yeey! :D



Ville bara berätta att jag är värsta stolt nu, eftersom att rekordet har slots av antal besökare på min blogg idag :D
Hela 7 stycken! :D

Okej, mobba mig inte....

Äntligen fredag! :D

Japp, äntligen var de fredag. Detta har väl varit en ganska vanlig fredag, helt OK. Vi började med matte, där vi gick igenom svaren till provet vi gjorde typ förra veckan. Sen blev det spanska, där vi läste inför provet som kommer på torsdag :S OH NO! jaja, får väl läsa på ordentligt. Efter det hade vi biologi, lärorik som vanligt. Jag fick rreda på att Kalle hade drömt om mig och att han ville sätta ett strykjärn mot min rumpa eller något... Iallafall enligt Niclas xD
Sedan åt vi och bla bla bla. Svenska, Fredrik höll på att skrika om sitt sudd -.- Sen var det So där vi kolla på en film om FN och efter det var det dax att gå hem. Man ska inte klaga :)

Julia visa mig en sån sjuk sak igår som inte jag kan slute tänka på. Vi satt på en bänk i skolan och prata om något (kommer intet ihåg vad), när hon sa: "Det är precis som 'Benke köper ludd på ica maxi'" Och jag bah: "Va?!... Ludd?...Benke?.... Ludd?!" xD Jah, och så förklarade hon att om man skriver det i ett sms med T9, så blir det något annat. Och jag fortfarande: "va?!" Och så visade hon: "Adolf köper jude på ica nazi" xD Oj vad jag skratta. Inte för att det är så roligt x)

Men vet du vad, nu orkar inte jag skriva mer. Har inget mer att skriva heller för den delen.

Ha en trevlig helg / elleN pelleN som inte gillar fjälleN

Orange. De är grejjer de ;)

orange

Bara för att jag typ gillar denna bilden! :D

För idag är det faktiskt min pappas födelsedag, hipp hipp hurra för honom! :D Och så fick han ju då en iPod av mig och mamma (därför bilden). Orange dessutom. Superfin! <3

Men, nu vet jag ju inte vad jag ska skriva.. :S
Har inte så mycket mer att berätta.

Badhuset idag med klassen, blev ju halvtihjälsparkad xD Linda sparkade mig rakt i magen den bimbon! xO
Imorron blir de drill i folkets hus -.- längtar ....

Men nu ska jag fortsätta kolla på Ugly Betty. Och var så god och stirra på den härliga bilden här ovan ;)

Puss / elleN <3

Andra världskriget.

Hallejsan hojsan! (eller nåt...)

Är det något som vet hur man får över Word (skrivprogrammet) på en dator? Jag har en inlämning som ska vara inne imorron, och jag behöver programmet! GAAH, desperat!

Iaf, borde väl egentligen skriva på den dära inlämningen (som är SO och handlar om andra världskriget) istället för att sitta här och skriva på min blogg... Men men, jag ska väl inte skriva SÅÅÅ mycket här.

Idag hade vi biologiprov sista lektionen. Sexualkunskap ;) Det gick nog ganska bra tror jag. Fast jag brukar alltid få mindre poäng än vad jag tror att jag ska få, men vi får se. Den här gången är det kanske annorlunda ;D
Vi hade även förra årets nationella prov idag på svenskan. Det var ganska lätt.

Nä, men nu kommer jag verkligen intte på något att skriva. Hmmm... något speciellt som hänt idag?   Nää.
Förutom att jag och Julia höll på att skratta ihjäl oss på gympan för att alla såg så himlans roliga ut. Och, en annan sak som hände idag var att vi hade David som vikarie i engelska. Och typ alla tjejer på skolan är kära i honom, plus att han är min granne som jag känt så länge jag kan komma ihåg xD

Men nu ska jag studera, duktig som jag är, adjökens! :D

/ elleN (a)

Fristudiedag!

Som jag skrev igår, så är det ingen skola idag. Istället har vi fått uppgifter att göra, och jag har gjort en uppgift hitills. Idrottsuppgiften faktiskt (tro det eller ej). Gick på Torp i 2 timmar. Aj aj på fötterna! :P
Men får väl kanske göra dom andra uppgifterna snart. En bilduppgift att man ska måla av något i naturen, och de borde jag ju kanske göra innan det blir mörkt...

Sen måste jag läsa ut min bok som jag läser i engelskan också. Och så har vi biologiprov på tisdag. Och SO-inlämning på onsdag :S Och SO:n har jag knappt börjat med. Inte bra Ellen, inte bra!

Men just för tillfället har jag inget mer att säga så,

hej svej levergryta / elleN


Typ, lixom, hallå?*

Så, Fredrik, nöjd nu? Här får du en liten uppdatering på min superfina blogg :D

Första veckan med glasögon, alla tycker att jag är så himla cool! Och det är jag ju också ;)

Imorron är en sån himla skön dag. Lediga från skolan. Fast , aaa, lärarna säger ju inte att vi är lediga. Vi har fått uppgifter, i typ hemkunskap (även fast vi inte har de i nian), svenska, idrott och något mer.

