Liten update dåråååMen tjaaaaaa!
Hur är läget där ute i stugorna? Själv sitter man här, halvt ihjälstressad (om det nu ens är ett ord?!) och kollar ut genom fönstret där det är helt vitt. Som tur är så är det inte helt vitt pga snö, utan pga dimma. Det är som mjölk som flyter runt utanför fönstret mitt, mysigt!

Mja, men lite uppdateringar här då, hur mitt liv ser ut och fungerar just för tillfället. Börjat jobba på McDonalds på Torp nu, förra veckan. 3 dagar då jag fick lära mig att stå i kassan, servera folk, och le. Känns skönt att ha ett jobb i sommar, och tjäna lite pengar (som man sedan kan spendera på glass och milkshake och sånt gott, nomnom).
Skolan rullar på som vanligt, även fast den är lite trögrullad just nu. Mycket prov och sånt de närmaste veckorna (iallafall för att vara media...) då jag har två prov denna veckan och två prov nästa vecka, plus att jag måste skriva ett reportage om kärlek till textkommunikationen, och läsa 75 sidor i "Frankenstein" tills på onsdag. Meeeeeen, jag ska väl ändå inte klaga.

Insåg just att det är april. Lite efter, jag vet.... Men april innebär ju att det är vår. Därför lägger jag upp en bild ifrån förra april, då det var påsk den här helgen. Jag ligger och steker i Helsingborg, bara för att jag är så grymt cool.

Puss, haj!

ps. jisses vad många paranteser det blev.... borde nog avsluta med en parantes då också, för att det känns bäst så. (Sådär!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0