Cornelis

Ikväll var jag och mamma på bio, såg filmen "Cornelis". Riktigt bra! Fick lust att börja lyssna på Cornelis Vresvijk(stavning?)-låtar :)

Blaha blaha, jag har inget att skriva. Puss hej!


Marabou Vinter Vit


Har precis upptäckt hur gott det är med smält marabou vinter vit! MUMS!!! Gillar den inte särskilt mycket "hård", men smält: MUMMA!!!
Och jo, Uddevalla är igensnöat, vi går nu i ide. Ses till våren!

Hej kära blogginlägg, hur e' läget?

Har lust att lägga upp en bild i detta inlägget, blogginlägg ser så konstiga ut utan bilder. Men så sitter jag ju vid den bärbara datorn och där har vi inga bilder, så då funkar inte det. Jaja.
Har varit i skolan idag, hade historia för första gången. Ja, det var väl det ända roliga från idag, och det var inte ens roligt.
PUSS HEJ!

Överambitiös?

Hej igen bloggen min!
Hur mås det idag?
De gråa molnen uppe i himlen pissar bort all snö på marken, lite deppig blir man ju då. Jag gillar snö. Den är så vit och fin.

Vad händer idag då? Jag ska inte göra ett piss. Iochförsej som varje helg då.. Borde läsa ut min svenskabok, men har inte lust. Borde börja skriva på filmanalys till Psykologin, men har inte lust. Borde öva på EU-kunskap till samhällskunskapsprovet nästa vecka, men har inte lust. Däremot har jag lust med en sak! Jag har lust att berätta för er, mina kära läsare, att jag fick MVG i Retorik A igår! WOHOOO! Glad tjej sittande här!

Nä, nu ska jag logga in på facebook igen, har blivit helt fast för spelet SimSocial, snyft ...

PUSSSSSS!!

Tillbaka till det gamla vanliga igen, tillbaka till dåtiden.

Buhu, skola imorgon. Det hade inte varit helt fel med en veckas lov till. Fast iof, jag gör ju ändå inget vettigt när jag är hemma och ledig, då kan jag lika gärna vara i skolan och inte göra något vettigt.
Nä, nu ska jag gråta mig själv till sömns, vill inte gå upp till morgonen. God natt!

Drömrum i dåligt skick


HAHA, så snyggt va? Det här ska då likna en del av mitt blivande rum i lägenheten. Med lite saker som jag vill ha, tihi! Och jag är grym på photoshop! MAHAHAHA!
Det innehåller iallafall en blom-väggdekor, som jag verkligen vill ha! Även "osynliga bokhyllor", och några ursnygga lampor jag hittade på Bolagret i Göteborg idag.. Mumma!
Även en liten Clocky står på nattduksbordet. Tyvärr vet jag inte var man kan köpa sånna, men jag vill ändå drömma om att ha en! ♥

Grrrr!

På en sådan här tråkig dag, underhåller jag mig själv med att måla naglarna. Idag blev det rosa leopardnaglar!

Började med att måla nageln helt rosa.

Sen målade jag "leopardmönster" med svart naglack.

Därefter målade jag på ett till lager med rosa, för att de inte skulle bli jättekontraster mellan färgerna. Voila!


Little birdie on my fingers

Hej hej hallå!
Sitter här hemma på mitt rum och funderar över hur tråkigt mitt liv är.. Jag har lust att göra saker, fast samtidigt inte. Jag har lust att bara slappa, fast samtidigt inte. Jisses, vilken munter inledning det blev nu då!

Jag går helt enkelt vidare och berättar om gårdagen som var lite mer händelserik än denna tråkiga torsdag. Igår var jag ju på torp med Victoria. Blev ett par jeans, en tröja, en ring, två örhängen, 12 blyertpennor och 3 stompfar rikare. Dock ungefär 1000 kr fattigare... Men jag är nöjd med mina köp ändå, shoppar ju faktiskt inte så ofta.


Min ring som jag köpte igår på glitter, ÄLSKAR!

Såg föresten igår att de ska öppna en subway-resturang på torp, så jag tänkte se om man kunde få ett jobb där kanske. Hade ju vart trevligt! Men jag har mejlat runt för att få reda på vem det är som anställer dit och om dom har några platser kvar, men utan att lyckas. Så jag hoppas på svar snart, för jag skulle verkligen vilja ha ett jobb, och där hade ju varit perfekt!


Ett av örhängena jag köpte igår på Ur&Penn, ser ut som en handklov (?) :D

Shoppa, shoppa, shoppa, TORP!

Woho, idag ska jag till torp med underbara Victoria Arvidsson! :D Trevlans trevlans! Måste införskaffa mig en ny tandborste, efter att en person höll tal om tandborsten förra veckan på retoriken och berättade att det finns bajspartiklar som fastnar i tandborsten. Illamående varje gång jag borstar tänderna nu? Japp!

Jag ska inte åka förän om 40 minuter typ, men jag måste ju hinna skinka mig och göra mig iordning ;) Puss, hej!

Skogpromenad och skräckisar

Halli hallå!
Idag vaknade jag upp hos en viss Annah Thelin, efter att jag, hon och Emma hade skräckfilmskväll igår/inatt. Riktigt mysigt! Började med att se "Paranormal activity", och jag fick äntligen sett en bra skräckfilm! WOHO! Efter den följde "Hannibal rising" och några dåliga skräckfilmer, och runt 5-tiden imorse kollade vi på "Shanghai knights". Haha, den filmen har nog aldrig varit så rolig som den va i morse!!

Innan jag åkte till Annah igår, så var jag och mamma ute på tipspromenad på Äsperöd. Trevligt var det, men jisses vad ont jag fick i mina ljumskar! Jag vet inte vad det är för fel på dem, men jag får alltid jätteont när jag har gått mycket.. Ack och ve.Så här glad är jag efter 1½ timmes promenad i skogen. Min dubbelhaka är glad den också.

RSS 2.0