Annars har de ju hänt lite andra saker denna veckan. Vi fick reda på förra veckan att vi skulle få byta schema denna veckan, och hela klassen blev helt till sig. Men de visade sig att det inte var så mycket ändrat, bara några lektioner. Och att vi varannan torsdag börjar 10.20 :D Nä, man ska inte klaga ;)
Men i måndags på gympan, skadade jag min dumma stortå. Vet ej vad som hänt med den, men jag har fortfarande väldigt ont (och idag är det torsdag). Igår var tån jättesvullen, värsta korven som satt fast på foten, och jag kunde inte röra på den. Börjar bli bättre tror jag... kanske..
Slapp iallafall vara med på gympan idag och i tisdags på grund av den :) Som jag sa här ovan, man ska inte klaga.

Hmm, vad ska jag skriva nu då? Jo, det är sån här "öppet hus" på gymnasiet på lördag. Fast jag vet inte om jag ska gå... för jag vet inte vilket program jag är intresserad av, så jag vet ju inte vart jag ska gå xD Har fortfarande inte besstämt mig vart jag vill gå nästa år, och de börjar ju dra ihop sig till att man ska välja.

Men nu har jag inget mer att berätta, så.. Ha de gött ;) / elleN :D

Ny look!

Hej alla mina trogna läsare(?) , ni kanske märker att jag gjort om lite här på min blogg.

Jag hade inte så mycket att göra så jag bestämde mig för att ge mig på att fixa en sån där header eller vad det heter. Alltså en bild högst upp på bloggen. Men det var ju inte de lättaste kan jag ju säga... Inte lätt alls faktiskt. Men det gick tillslut och jag blev riktigt nöjd! :D Så, vad tycks?

Som ni kanske märker på bilderna uppe i headern så har jag fått glasögon. Var och hämtade dom idag, och är fortfarande SÅ HIMLA ovan! Det känns lite konstigt, men jag vänjer mig nog. De måste jag göra, eftersom jag alltid måste ha på mig glasögonen. Men jag trivs med att vara nörd! :D Det är riktigt trevligt faktiskt.

Jag tänkte att jag inte skulle skriva så himla mycket idag, eftersom att jag tycker att jag själv skrivit lite för mycket i några av dom andra, så det får väl bli ett hej då här. :)

Hade bra, och glöm inte fars dag imorron ;D / elleN

Jag är väl inte fjortis väl...?


Bara för att jag egentligen är blond och gillar min kamera så
oerhört mycket att jag hela tiden tar fram den och tar kort på
mig själv och att jag alltid gör konstiga, men enormt trevliga
miner framför den. :)

Tjenixen!

Vad tycks om mitt otroligt fina kort här ovan :) Ursäkta alla egobilder på bloggen, men jag har faktiskt inga andra intressanta bilder. Händer inte så mycket så det blir inte att man tar fram kameran.

Igår iallafall, så var jag (och typ alla andra nior i Uddevalla) på gymnasiemässa på Sinclair. Riktigt trevligt faktiskt. Jag och Julia sa innan att vi skulle köra en tävling om vem som kunde samla på sig mest gratis-prylar. Hon vann xD Jag orkade inte gå fram till varje bord, för då började dom ju prata med en, och prata om sitt program och försökte värva en till det. Och jag är ju VERKLIGEN inte intreserad av alla program. Långt ifrån. Men jag vet ändå inte ännu vad jag vill välja. Var flera program som jag blev mer intreserad av igår.
Jag har ju tänkt på media förut, och frisör. Frisör har jag ju velat bli sen jag var typ 5 år eller något. Men jag tror inte att jag kommer in där. Man måste ha JÄTTEBRA betyg, och det har inte jag. Har redan 2st g i slutbetyg :/ De är inte kul...
Så det får väl bli media. Eller något annat... BESLUTSÅNGEST!

Iallafall, denna veckan efter lovet har startat riktigt bra. Inga läxor på hela veckan, inga prov. Igår, var vi som sagt, på gymnasiemässa, och idag fick vi hoppa över lite av engelskan för att vi hade aulasamling. De var några politiker där också, och kolla på oss x) Och juste! Dom hade sånna där utmärkälser som dom delade ut till vissa, och jag fick en! :D
Jag och 6 stycken till fick. Fick gå upp och ställa mig mellan rektorerna och skaka hand med dom :)
Så här stog de på den:

"Till: Ellen Hasslöw 9a

Du upplevs som mycket lugn och stabil. Du är abitiös och
studiemotiverad och når därför framgång. Du uppfattas dessutom av
många som en mycket god kamrat.

Därför är Du ett mycket bra föredöme för Ramnerödsskolan."

Najs bajs! :D

Men nu ska jag gå och sticka lite mer på mina vantar. Om jag stickar nu, så blir jag säkert färdig imorron på syslöjden :D

Ha de gott, god natt och sov gott <3

/ elleN

RSS 2.0