Klassfest

Till Janina: Tangentbordet hittade jag på keyboardforblondes.com. :)

Hej allihopa! :D
Igår i skolan hade vi klassfest. Ganska roligt var det allt ;)
Alla tjejer stannade kvar efter skolan, när vi slutade halv 4, och började göra iordning. Några var i studiehallen och satte upp hjärtjirlanger som vi gjort i bilden i veckan, och några bakade kärleksmums och chokladbollar i hemkunskapen. Jag tog på mig arbetsuppgiften att ringa efter pizzan :) Vi beställde 8 pizzor, och så la alla 50 kronor var. Sen satt jag, Julia, Tk, Maria och Hanna och vänta på att pizzabilen skulle komma uppkörande för Ramnerödsskolans isiga backe. Så kom dom, och vi betalade, och gick in till hemkunskapen. Alla tjejer dök typ på pizzorna och dom var slut efter en kvart. xD
Så när vi ätit, gick dom flesta bort till studiehallen för att göra iordning. Några tjejer fixade lite bål, och ställde fram kakorna och sånt. Vi tjejer som hämtat pizzan stannade kvar och bytade om och sminka oss och sånt. Tyvärr hade dom ju inga speglar varken i köken eller på toaletterna (det är så många som förstör speglarna eller något), så vi fick använda ugnarna som speglar. Det funka riktigt bra faktiskt! Fast inte när man skulle ta concealer...
Så klockan 6 började killarna komma. Först kom inte så många, bara 4 st. Resten kom vid typ 8. Innan alla andra killar kom så började vi iallafall se på en film som Julia hyrt. Det blev katastrof! xD "Another Gay Movie" hette den. Ja, ni fattar? ;) Våra klassföreståndare stängde av filmen efter typ 20 minuter för dom tyckte mer att det såg ut som en porrfilm än en film för en klassfest för nior. Så vi bestämde oss för att dansa lite.
Fast det var ingen som dansa, dom vågade väl inte... Så jag och Julia drog igång "tidningsleken" som vi har så kära minnen ifrån Dalaberg med. Alla tyckte att den var jätterolig i början (man sitter i en ring, en står i mitten och ska slå på olika personers ben: kortfattad version). Sen spårade ut när, inga nämda namn, började slå jättehårt på vissa.

För att sedan kortfatta lite från resten av kvällen (eftersom att jag nu märkte att jag redan skrivit en hel del..), så gick jag, Julia, Maria, Hanna, Oskar, Niklas, Louie, Markus och Aron till hemkunskapen, och smetade vi in Oskar, Niklas och Louie i någon konstig bodylotion-spray Julia hade. Sedan började dom gnida sig mot varandra, och vi hade jättekul x)
Sedan gick killarna tillbaka till studiehallen och vi tjejer stannade kvar och städade upp efter dom andra tjejerna i klassen som bara lämnat disk och överbliven pizza i kartonger och stuckit.
När vi kom tillbaka till studiehallen efter drygt en halvtimma så var det någon som hade förstört en glasskål eller något så alla höll på att städa iordning, och alla såg uttråkade och trötta ut. Sen åkte alla hem.
Det var 9a's klassfest VT-09. Kommer faktiskt sakna klassen när vi slutar till sommaren.

  

Puss, hej
/ ellen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0