färgade vi inte hela håret... Men det går nog bra. Och om det inte gör det så har jag som tur var Maria med mig som okså kan ta på sig lite av skulden, haha!

RSS 2.0